If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А всъщност може би идеята е да се замислиш какви си ги свършил и защо ти пишат акта.
Ама това са подробности един вид ако ме разбирате.
Или е трудно ???
1.....Измисли си некъф подпис който по никакъв начин не може да се подправи(честа инфекция при дубликация на актове ! )
2....Четете бе хора не случАйно има графа ОПРОВЕРЖЕНИЕ...ако сте по сербес правите като мен...
Аз най-редовно си пиша : " Полицаят е видимо пиян вследствие на недоказуеми нарушения...въпросният компетентен орган ми поиска подкуп без аз да съм предложил същото...действието се развива пред 2ма катаджии и 3ма мой свидетели..."
И те хваща за кУ*а къса акта и се пуска да бягаш...ама българина верно незнае кога да се прави на Чок отворен иначе се има за такъв !
А за мизерията с колана пишеш в опровержението : Вследствие на скоро претърпяно ПТП Пиропатрона на колана ми е скъсан вследствие на което механизма нефункционира !
И каквото и да става...все ще минеш по капките
абе отстрани всеки голям го вади, що ме ядосваш колега
абе отстрани всеки голям го вади, що ме ядосваш колега
Вярно е това, че острани е лесно.За подкупа е малко опасно според мен, но да се пише-"струва ми се, че полицаите бяха употребили алкохол" може да се пише, така ти се е сторило, ама той трябва да отиде и да си направи кръвна проба, това става.Есетествено зависи и от ситуацията все пак.
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment