и това за какъв период е,ако е ежемесечно съм съгласен иначе не фиждам офертата ти
Известие
Collapse
No announcement yet.
наистина ли е нужно каското
Collapse
X
-
Каското е полезно за паркинг простотии от некадърни шофьори - ожулени брони, щети от отваряне на врати на съседни коли по твоите и т.н. За година и половина каране в София, без удари и катастрофи, единствените непребоядисвани елементи по колата ми са преден десен калник и задна "5-та" врата... Ей така от факта, че колата стои на улицата. Даже и в момента е в доверен сервиз за пребоядисване на двете брони (повторно) и двете задни врати. За тези година и половина застрахователите ми са назад 2250 лева от козметики, а аз съм им платил 1800 леваИначе, слава богу, автоджамбазите не крадат италиански коли. Навремето бяха разбили старата ми Дедра само да проверят дали имам касетофон вътре и ми бяха преебали пепелника, щото не могли да го отворят и мислели, че е капак ?!?
Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщениеАми карай без каско ожули калниците чупи два джама и ще разбереш...156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеДа може да те ожулят или счупят нещо ама в София и в големите градове, но не и тук в Нова Загора
Comment
-
И моята количка не е от най-скъпите , но онзи ден си и направих каско. Предпочитам да дам 400 лева на части и да ми е мир на главата .Виж аз сам целнал някой или той мен . Така че аз съм за .Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI
Comment
-
Колеги, според мен темата е напълно излишна и дори леко глуповата! Не познавам нормален човек, който да смята, че каското е ненужно!!! Ако има такива, то те са онези които си викат "абе това са грешни пари, на мен няма да се случи" .... то......те май не се причисляват към нормалните де...!
Абсолютно излишно е да давам примери, с които да ви доказвам защо е ЗАДЪЛВЖИТЕЛНО да имаш каско, а те примерите са безброй! Хора, пари от каско и от гуми не пестете, за да не ви излезе през носа!!!
п.с. Важно при каското е компанияата, внимавайте къде си правите каското, за да не се окажат наистина "пари на вятъра"
Comment
-
Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщениеAма там можеш сам да се ожулиш...156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от ghoul18 Покажи съобщениеКолеги, според мен темата е напълно излишна и дори леко глуповата! Не познавам нормален човек, който да смята, че каското е ненужно!!! Ако има такива, то те са онези които си викат "абе това са грешни пари, на мен няма да се случи" .... то......те май не се причисляват към нормалните де...!
Абсолютно излишно е да давам примери, с които да ви доказвам защо е ЗАДЪЛВЖИТЕЛНО да имаш каско, а те примерите са безброй! Хора, пари от каско и от гуми не пестете, за да не ви излезе през носа!!!
п.с. Важно при каското е компанияата, внимавайте къде си правите каското, за да не се окажат наистина "пари на вятъра"alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL
Comment
-
Първоначално публикувано от marian2784 Покажи съобщениеами аз съм луд тогава
Comment
-
Колеги и аз мислех че няма да ми се наложи и че е ненужно, но го имах. И един прекрасен ден некой ми одра колата яко, задната дясна врата с друг автомобил, и да ви кажа благодарен съм на каското, колата я взех с задрана задна броня и предната отдоло, ниска е, и двете си ги оправих от каското, нова подкартерна кора ми изплатиха на цена от 360 лева, поръчката я направих аз от италия, и я платиха. Да са живи и здрави, просто предпочитам да съм спокоен с една бройка повече за колата, дори и да нямам вина, някой да ме одере и да избяга. Имам познати жени, който са ми разказвали как се е случвало на няколко пъти да одерат спрели коли, паркирани и да изфейкат. Е да но аз моята немога да я гледам така одрана, а ако се случи кво,треа аз да плащам...всеки сам решава каде да дава парите си и как...мой приятел се блъсна с хюндай купе, и даде 3 бона за ламарини и боя, нямаше каско щото не му се даваха мн мн...е питайте го сега дали ще кара кола без.sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеE че ако сам се ожулиш незнам дали плащат...
Гражданската ти плащат точно едно куфарче въздушна смес ....
Comment
-
Първоначално публикувано от WarsteineR Покажи съобщениеКаското плаща за всякво ПТП и кражба.. който и да е виновен, стига да не си бил мата хариоферта си е няма какво да говорим
не би било оферта само ако колата седи по паркингите и не се кара
с висока скорост и каското ще ми покрие щетите така ли
Силно се съмнявам...
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеИмаш напредвид че ако сам се фрасна някъдес висока скорост и каското ще ми покрие щетите така ли
Силно се съмнявам...
2. Ако все пак ти стиска да се фраснеш с някаква скорост при коята хем да оцелееш с минимални кунтузии хем да размажеш колата(успех ти желая) ще си получиш парите от каското за тотална щета..
3. Естествено ако кажеш "нарочно се блъснах" никой няма да ти плати, но ако е "станал техническо проблем и си изгубил управление над автомобила" всичко ще ти бъде платено...
4. Поразгледай какво означава застрахователна измама в България и чужбина.
5. Интересно ми е на колко си години?Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
Comment