Известие
Collapse
No announcement yet.
Некадърно паркиране
Collapse
X
-
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
на те такова Лесно място!
тцтцтц
мен ми идеше днес на една кифла да й изкъртя вратата, ма ако и аз бях спряла да я снимам, щеше да стане половин-софийско задръстванеАко парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеНомер две на същото място
Днес е ден,определено
Май това местенце, е като онова в Сандански, дето pepi-2alfa го снима. Сериозно ги привлича мастерите на паркиранто.Ден без бира е загубен ден!
Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior
Comment
-
1986 Alfa Romeo Sprint ex.
1993 Fiat Croma 2.5 TDI ex.
1999 Citroen Saxo 1.0
Never Give Up! Just keep walking... ®
Comment
-
Първоначално публикувано от MogaTa Покажи съобщениеа това е женаа... нищо чудно нали
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеДам страхотно е паркирана в храста, нямам думи
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от MogaTa Покажи съобщениеа това е женаа... нищо чудно нали
Изглежда странно паркирането, но една секунда замисляне за другите (нещо което у нас би било чудното) веднага подсказва възможно обяснение.
Наблюдавам тия дни около нас... хора всякакви, с опит, без опит, с малки и големи коли - всички паркират както им падне, заемат по 2 места, пречат на движението и т.н.
И паркира, слиза и не поглежда ... нали на него му е добре.
Ако трябваше да снимам, сигурно щях 3 страници снимки да напълня.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Във всяка нормална страна затова, че е влязла така в храста и че е нагазила тревичката, щеше да го отнесе.
Какво му е правилното, като гледам снимката милата сиго се е мъчила 10 мин.
Правилно спряла, затова първата ми реакция като се върна в Бг е: "ааа къде е хубавото райграсче".
Искате да вървите по тротоари, еми решението е да се разбрани със знак да се спира по алейте и да има един паяк да вдига, е тогава ще са свободни.
На снимката се вижда има няма 40-50 см място, еми на мен това не ми стига!sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеВъв всяка нормална страна затова, че е влязла така в храста и че е нагазила тревичката, щеше да го отнесе.
Какво му е правилното, като гледам снимката милата сиго се е мъчила 10 мин.
Правилно спряла, затова първата ми реакция като се върна в Бг е: "ааа къде е хубавото райграсче".
И 2 те са нарушения, но при едното пречиш на околните по-малко... нещо което виждам, че изобщо не се цени у нас... напротив... всеки гледа да направи мръсно на другите.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
В случая не се вижда знак, че е забранено спирането, и бордюрчето не е мн високо
Тъпото е, че назаден план се вижда не малък паркинг!
Но верно това за тревата нямаш си и представа каква глоба щеше да отнесе, отделно тротоара!
Отделно мъжа и все се чуди абе от къде е одрана така колатаsigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
Comment