Известие

Collapse
No announcement yet.

Некадърно паркиране

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

пълен олигофрен е тоя брат!
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
      Ей тоя го чаках 40мин. да дойде да си махне мизерната кола И като го питах защо е спрял така отговора му беше "Тука всички спират така" ?!?!?!?!
      Аз като спирам гледам така да спирам, че да не се стига до такива ситуации.
      Last edited by soldier; d.m.y г., 16:02.

Comment

в центъра на софия е нещо страшно.имало е случаи ,когато и аз съм спирал много кофти,но пак с мисълта да не преча на движението,докъдето може да улесня и пешеходците .
        alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

Първоначално публикувано от k_valkanov Покажи съобщение
          Снимката е от преди няколко минути от покрива на моя блок.Предлагам всички такива снимки на некадърно паркиране да се поставят тук. И не таксито не изчаква,а просто така е паркирано.
          там откъдето си не е ли нормално това явление? щото на мене така ми са струва нищо лично ма нали....
          '97 155 1.8 16V
          GMC YUKON DENALI 5.7 V8
          the cost of living is dying...everybody pays...
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Grim Покажи съобщение
            там откъдето си не е ли нормално това явление? щото на мене така ми са струва нищо лично ма нали....
            Правилно ти се струва,даже тоя е спрял що годе добре....

Comment

Пирфекну ми нимои по- селску.......

Пуснал аварийни на 5 метра от светофара на кръстовище .....
              Attached Files

Comment

Ако това с аварийните на 5м от светофара го зачитаме, мога всеки ден да слагам по 50 такива снимки.

Comment

Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
                  Ако това с аварийните на 5м от светофара го зачитаме, мога всеки ден да слагам по 50 такива снимки.
                  Ааа, моля моля щом е пуснал аварийки колата е невидима!

Comment

Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
                    Ей тоя го чаках 40мин. да дойде да си махне мизерната кола И като го питах защо е спрял така отговора му беше "Тука всички спират така" ?!?!?!?!
                    Оууууууу това е вазможно най тъпото спиране особенно ако ти се наложи да бързаш за някаде и нямаш 40 мин. на разположение.
                    Аз лично имах една такава случка.Разбирасе бях си паркирал като човек както си трябва даже чаках около минута за място.Паркирах си аз отидох свърших си работата няма и 5мин. връщам се зад мен некав се намардал аз ни напред ни назад. Сега и БОНУСА в ситуацията тогава карах един Опел ОМЕГА комби от по старите модели ще ви кажа само че купето само тежи 2 тона качих се в колата запалих леко назад дока осета че го докоснах после малко повече газ на дзверо онва отзад подскочи няколко пъти на скорост и готово. И да отбележа че нито една от двете коли не беше олущена или засегната козметично !!!
                    Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение

п.п.
                      само да се разходя по част от улицата ,на която работя и ще задръстя темата с уникални "решения" за паркиране
                      Ами да му мислят живеещите в района, дето работиш
                      _______
                      146 JTD - ex
                      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Тия 2-мата убавци, дали не са спрели на 4 места!!!!! Заради такива идиоти ,човек неможе да си намери място за паркиране!
                        Attached Files
                        Alfa156 Against All

Comment

Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщение
                          Заради такива идиоти ,човек неможе да си намери място за паркиране!
                          заради такива си нося швейцарското ножче в якето
                          Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщение
                            На мен ми казаха по-тарикатски номер.Лозарска ножица в багажника.Режеш 4-те вентила и си 6+

Comment

Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщение
                              Дам, добра идея - и без това имам доста за продаване....
                              166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                              x145 1.6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
                                Ами да му мислят живеещите в района, дето работиш
                                Чак до вас ще стигна
                                Да видя,къде паркираш вражеския автомобил, който караше днес,а,а,аааа?
                                “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                                ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Working...
                                X