Известие

Collapse
No announcement yet.

Некадърно паркиране

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Некадърно паркиране

Снимката е от преди няколко минути от покрива на моя блок.Предлагам всички такива снимки на некадърно паркиране да се поставят тук. И не таксито не изчаква,а просто така е паркирано.
    Last edited by Kostadin`; d.m.y г., 19:56.

Да кажеш да няма място...а то.. Шофера д ане е жена...Нема да се изненадам ако е и мъж де. Предлагам на всички жени да си сложат такива лепенки, ще ни направите голяма услуга.. Click image for larger version

Name:	11.jpg
Views:	1
Size:	58.3 Килобайта
ID:	2263670 Независимо колко са млади
    Range Rover Vogue 4.4
    Rexton 270 cdi
    Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
    Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

http://www.kato-idiot.com/solution.html
      Не става само с Алфа, требе и акъл...
      Alfa 33 SW 89г. 1.7 IE 8V,
      Alfa 33 91г. 1.3 RIP,

Hyundai Santamo 2000г. 2.0 16v

Comment

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
        Да кажеш да няма място...а то.. Шофера д ане е жена...Нема да се изненадам ако е и мъж де. Предлагам на всички жени да си сложат такива лепенки, ще ни направите голяма услуга.. [ATTACH]24964[/ATTACH] Независимо колко са млади
        Опссс тва забравих да го спомена,но шофьора е мъж.
        Въпреки,че не е от голямо значение....снимката го потвърждава.

Comment

на жените им е трудно,но се стараят и макар с 1231231 маневри я докарват на мястото...... по често така паркирани коли са от мъже които много бързат и 1минута би им била фатална за да наместят колата си като хората и да улеснят другите предотвратявайки задръствания и тем подобни...но пък в България е модерно да си селянин
          Alfa Romeo 147 "Selespeed"
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от mik mik Покажи съобщение
            на жените им е трудно,но се стараят и макар с 1231231 маневри я докарват на мястото...... по често така паркирани коли са от мъже които много бързат и 1минута би им била фатална за да наместят колата си като хората и да улеснят другите предотвратявайки задръствания и тем подобни...но пък в България е модерно да си селянин
            Едно от най-модерните неща е!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Първоначално публикувано от mik mik Покажи съобщение
              Случвало ми се е няколко коли пред мен S класа спира в средата на платното няма как да я изпревариш/заобиколиш/ и отива някъде даже не пуска аварийките.....
              И докато на запад собствениците на S класи притежават и шофьор а те самите се возят на задната седалка в БГ задължително шофьора е собственик - синчето на мама и тате и вече се мисли за безсмъртен качил се зад волана на кола струваще 100-150 000Евро..... Няма спазване на правила и съобразяване с останалите участници в движението а полицаите ги обичат понеже са по щедри ако спрат случайно ....

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
                Случвало ми се е няколко коли пред мен S класа спира в средата на платното няма как да я изпревариш/заобиколиш/ и отива някъде даже не пуска аварийките.....
                И докато на запад собствениците на S класи притежават и шофьор а те самите се возят на задната седалка в БГ задължително шофьора е собственик - синчето на мама и тате и вече се мисли за безсмъртен качил се зад волана на кола струваще 100-150 000Евро..... Няма спазване на правила и съобразяване с останалите участници в движението а полицаите ги обичат понеже са по щедри ако спрат случайно ....
                Ако спрат обаче !!!!
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
                  Предлагам на всички жени да си сложат такива лепенки, ще ни направите голяма услуга..

п.п.
                  само да се разходя по част от улицата ,на която работя и ще задръстя темата с уникални "решения" за паркиране
                  “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                  ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Хм, едно от най-изнервящите ме неща е паркирането без да мислиш... и най-много се дразня, когато някой с лимузина опел корса например заеме място, на което спокойно може да се пъхне джуган. И не, не мисля, че жените паркират така - наистина те по природа не могат да усетят габаритите на колата (справка: темата за жените водачки на МПС), но се стремят да заемат по-малко място. Да обясня: примерно ако колата е дълга 3.5, те си мислят че е 4.2-4.5 и заемат място 5-5.5 м; дразнещите ме типове знаят, че колата е 3.5, но заемат място поне 7м...
                    Преди няколко дни един екземпляр ми се развика, защото виждате ли той трябвало да включи задна, да мръдне 20-30 см, а не веднага с ляв да тръгне... Добре, че не съм на 20 год, че се разминахме с разговор на 'високо ниво' (предизвикан от него, разбира се)
                    @viki: аз трябва да снимам клипове как паркират на моята улица (еднопосочна, почти винаги трябва 'софийско'), голяма веселба пада
                    166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                    x145 1.6 boxer

Comment

Аз всяка сутрин се сблъсквам с простотията на хората - като минавам по една тясна уличка преди паркинга за работа. Половината уличка в дясната си част е заградена поради някакъв строеж, а точно в стеснената част отляво, до тротоара са наспрели сума ти коли. Някои сутрини минавам толкова близко до паркиралите коли и огражденията, че ако бях със 166 със сигурност нямаше да се провра от там.
                      Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
                      Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
                      Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
                      Alfa Romeo 146 ti

Comment

Първоначално публикувано от rammstein4o Покажи съобщение
                        Това е доста идейно, беше пускано преди време, но е направено за пари...
                        Има един друг номер: Надпис "Аз съм блондинка и паркирам така, както мога" или нещо от тоя род. Напоследък си мисля да разпечатя 20-тина листа А4 и да лепя по улицата. Представете си в малък град, как ще реагират хората (повечето се познават), когато видят колата на познат.
                        166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от rammstein4o Покажи съобщение
                          най-колтурния начин е с вдигане на чистачките
                          Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                          sigpic

Comment

преди време имаше един съсед, който паркираше пред входа пред стълбите както си искаше и трябваше да се правят ебел ти колко маневри. след скандали една вечер си беше паркирал колата зад блока и някой му беше пуснал от покрива (15-ия етаж) джанта с бетон в нея върху колата. цялата лява половина я нямаше на предния капак заедно с двигателя.
                            Това се казва сблъсъка на селяците...не знам ако беше уцелил някой човек....

има и един друг момент обаче....паркирали 2-ме селяци кой както може и ти се наместваш между тях...в едни момент селяците си тръгват и твойта кола остава безумно паркирана...кво правиме? кой е виновен?
                            няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Ей тоя го чаках 40мин. да дойде да си махне мизерната кола И като го питах защо е спрял така отговора му беше "Тука всички спират така" ?!?!?!?!
                              Attached Files
                              Last edited by kokless; d.m.y г., 12:21.

Comment

Working...
                              X