Известие

Collapse
No announcement yet.

е те тва не сте го виждали!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• е те тва не сте го виждали!

днес в равда попаднах на тази "машина"!?интересно ми е какво ще коментирате!
    Attached Files

пфф, много е добра, отзаде мяза на колата на батман, просто не знам как ше запази този вид при тези пътища, ама евала, невероятна е !

Comment

http://www.youtube.com/results?searc...rch_type=&aq=f
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
        виждам че има и наблюдателни колеги във форума

Comment

Колко ли "тонове" рециклирани пластмасови шишета от минерална вода за отишли за тва чудо?
          Иначе бая си е поиграло момчето.
          Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/showt...=36072&page=19

Понтика Файрбърд, язък за колата..Ужасна е...За труда много добре но иначе самата кола о отвратителна. Или с пластмаса или с пяна е пълна ама така като гледам доста пяна е отишла
            Range Rover Vogue 4.4
            Rexton 270 cdi
            Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
            Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Еми Батман и той ходи на море!
              Мен предницата доста ми харесва ама странично и отзад
              145, 1.6 I.E. Boxer
              Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
              Subaru Legacy 2.5

Comment

По-ужасно нещо не бях виждала....
                Предупрежвайте,като слагате такива изчадия на автомобилната мисъл.....
                Last edited by viki; d.m.y г., 22:27.
                “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

И в крайна сметка каква е тази кола някой може ли да сложи снимка на такава немодифицирана

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
                    И в крайна сметка каква е тази кола някой може ли да сложи снимка на такава немодифицирана
                    Ето я преди "Изнасилването"

Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

Поиграл си е човека, щом го кефи да и се радва....иначе ко доде в СТЗГ има на 1-2 места едни не особенно добре полегнали полицай, гаранция ще остане върху тях.......
                      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от Mapтo Покажи съобщение
                        Ето я преди "Изнасилването"
                        Е ,сега като видях 'оргинала ,вече съвсем нямам думи..
                        “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                        ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Абе поиграло си е момчето, като цяло има интересни мотиви в дизайна, но определено е прекалил доста. Изглежда сякаш някой си е направил тест колко пяна, пласмаса и кит може да се събере върху купето. Да не говорим че няма ясна линия, отпред има някакъв що годе вид(отново е прекалил с пластовете спойлери), в страни е нещо далеч неотговарящо на предницата, а за отзад (можеше доста по-добре) нещо поне малко да се вързваше с предницата.
                          Като цяло, ако се изчисти малко дизайна може да придобие някакси форма на автомобил, в момента е нещо което се е опитало да надмине времето си, но уви...
                          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

И на мен не ми допада, особено отзад...но, не мога да не уважа смелостта и труда на човека. Лесно е да плеснеш два спойлера и два прага с идеята че си направил страхотен тунинг. За подобни неща се иска смелост и колкото и да не ни допада в този случай, в друг може да е много добре. Хубаво е че има хора, които отделят от времето и парите си, да правят нещо по-различно от серийното.
                            ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                            ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                            ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                            ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Дали ми харесва или не, няма значение. Единствено мога да "сваля шапка" на човекът, който е хвърлил толкова труд. Другото, което ми направи впечатление е "емблемата"... Евала!!!
                              Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

Working...
                              X