Известие

Collapse
No announcement yet.

Некадърно паркиране

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колега знак няма... но е тротоар.
    Виж прекрасно паркиралия ситроен отпред, имаш избор... да огазиш тревата или да слезеш на платното, за да минеш покрай него.
    Корсата поне не пречи на пешеходците... такива да са ни некадърностите, с мед да ги намажеш!

А онова отзад не е ясно паркинг ли е ... автокъща ли е ... на същата улица ли е и т.н. - ежедневно гледам хора как спират на 2 линия, пречат на всички наоколо или правят откровени глупости само и само да не походят 100 м. пеш... ти за паркинга ми говориш.
    Last edited by morfius; d.m.y г., 15:59.
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• @rusiq86, такива са ни реалностите в момента, поне за София.
      Имаш избор:

1) да ходиш с градски транспорт.
      2) да ходиш пеша
      3) да плащаш за паркинг ако има в района които ти трябва (или синя зона ако си за кратко)
      4) да спреш някъде за без пари, като се опиташ да пречиш на минимален брой хора.

от т.4 за се получават доста интересни паркирания, които на човек който не е свикнал с тукашните действителности може да се сторят странни и некадърни, но просто хората са принудени да го правят.
      sigpic
      146 1.9 JTD, 99'

Comment

• Пропускаш любимото на масата - Н 5 - спираш дето ти падне, както ти падне... ако ще да запречиш изцяло улицата или тротоара или да заемеш с малка кола 3 паркоместа.

Маосво и все по-масово...

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Tака е, просто дадох само цивилизованите, иначе съм далеч от мисълта, че някой ще тръгне пеша или със СКГТ
          sigpic
          146 1.9 JTD, 99'

Comment

• Градският транспорт не искам да го чувам даже. Пеша аз мн обичам да ходя дори, кеф голям ми е, поддържам тонус, форма.
            Иначе нз как е метрото в Сф, последно като бях в NY се возих на метрото е няма такова нещо, чисто, бързо, мн бързо и си е ок! Предпочитана форма е и е само 2$ на фона от заплата от 3-4к $
            sigpic
            Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Станахме съвсем офф... ама метрото до скоро беше развлекателно влакче
              От както го вързаха поне Люлин - Младост вече има някакъв смисъл, но само ако живееш близо до метростанция... инак с чакането и прекачванията, може да се окаже по-бавно от автомобила - въпреки задръстванията.

Comment

• Сливен:
                Attached Files
                Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
                Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

• ето една прясна прясна от преди 15 мин

тази сладуранка преди малко щяха да я отнесат няколко човека един след друг пред блока ми..

Comment

• Първоначално публикувано от FEMINEMA Покажи съобщение
                    тази сладуранка преди малко щяха да я отнесат няколко човека един след друг пред блока ми..
                    Ей за подобни говорех по-горе... ежедневно им гледам сеира напоследък.

Comment

• жени...не бива да им се сърдим!
                      sigpic
                      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                        жени...не бива да им се сърдим!
                        Една такава да спре на центъра и друга до нея да се чуди как да я заобиколи- ето ти го задръстването.. =)

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                          жени...не бива да им се сърдим!
                          Де да беше само от жени... що мъже съм виждал така да паркират... че и още по-идиотски.

Comment

• Е това вече е класика в жанра....
                            Attached Files
                            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• за последното има още 2 опции: 1. Човека е доъл когато паркинга е бил празен и все му е била тая как спира и 2. Писнало му е някакви заспали кретени да му драскат лъскавата кола като си отварят вратите около него на паркинга и затова е спрял така, че да не може да се доближат до него (за което не мога да кажа, че не го разбирам)

Comment

• Има и трето - толкова си може
                                Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X