Първоначално публикувано от Dodo 155
Известие
Collapse
No announcement yet.
каско - къде?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от BoboBulIns
Comment
-
Първоначално публикувано от Crusader??? ??? ????????????? ? ? "????" ?????? ?? ????? ? ???????????? ?????? ? 6000, ???? ???? ?? ??????? 25% ?????? ??-?? ? ?????? ?????? ???????? ?? ?????? 340, ?? ?? ?? ? ???????? ?? ???? ?? ??????? ????? ? ??? ?????? ?? ??? ??????? ? ????? ??????? ?? ???!
??? ?? ??-?? ?? ??????? ?????? - 105??.
________
Ford Cx SpecificationsLast edited by santo_traficante; d.m.y г., 14:21.Volvo S80 D5 awd 2010г.
Comment
-
Ще имам възможност да тествам ДЗИ имам малко огънато вдясно от москвич и отзад под стопа (колкото един пръст) огънато от Голф2 -тея високите 4х42.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Първоначално публикувано от BoboBulInsа процентът им за над 10 годишна кола е 8.7 така че не е много по-висок от ДЗИ/аз така си мислех/ а и плащат много добре поне засега съм супер доволен последните ми 3 коли са били застраховани там
П.С.Май ще се откажа да се местя в ДЗИ-мислех че процента за над 10 е много по-нисък от на БулинсFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury_alfataПървоначално публикувано от BoboBulInsа процентът им за над 10 годишна кола е 8.7 така че не е много по-висок от ДЗИ/аз така си мислех/ а и плащат много добре поне засега съм супер доволен последните ми 3 коли са били застраховани там
П.С.Май ще се откажа да се местя в ДЗИ-мислех че процента за над 10 е много по-нисък от на Булинс
Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
Fiat Bravo 1.6 1997
Fiat COUPE 2.0 16V
Comment
-
Първоначално публикувано от blagunПървоначално публикувано от Mury_alfataПървоначално публикувано от BoboBulInsа процентът им за над 10 годишна кола е 8.7 така че не е много по-висок от ДЗИ/аз така си мислех/ а и плащат много добре поне засега съм супер доволен последните ми 3 коли са били застраховани там
П.С.Май ще се откажа да се местя в ДЗИ-мислех че процента за над 10 е много по-нисък от на Булинс1 молба, 1 жалба и 1 як скандал и нещата се оправиха
Ставаше въпрос за една изкъртена лайсна с емблема, представям си ако трябва калник да плащат, сигурно ще трябва да се стреляме
Явно този на % на Булинс дето го дават на Мъри е като за приятел, на мен ми обявиха 9.5% миналата година за кола над 10г.sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Dodo 155Явно този на % на Булинс дето го дават на Мъри е като за приятел, на мен ми обявиха 9.5% миналата година за кола над 10г.Това е строго регламентирано и никога процента не е бил толкова
Все пак аз имам 3 коли над 10 години там
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от BoboПървоначално публикувано от Dodo 155Явно този на % на Булинс дето го дават на Мъри е като за приятел, на мен ми обявиха 9.5% миналата година за кола над 10г.Това е строго регламентирано и никога процента не е бил толкова
Все пак аз имам 3 коли над 10 години там
sigpic
Comment
-
[quote=Dodo 155]Първоначално публикувано от blagunПървоначално публикувано от "Mury_alfata":zzptl8isПървоначално публикувано от BoboBulInsа процентът им за над 10 годишна кола е 8.7 така че не е много по-висок от ДЗИ/аз така си мислех/ а и плащат много добре поне засега съм супер доволен последните ми 3 коли са били застраховани там
П.С.Май ще се откажа да се местя в ДЗИ-мислех че процента за над 10 е много по-нисък от на Булинс1 молба, 1 жалба и 1 як скандал и нещата се оправиха
Ставаше въпрос за една изкъртена лайсна с емблема, представям си ако трябва калник да плащат, сигурно ще трябва да се стреляме
Явно този на % на Булинс дето го дават на Мъри е като за приятел, на мен ми обявиха 9.5% миналата година за кола над 10г.[/quote:zzptl8is]Значи наистина са те заблудили защото процента е толкова някъде незнам с точност ако искаш го пресметни колата ми я застраховаха на 5000лв и каското излезе 440лв. кеш/аз си го направих на вноски и излезе 470/
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Колеги, според мен щеше да е по-добре вместо само да овикваме накоя застрахователна компания, всеки да изложи :
1 - в коя компания се е застраховал
2 - при какви условия е сключил застраховката (т.е. процент от оценката, разсрочено плащане и т.н.)
3 - какви екстри предлага дадената компания при сключена застраховка при нея
4 - впечатления от досегашната ви работа с тази компания - т.е. плащат ли добре, опитват ли се да избиват някой лев и др
Нямам за цел да упреквам някого, но така информацията щеше да е максимално сбита и прегледна - сега за да реша в коя компания да се застраховам, трябва да ровя всички мнения напред-назад за подробности. Ако споделяте това мое мнение - моля ви напишете повече инфо за компанията, в която имате застраховка. Мерси за вниманието
Comment
-
има и един последен аргумент - а именно къде каква отстъпка може да получим.
аз си смених застрахвателната компания преди 15тина дни
бях в ЗК Лев Инс - 2 години
и сега минах в БулИнс ....
колата я застраховах на 10000 лв, на разсрочено плащане
получих обаче 20% отстъпка от премията, което .. поне по моите разбирания е ДОСТА ...
и това беше един от аргументите ми
от друга страна ЛевИнс ми платиха последната
щета много коректно и това ме накара да мисля дали не сбърках, но с времето ще разберем'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
Comment