моля кажете как да пусна нова тема...дайте линк мерси
Известие
Collapse
No announcement yet.
Некадърно паркиране
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Stanislav Novoselski Покажи съобщениемоля кажете как да пусна нова тема...дайте линк мерси"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Да се опитам да върна темата в релси. Студентски град, уличката зад УНСС. В случая нисана беше спрял шахматно, но можеше да се минава, обаче после тоя с бенвето се е намърдал, явно преценявайки че така или иначе тоя с нисана е паркирал като ретард и ще го отнесе. Честно казано съм раздвоен кой от двамата е по - голям идиот.
'98 Alfa Romeo 156, 2.0TS LPG
'05 Audi A6 4.2i
Comment
-
Първоначално публикувано от KiroPora Покажи съобщениеЧестно казано съм раздвоен кой от двамата е по - голям идиот.
Тоя с БМВ-то най-вероятно или оценява само случващото се в радиус на един метър от него (като 99% от останалите шфери на пътя) и не е разбрал, че така не може да се минава, или е преценил, че оня другия е идиота и той си е спрял съвсем нормално - ако КАТ дойдат на мястото и видят тази ситуациика, кой ще е идиота според тях, а..?
Comment
-
Този с нисана е олигофрен просто...Бързал да паркира там, но намерил време да прибере огледалото...
Бмв-то не е съобразил, че няма да има място...но човека си е спрял правилно.
Абе ужасно е...мн мразя да ходя на пазар по магазините...спирам на паркинга на по-отдалечено място от входа...няма коли до мен....връщам се и някой е решил да спре плътно до вратата ми и сиго си мисли той през багажника ще взезе.
Такива като тоя с нисана си заслужават репатрак!sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Тоя с Нисана може да е там от оня ден примерно и ситуацията да е била друга. Факт е, че тоя с БМВ-то затваря пътя, защото преди да спре той, там се е минавало. Той е проблема и понеже явно е прост не си дава сметка, че ако някой спре зад него и той няма да може да се измъкне. Естествено за всички заварили ситуацията така, тоя с Нисана е виновен.
ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от bager Покажи съобщениеТоя с Нисана може да е там от оня ден примерно и ситуацията да е била друга. Факт е, че тоя с БМВ-то затваря пътя, защото преди да спре той, там се е минавало. Той е проблема и понеже явно е прост не си дава сметка, че ако някой спре зад него и той няма да може да се измъкне. Естествено за всички заварили ситуацията така, тоя с Нисана е виновен.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеТоя с БМВ-то не се е съобразил, но си е спрял както подобава... Тоя с нисана е заИма само две мнения по въпроса – грешното и моето!
Comment
-
Comment