Известие

Collapse
No announcement yet.

каско - къде?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Dodo 155
    Първоначално публикувано от Tanuco
    HDI!!!
    Защо-плащат бързо(в рамките на 1 седмица от завеждането на щетата ми изплатиха щета за 930лв, ремонтът ми излезна 680лв)
    -Не се заяждат, не надценяват колата, за да ти вземат по-голяма сума за застраховката(както БулИнс, например) и така...общо взето са много коректни.
    А на какъв % са, защото и това има значение
    Честно казано не си спомням, а сега няма как да видя полицата, но при 3200 застрахователна премия каското ми е 260 или 230лв. Утре ще знам 100%.
    Lancia Dedra 1.8 i.e.

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
      BulIns
      Да и аз от тях съм супер доволен. На уното за градушка ми платиха 180лв а то почти не си личеше, после ме удари един отпред в дясно и понеже гражданската му беше в Български имоти аз си отидох в Булинс и за фар мигач броня и съвсем леко жулнат калник ми дадоха 550лв аз я оправих за 150 като това включва и ръжда по вратите. и после я продадох за 2200лв, и след няколко месеца ме викнаха да кажат че е станала грешка при оценката и трябвало да ми дадът още 50лв

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
        ??? ??? ????????????? ? ? "????" ?????? ?? ????? ? ???????????? ?????? ? 6000, ???? ???? ?? ??????? 25% ?????? ??-?? ? ?????? ?????? ???????? ?? ?????? 340, ?? ?? ?? ? ???????? ?? ???? ?? ??????? ????? ? ??? ?????? ?? ??? ??????? ? ????? ??????? ?? ???!
        ??? ?? ??-?? ?? ??????? ?????? - 105??.
        ?? ???? ?!???????? ???? ???????? ???????? ?????? ?? ???? ??? ?? ?????? ???.???? ? ?? ??????? ?? ??????.???? ? ? ?????? ?? ?? ?????? ?? ???? ??? ??? ?? ? ?? ???? ??????.???? ??????? ?????? ?? ?????? ????? ?????.?? ????? ???? ???????? ?????? ?? ?????? 150????
        ________
        Ford Cx Specifications
        Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 14:21.
        Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

А бе пичове, застраховайте се в Булинс, не си праете експерименти....за да ви е мирна главата!

2000 156 SPORTWAGON SELESPEED
          1998 145 1.6 T.SPARK

Comment

Вие пък ги изкарахте богове :P
            sigpic

Comment

Ще имам възможност да тествам ДЗИ имам малко огънато вдясно от москвич и отзад под стопа (колкото един пръст) огънато от Голф2 -тея високите 4х4
              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

На мен не ми ли е мирна главата във Витоша. Много привилегии на добра цена а и най-качествения сервиз
                XTruck

Comment

BulIns
                  а процентът им за над 10 годишна кола е 8.7 така че не е много по-висок от ДЗИ/аз така си мислех/ а и плащат много добре поне засега съм супер доволен последните ми 3 коли са били застраховани там
                  П.С.Май ще се откажа да се местя в ДЗИ-мислех че процента за над 10 е много по-нисък от на Булинс
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury_alfata
                    BulIns
                    а процентът им за над 10 годишна кола е 8.7 така че не е много по-висок от ДЗИ/аз така си мислех/ а и плащат много добре поне засега съм супер доволен последните ми 3 коли са били застраховани там
                    П.С.Май ще се откажа да се местя в ДЗИ-мислех че процента за над 10 е много по-нисък от на Булинс
                    А така, мани ги тея от ДЗИ. По-добре си отиди в Бул инс!!! Днес ми върнаха отговор на жалбата (не си плтиха както трябва) за една щета и съм бесен, пак не искат да плащат...! не се занимавай с тези смешковци

Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
                    Fiat Bravo 1.6 1997
                    Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

Първоначално публикувано от blagun
                      Първоначално публикувано от Mury_alfata
                      BulIns
                      А така, мани ги тея от ДЗИ. По-добре си отиди в Бул инс!!! Днес ми върнаха отговор на жалбата (не си плтиха както трябва) за една щета и съм бесен, пак не искат да плащат...! не се занимавай с тези смешковци
                      И мен се опитаха да ме направят луд в Армеец със служебният Орел, ама не им мина номерът 1 молба, 1 жалба и 1 як скандал и нещата се оправиха Ставаше въпрос за една изкъртена лайсна с емблема, представям си ако трябва калник да плащат, сигурно ще трябва да се стреляме
                      Явно този на % на Булинс дето го дават на Мъри е като за приятел, на мен ми обявиха 9.5% миналата година за кола над 10г.
                      sigpic

Comment

Явно този на % на Булинс дето го дават на Мъри е като за приятел, на мен ми обявиха 9.5% миналата година за кола над 10г.
                        Няма такива проценти за приятели Това е строго регламентирано и никога процента не е бил толкова Все пак аз имам 3 коли над 10 години там
                        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                        sigpic
                        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Няма такива проценти за приятели Това е строго регламентирано и никога процента не е бил толкова Все пак аз имам 3 коли над 10 години там
                          Значи мен са ме заблудили, за да избера сигурно ДЗИ
                          sigpic

Comment

[quote=Dodo 155]
                            Първоначално публикувано от blagun
                            Първоначално публикувано от "Mury_alfata":zzptl8is
                            BulIns
                            И мен се опитаха да ме направят луд в Армеец със служебният Орел, ама не им мина номерът 1 молба, 1 жалба и 1 як скандал и нещата се оправиха Ставаше въпрос за една изкъртена лайсна с емблема, представям си ако трябва калник да плащат, сигурно ще трябва да се стреляме
                            Явно този на % на Булинс дето го дават на Мъри е като за приятел, на мен ми обявиха 9.5% миналата година за кола над 10г. [/quote:zzptl8is]Значи наистина са те заблудили защото процента е толкова някъде незнам с точност ако искаш го пресметни колата ми я застраховаха на 5000лв и каското излезе 440лв. кеш/аз си го направих на вноски и излезе 470/
                            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Колеги, според мен щеше да е по-добре вместо само да овикваме накоя застрахователна компания, всеки да изложи :
                              1 - в коя компания се е застраховал
                              2 - при какви условия е сключил застраховката (т.е. процент от оценката, разсрочено плащане и т.н.)
                              3 - какви екстри предлага дадената компания при сключена застраховка при нея
                              4 - впечатления от досегашната ви работа с тази компания - т.е. плащат ли добре, опитват ли се да избиват някой лев и др

Нямам за цел да упреквам някого, но така информацията щеше да е максимално сбита и прегледна - сега за да реша в коя компания да се застраховам, трябва да ровя всички мнения напред-назад за подробности. Ако споделяте това мое мнение - моля ви напишете повече инфо за компанията, в която имате застраховка. Мерси за вниманието
                              155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                              Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

има и един последен аргумент - а именно къде каква отстъпка може да получим.

аз си смених застрахвателната компания преди 15тина дни
                                бях в ЗК Лев Инс - 2 години
                                и сега минах в БулИнс ....
                                колата я застраховах на 10000 лв, на разсрочено плащане

получих обаче 20% отстъпка от премията, което .. поне по моите разбирания е ДОСТА ...

и това беше един от аргументите ми

от друга страна ЛевИнс ми платиха последната
                                щета много коректно и това ме накара да мисля дали не сбърках, но с времето ще разберем
                                '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                                '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                                '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Working...
                                X