Изкарването на фалшиви документи ми звучи като нещо нормално, имайки впредвид възможностите на съвременната техника. Данните на всеки от нас предполагам ги има, в половината магазини, където изплащаме лизинг, мобилни оператори, банки и къде ли още не. Нямам опит с хакерство, но мисля, че не е голям проблем за тях да си набавят необходимата информация.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Случи ми се нещо неочаквано
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от JAMAL Покажи съобщениеИзкарването на фалшиви документи ми звучи като нещо нормално, имайки впредвид възможностите на съвременната техника. Данните на всеки от нас предполагам ги има, в половината магазини, където изплащаме лизинг, мобилни оператори, банки и къде ли още не. Нямам опит с хакерство, но мисля, че не е голям проблем за тях да си набавят необходимата информация.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеда но така ти карадат самоличността и става страшно! Никой няма право да злоупотребява с тези данни - забелязвам с новите документи които глсят наще управляващи ще има толкова лични данни на тях, че ако ти го откраднат направо ти открадват и самоличността...sigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
Comment
-
Колега, а казаха ли ти по какви обвинения си арестуван? Не си мисли,че няма общо пътуването ти и последвалите събития, възможно е и да няма но.. С твойте данни във Франция неможе да се теглят кредити, схемата е фалшивия паспорт се дава на сводници,дилъри,хора източващи кредитни карти, абе общо взето престъпници. Те с тези документи немогат да напуснат в случая Франция,защото систимата на митницата ще покаже,че вече си излязъл.Просто им трябват за легитимация. Другия момент е на някои скаран със закона там,да са му трябвали документи за да напусне страната, и просто да са искали да те изпреварят и да излязат с твойте документи преди теб. Нищо се е объркало и са се забавили което е било в твой плюс.Range Rover Vogue 4.4
Rexton 270 cdi
Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Comment
-
Не, няма никакви обяснения. Документа, който видях е с цел едиствено да се уведомят близките. Няма причина, дата на задържане, период на задържане.
Създават ми само мисли....ма си мисля, че сега е момента да ударя някоя банка. По перфектно алиби от това май няма....sigpic
Comment
-
Да не беше го споделял тукжалко,че банките сега пускат рудно кеш..Иначе си прав перфектно алиби е..
Range Rover Vogue 4.4
Rexton 270 cdi
Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Comment
-
Много лошо колега, май трябва да отидеш пак до полицията и да разпиташ повече и да им обесниш всичко, защото както се вижда някой има твойте документи набавил ги по 1 или друг начин и може доста главоболия да ти донесат.Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Вече се е задействала процедурата.
Сега очаквам среща със специалисти в тази област. Има си цял отдел за подобни проблеми. Нито съм първия, нито последния. Измамници и престъпници, колкото искаш.sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от arieca155 Покажи съобщениевече е крайно време да разкажеш какви ги е вършил твоят брат близнак с твойте документи.???sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от JAMAL Покажи съобщениеСтига, недей така. Ще ми дойде в повече. Първо съм в затвора, после и таен брат съм имал.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от JAMAL Покажи съобщение... Първо съм в затвора, после и таен брат съм имал.166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
Comment