Известие

Collapse
No announcement yet.

И мен ме обуха...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Градски, не пиши глупости, в актовете няма графа опровержение.
    SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
      Градски, не пиши глупости, в актовете няма графа опровержение.
      Напротив, в АУАН-а има.
      Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
      Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

achkar има графа възражение, а не опровержение. Правиш ли разлика между двете думи? Възражението е относно процедурата по написване на акта, а не за нарушението което си направил. Акта се обжалва по друг начин. А това кои какви глупости пише в графата възражение е отделен въпрос.
        SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Грешката е моя признавам си без бой !

И се тая нали като иде да се отчита и като видат кфо съм писал в акта и ще му теглат ножа защото как ще ме наказват срещу неща който дори и да съм измислил са в негов минус
          ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
          Nissan Qashqai 2,0 140hp
          Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
          ShineRay XY350ST-2 StreetKiller

Comment

Пак ти казвам, без да се обиждаш, пишеш пълни щуротии. Нека ти напишат акт грамотно и по правилата пък ти пиши, че са пияни и т.н. Очевидно не си имал сериозни проблеми с КАТ, съветвам те най-приятелски, никога не пиши глупости в графата за възражения защото това ще ти донесе максимума от глобата в наказателното постановления.
            SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Ти напиши, че полицая е употребил алкохол, пък да видиш в какво приключение ще се вкараш.
              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Аз чак в такива приключения не влизам, щото ми е се тая за акта, но едно аверче процедира по същата методика, пише едни врели некипели като възражения, и е предоволен....
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от Balagan Покажи съобщение

Аз най-редовно си пиша : " Полицаят е видимо пиян вследствие на недоказуеми нарушения...въпросният компетентен орган ми поиска подкуп без аз да съм предложил същото...действието се развива пред 2ма катаджии и 3ма мой свидетели..."
                  Ей тва ако си го написал в акт, нямаше да ти дойде на ум да го даваш за съвет на колегата. Обвиняваш служебно лице по време на работа - следва вътрешно разследване вероятно, най-често завършва в съда, губиш минимун 2000 лв и таксите за адвокати
                  Last edited by Доко; d.m.y г., 22:47.

Comment

Не бе чак такива глупости за пияни полицай не се пишат. Ако са те спрели за превишена, пишеш,че пред теб е имало друга кола,ей такива простотий. За колана пишеш,че си бил с черни дрехи и полицаят не е видял. Чак да се пише за пиян служител е прекалено..и те са хора, това може да им докара наказание...
                    Range Rover Vogue 4.4
                    Rexton 270 cdi
                    Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                    Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

И как ще докара, като полицая веднага вика дежурен екип , отива в болницата и дава кръвна проба.
                      И ако не е пил
                      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                        И как ще докара, като полицая веднага вика дежурен екип , отива в болницата и дава кръвна проба.
                        И ако не е пил
                        Е къ да не е пил, като по цял ден само чикии и бира?

Изобщо кат е тотален паразит и безполезна организация, дето ми яде парите и трябва да се премахне
                        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
                          Чак да се пише за пиян служител е прекалено..и те са хора, това може да им докара наказание...
                          На братовчедка ми мъжа е полицай (жандармерист) , пресен случай от преди 2 месеца. Взе точно 2000лв от един такъв юнак. Абсолютно същия случай. От него знам ,че в такъв случай е длъжен веднага да даде кръвна проба, естествено се оказва чист и завежда дело , стигнаха до споразумение. Равносметка - юнака потъна с 2000лв и плати естествено всички такси. Така, че премисляйте какво пишете .
                          Last edited by Доко; d.m.y г., 23:06.

Comment

Първоначално публикувано от Xman Покажи съобщение
                            Колеги на 21.05 ми съставиха акт за превишена скорост в населено място- със 17 км. бях превишил
                            Държа да отбележа,че бях с обезопасителен колан.
                            В последствие ми удължиха давността на акта до 25.07.
                            Отивам днес в КАТ, оказва се че имам наказателно постановление за това, че не съм ползвал колан-стойност 50лв. и наказателно постановление за превишена скорост-на стойност 30 лв.
                            Пътния полицай ми връчи акт само за превишена скорост....просто бях изумен...и двете копелета са ми съсътавили актове....питах служителките, ако бяха трима, три акта ли щяха да ми пишат....единия свидетелства на другия и обратно...
                            Кофтито е това, че на постановленията пише,че не подлежат на обжалване.... ще пия една студена вода, за последно
                            Пазете се колеги от безскруполни полицаи
                            Винаги обжалвай актовете, дори да си 100& в нарушение!
                            Винаги има за какво да ги заядеш тия боклуци, защото не се научиха какво да гледат и санкционират по пътищата.
                            Спират теб за без колан, а в същото време Порше с младо лайно премазва жена или Стависки убива хора на пътя.
                            Редовно виждам как мотористи минават с висока скорост покрай ченгета и те нищо не им правят. А после четем как са се размазали ... абе крива държава, криви ченгета
                            sigpic

Comment

Абе и без пияното..нека пиша че ми иска подкуп и нека се оправдава тогава как не ми е искал след като знае цяла България колко са корумпирани
                              ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
                              Nissan Qashqai 2,0 140hp
                              Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
                              ShineRay XY350ST-2 StreetKiller

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                                Пак ти казвам, без да се обиждаш, пишеш пълни щуротии. Нека ти напишат акт грамотно и по правилата пък ти пиши, че са пияни и т.н. Очевидно не си имал сериозни проблеми с КАТ, съветвам те най-приятелски, никога не пиши глупости в графата за възражения защото това ще ти донесе максимума от глобата в наказателното постановления.
                                Каквото и да напишеш, няма ли възражения в 3 дневен срок, не се надявай някой да го заболи.
                                Личен опит ...
                                Редовно пише, че така нареченият "свидетел", т.е. вторият полицай е бил с друга кола, когато са ме спрели и акта отпада или ми дават минимална глоба, което ме устройва
                                sigpic

Comment

Working...
                                X