If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не си, ама го кажи оттатък, че разказахме играта на темата.
А казвал съм го....някъде м/у 1150-та и 1250 та страница на експреса......ама за тез дет не слизат в мъзето ще го повторя:
"Влиза ено шофьорче на мини купър в бара...плюе и псува ...да еба и шофьора, да еба и шофьора.....седнал на бара, поръчал си едно уйски, отпил ....жабурил се малко, изплюл и пак псува да еаба и шофьора, да еба и шофьора....така няколко пъти......на бармана му станало интересно и го попитал....а бе пич,какъв е проблема.....а нашият човек му отговорил...абе не е за разправяне, ама ще ти споделя......тъкмо си паркирам мини купара пред бара....и до мен спира един тир....отвътре шофьора ми вика....я разкарай таз сапунерка, за да паркирам ....аз му викам, ай стига бе....аз едва паркирах, та ти.....а той....хайде да се хванем на бас....ако успея да паркирам ще ми направиш една свирка, ако не...аз на тебе.....да еба и шофьора, да еба....просъскало нашто момче с купъра...отпило наново от уйскито и плюло)
?!?
Не стига, че в 7,15 вече места няма на паркинга ами и пъкано с такива индивиди спрели като за двама. Добре че от ляво колата беше на по-голямо разстояние, че да успея да се мушна що годе нормално. Не мога да си обясна какви са тия хора!?!
Пред моя блок всеки ден е така. Живея в Люлин 8 точно до метростанция Люлин. Всеки дек се прибирам, и няма къде да паркирам. Пълно е с коли, чиито собственици се ги зарязват във всевъзможни идиотски положения на паркинга и прибирайки се, няма къде да паркирам. Правих забележки на някои хора, ма те все животни, отяждат се, още малко ще ми скочат да ме бият. Простотията няма граници.....
?!?
Не стига, че в 7,15 вече места няма на паркинга ами и пъкано с такива индивиди спрели като за двама. Добре че от ляво колата беше на по-голямо разстояние, че да успея да се мушна що годе нормално. Не мога да си обясна какви са тия хора!?!
Видях сутринта тази гледка. Която потвърждава теорията ми, че малките коли заемат най-много място.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment