Известие

Collapse
No announcement yet.

наистина ли е нужно каското

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

и това за какъв период е,ако е ежемесечно съм съгласен иначе не фиждам офертата ти
    alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
    alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL

Comment

Каското е полезно за паркинг простотии от некадърни шофьори - ожулени брони, щети от отваряне на врати на съседни коли по твоите и т.н. За година и половина каране в София, без удари и катастрофи, единствените непребоядисвани елементи по колата ми са преден десен калник и задна "5-та" врата... Ей така от факта, че колата стои на улицата. Даже и в момента е в доверен сервиз за пребоядисване на двете брони (повторно) и двете задни врати. За тези година и половина застрахователите ми са назад 2250 лева от козметики, а аз съм им платил 1800 лева Иначе, слава богу, автоджамбазите не крадат италиански коли. Навремето бяха разбили старата ми Дедра само да проверят дали имам касетофон вътре и ми бяха преебали пепелника, щото не могли да го отворят и мислели, че е капак ?!?
      Giulietta 1,6 JTDm 2013
      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
        Ами карай без каско ожули калниците чупи два джама и ще разбереш...
        Да може да те ожулят или счупят нещо ама в София и в големите градове, но не и тук в Нова Загора
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
          Да може да те ожулят или счупят нещо ама в София и в големите градове, но не и тук в Нова Загора
          Aма там можеш сам да се ожулиш...

Comment

И моята количка не е от най-скъпите , но онзи ден си и направих каско. Предпочитам да дам 400 лева на части и да ми е мир на главата .Виж аз сам целнал някой или той мен . Така че аз съм за .
            Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
            Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI

Comment

Колеги, според мен темата е напълно излишна и дори леко глуповата! Не познавам нормален човек, който да смята, че каското е ненужно!!! Ако има такива, то те са онези които си викат "абе това са грешни пари, на мен няма да се случи" .... то......те май не се причисляват към нормалните де...!
              Абсолютно излишно е да давам примери, с които да ви доказвам защо е ЗАДЪЛВЖИТЕЛНО да имаш каско, а те примерите са безброй! Хора, пари от каско и от гуми не пестете, за да не ви излезе през носа!!!
              п.с. Важно при каското е компанияата, внимавайте къде си правите каското, за да не се окажат наистина "пари на вятъра"

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
                Aма там можеш сам да се ожулиш...
                E че ако сам се ожулиш незнам дали плащат...
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от ghoul18 Покажи съобщение
                  Колеги, според мен темата е напълно излишна и дори леко глуповата! Не познавам нормален човек, който да смята, че каското е ненужно!!! Ако има такива, то те са онези които си викат "абе това са грешни пари, на мен няма да се случи" .... то......те май не се причисляват към нормалните де...!
                  Абсолютно излишно е да давам примери, с които да ви доказвам защо е ЗАДЪЛВЖИТЕЛНО да имаш каско, а те примерите са безброй! Хора, пари от каско и от гуми не пестете, за да не ви излезе през носа!!!
                  п.с. Важно при каското е компанияата, внимавайте къде си правите каското, за да не се окажат наистина "пари на вятъра"
                  ами аз съм луд тогава
                  alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
                  alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL

Comment

Първоначално публикувано от marian2784 Покажи съобщение
                    ами аз съм луд тогава
                    Сам си го каза, а и да видиш как ще се излекуваш, ако стане фал! Не ти го пожелавам, разбира се ама.....то гаранция никой неможе да даде! Такива като те колко изпищяха..... и се бягат като ужилени към застрахователите!

Comment

Първоначално публикувано от marian2784 Покажи съобщение
                      ами аз съм луд тогава
                      Двама станахме лудите значи...Верно добре е да имаш каско ама ако се налага и ти трябва
                      Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 21:34.
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Колеги и аз мислех че няма да ми се наложи и че е ненужно, но го имах. И един прекрасен ден некой ми одра колата яко, задната дясна врата с друг автомобил, и да ви кажа благодарен съм на каското, колата я взех с задрана задна броня и предната отдоло, ниска е, и двете си ги оправих от каското, нова подкартерна кора ми изплатиха на цена от 360 лева, поръчката я направих аз от италия, и я платиха. Да са живи и здрави, просто предпочитам да съм спокоен с една бройка повече за колата, дори и да нямам вина, някой да ме одере и да избяга. Имам познати жени, който са ми разказвали как се е случвало на няколко пъти да одерат спрели коли, паркирани и да изфейкат. Е да но аз моята немога да я гледам така одрана, а ако се случи кво,треа аз да плащам...всеки сам решава каде да дава парите си и как...мой приятел се блъсна с хюндай купе, и даде 3 бона за ламарини и боя, нямаше каско щото не му се даваха мн мн...е питайте го сега дали ще кара кола без.
                        sigpic
                        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

E че ако сам се ожулиш незнам дали плащат...
                          Плащат срещу представен акт за ПТП в противен случай пишеш паркинг... аз се упарих без каско даже направо се изгорих ....
                          Гражданската ти плащат точно едно куфарче въздушна смес ....

Comment

Каското плаща за всякво ПТП и кражба.. който и да е виновен, стига да не си бил мата хари оферта си е няма какво да говорим не би било оферта само ако колата седи по паркингите и не се кара
                            Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
                            ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'

Comment

Първоначално публикувано от WarsteineR Покажи съобщение
                              Каското плаща за всякво ПТП и кражба.. който и да е виновен, стига да не си бил мата хари оферта си е няма какво да говорим не би било оферта само ако колата седи по паркингите и не се кара
                              Имаш напредвид че ако сам се фрасна някъде с висока скорост и каското ще ми покрие щетите така ли Силно се съмнявам...
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Имаш напредвид че ако сам се фрасна някъде с висока скорост и каското ще ми покрие щетите така ли Силно се съмнявам...
                                1. Едва ли сам ще се фраснеш с висока скорост, защото в такъв момент едва ли ще мислиш за каско...
                                2. Ако все пак ти стиска да се фраснеш с някаква скорост при коята хем да оцелееш с минимални кунтузии хем да размажеш колата(успех ти желая) ще си получиш парите от каското за тотална щета..
                                3. Естествено ако кажеш "нарочно се блъснах" никой няма да ти плати, но ако е "станал техническо проблем и си изгубил управление над автомобила" всичко ще ти бъде платено...
                                4. Поразгледай какво означава застрахователна измама в България и чужбина.
                                5. Интересно ми е на колко си години?
                                Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                                exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                                ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                                ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                                by RUBIG service

Comment

Working...
                                X