Известие

Collapse
No announcement yet.

И мен ме обуха...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• И мен ме обуха...

Колеги на 21.05 ми съставиха акт за превишена скорост в населено място- със 17 км. бях превишил
    Държа да отбележа,че бях с обезопасителен колан.
    В последствие ми удължиха давността на акта до 25.07.
    Отивам днес в КАТ, оказва се че имам наказателно постановление за това, че не съм ползвал колан-стойност 50лв. и наказателно постановление за превишена скорост-на стойност 30 лв.
    Пътния полицай ми връчи акт само за превишена скорост....просто бях изумен...и двете копелета са ми съсътавили актове....питах служителките, ако бяха трима, три акта ли щяха да ми пишат....единия свидетелства на другия и обратно...
    Кофтито е това, че на постановленията пише,че не подлежат на обжалване.... ще пия една студена вода, за последно
    Пазете се колеги от безскруполни полицаи
    АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
    FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Първоначално публикувано от Xman Покажи съобщение
    Колеги на 21.05 ми съставиха акт за превишена скорост в населено място- със 17 км. бях превишил
    Държа да отбележа,че бях с обезопасителен колан.
    В последствие ми удължиха давността на акта до 25.07.
    Отивам днес в КАТ, оказва се че имам наказателно постановление за това, че не съм ползвал колан-стойност 50лв. и наказателно постановление за превишена скорост-на стойност 30 лв.
    Пътния полицай ми връчи акт само за превишена скорост....просто бях изумен...и двете копелета са ми съсътавили актове....питах служителките, ако бяха трима, три акта ли щяха да ми пишат....единия свидетелства на другия и обратно...
    Кофтито е това, че на постановленията пише,че не подлежат на обжалване.... ще пия една студена вода, за последно
    Пазете се колеги от безскруполни полицаи
    Не трябва ли да си се разписал на актовете?

Comment

това казвам, че ми дадоха да разпиша само тоя за превишена скорост.
      за друг въобще не стана дума
      FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Май е време да започне да се прилага пдф-а от тук:

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=37343

Понякога наистина прекалено много си позволяват господата катаджии.

Comment

Гадове неземни......
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Да позволяват си, да не говорим че е подсъдно това, че са ме разписали...предпочитам да си платя и да забравя/много майки отнесоха/ отколкото да хабя още нерви

Comment

Консултирай се с адвокат и обжалвай (ако адвоката каже,че не е късно). Не ги оставяй така нещата. Мама им гадове...
              Range Rover Vogue 4.4
              Rexton 270 cdi
              Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
              Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
                Консултирай се с адвокат и обжалвай (ако адвоката каже,че не е късно). Не ги оставяй така нещата. Мама им гадове...
                така ще направя, яд ме е и ми се ще да им размажа фасоните

Comment

Ами трябва да им натриеш фасона, а ако са ти фалшифицирали подписа, това си е подсъдно и според мен може да се обжалва - не акта, а фалшифицирането му.
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

Преди години имах земане даване с полицията ,за групови сбивания и тн...Това в тинейджрските ми години преди 13-15г някъде.Миналата година получавам призовка ,да се ява като свидетел.Отивам в полицията при тоя където ме бе призовал ,и той ми обяснява че съм само свидетел на извършена от мене и още двама кражба ,и понеже тогава съм бил непълнолетен а и минало давност аз и още един сме освободени от наказание , но третия бил имал испитателен срок и щели да го съдят.
                    На самото обяснение за кражба бяха дадени показания от мене и другите двама обясненията бяха напечатани на машина с моите дани както са си и от долу бях подписан.
                    Самия следовател беше изнамерил лично от мене писани показания за сбиванията и беше сравнил подписите и се виждаше с просто око как този подпис няа нищо общо с моя.Отрекох всичко то си е и така къде ша крада из апартаментите и тн...И подпълних формуляр за няква експертиза на двата потписа ,като се разписах още веднъж и ,че доброволно предоставям подписите си за експертиза.От тогава не съ ме търсили.Но искам да кажа ,че имаполицаи които си служат и фалшифицират чужди данни, и мисля че това е с цел да се направят на много работни и тн....
                    В последствие с връски разбрах,че тоя където ми е фалшифицирал подписа е позорно изгонен от системата на МВР и се разледва за фалшифициране на данни подкупи и тн....
                    Та хващай адвоката и право в съда щом не си разписвал таъв документ.
                    Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

.

абсолютно съм съгласен с Оги.трябва вече да не им се прощава това своеволие на което са свикнали.кво се правят на всевласни ,дееба и гадовете мръсни.кафа ми е вече от тях и техните мръсни номера и вече и не ми се чета за това дееба и ...

Comment

Xman ти си карал с последното копие от акта които са ти съставили, и казваш, че той е бил само за едно нарушение, а после си отишъл в КАТ и са ти връчили две наказателни постановления за двете отделни нарушения извършени на една и съща дата, на една и съща улица в един и същи час и минута?
                        SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                          Xman ти си карал с последното копие от акта които са ти съставили, и казваш, че той е бил само за едно нарушение, а после си отишъл в КАТ и са ти връчили две наказателни постановления за двете отделни нарушения извършени на една и съща дата, на една и съща улица в един и същи час и минута?
                          точно така

Comment

В диспозитива на постановлението значи трябва да пише ,че на една и съща дата двама различни полицая са установили две различни нарушения и в един и същи час и минута са ти написали всеки акт като са си били свидетели един на друг. Пиша ти го това, защото ако е така е пълен абсурд. Даже и да са го направили не виждам кой началник ще напиши постановления на актове които един друг се унищожават. В закона ясно е написано, че при съставяне на акт се изреждат в него всички допуснати нарушения. Аз не съм катаджия, но ти казвам, че такъв прецидент не се е случвал на територията на ОДП Пловдив и не ми се вярва да се е случил и при вас. Ако желаеш пиши ми на лична и ще се оптам да ти помогна.
                            SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Щото ни е толкова акъла....

1.....Измисли си некъф подпис който по никакъв начин не може да се подправи(честа инфекция при дубликация на актове ! )

2....Четете бе хора не случАйно има графа ОПРОВЕРЖЕНИЕ...ако сте по сербес правите като мен...

Аз най-редовно си пиша : " Полицаят е видимо пиян вследствие на недоказуеми нарушения...въпросният компетентен орган ми поиска подкуп без аз да съм предложил същото...действието се развива пред 2ма катаджии и 3ма мой свидетели..."

И те хваща за кУ*а къса акта и се пуска да бягаш...ама българина верно незнае кога да се прави на Чок отворен иначе се има за такъв !

А за мизерията с колана пишеш в опровержението : Вследствие на скоро претърпяно ПТП Пиропатрона на колана ми е скъсан вследствие на което механизма нефункционира !

И каквото и да става...все ще минеш по капките
                              Last edited by Balagan; d.m.y г., 18:27.
                              ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
                              Nissan Qashqai 2,0 140hp
                              Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
                              ShineRay XY350ST-2 StreetKiller

Comment

Working...
                              X