Известие

Collapse
No announcement yet.

Некадърно паркиране

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщение
    Тия 2-мата убавци, ...
    Поне единия може и да е невинен. Може да е спрял пръв
    166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Няма значение кой. ....пак е паркирал на 2-места,виж какво разстояние е оставил - некадърник ,а и според мен 99 % да не са спрели едновременно
      Alfa156 Against All

Comment

Ако почна всеки ден да снимам как спират пред моя блок, няма да ми стигне квотата на сървъра
        Алфа Ромео 156 1.8 TS `99

Comment

Първоначално публикувано от reptli Покажи съобщение
          най-колтурния начин е с вдигане на чистачките
          Да- наистина е така. На скоро бях спрял малко кофти, защото бях запушил пътеката на пешоходците, а в същото време бях и на завой на кръстовище. След като се върнах вечерта при колата чистачките ми бяха вдигнати и задния ми калник и бронята бяха закачени от някакъв некадърник, който не се е изнесъл хубаво. Поне ще ми е за урок вече да внимавам къде спирам, но тая София е аддд........
          Alfa 145 1.4TS '98

Comment

Last edited by Kostadin`; d.m.y г., 19:56.

Comment

Тези снимки ме карат да си спомням полигона... Сега всъщност защо го няма като част от изпита за книжка?
              166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
              x145 1.6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от k_valkanov Покажи съобщение
                Таланти

Comment

ето спиране без нито една маневра. толко ли ги мързи хората или им е омръзнало да паркират така че да не пречат на движението?
                  Attached Files

Comment

Снимката е от преди няколко минути от покрива на моя блок.Предлагам всички такива снимки на некадърно паркиране да се поставят тук. И не таксито не изчаква,а просто така е паркирано.

Абе при вас на тази улица от двете страни ли паркират ? Или само от тази от която са двете коли

Защото ако са само от едната страна таксиджията си е спрял мнооого по добре от този другия. При паркиране на 45градуса се отваря място за много повече коли.
                    sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

E виж как е...между лампата и гаражите си спирам буса,а от другия край на огнището има място за спиране...
                      Last edited by Kostadin`; d.m.y г., 19:56.

Comment

така и така тротоара е запушен. немога да разбера защо тоя орел омега е запушил и пътя
                        Attached Files

Comment

Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщение
                          така и така тротоара е запушен. немога да разбера защо тоя орел омега е запушил и пътя
                          Така е, колега. И двамата са спрели изключително неколегиално. Една майка с количка няма как да мине оттам. Тя трябва да слезе на пътя, да пораздруса бебето, заради бордюра и да си рискува живота, нейния и на детето като започне да се движи по улицата. В закона (чл. 96 ал. 4) ясно пише, че трябва да се остави най-малко 1.5 метра свободно пространство. Много хубаво си направил като си ги снимал. И аз имам доста такива снимки, трябва и аз да споделя някои.

Поздрави!

Comment

E виж как е...между лампата и гаражите спирам бързия бус/щото е висок и не закача/,а от другия край на огнището има място за спиране...
                            104 li si
                            Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

106 съм,104 е срещу моя блок.

Comment

За това си требе талант. Или
                                Attached Files
                                sigpic33201
                                930 Quattroporte

Comment

Working...
                                X