Известие

Collapse
No announcement yet.

наистина ли е нужно каското

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
    1. Едва ли сам ще се фраснеш с висока скорост, защото в такъв момент едва ли ще мислиш за каско...
    2. Ако все пак ти стиска да се фраснеш с някаква скорост при коята хем да оцелееш с минимални кунтузии хем да размажеш колата(успех ти желая) ще си получиш парите от каското за тотална щета..
    3. Естествено ако кажеш "нарочно се блъснах" никой няма да ти плати, но ако е "станал техническо проблем и си изгубил управление над автомобила" всичко ще ти бъде платено...
    4. Поразгледай какво означава застрахователна измама в България и чужбина.
    5. Интересно ми е на колко си години?
    Разбрах Ви напълно и пак ще се повторя ако бях в София каското не подлежи на коментар, но тук при мен в 25 000 градче където почти няма сфетофари и движението е толкова малко просто не ми е нужно...Предпочитам тези 400-500 лв да ги дам за нещо по колата отколкото за каско...Мисля че ме разбрахте, никой не е застрахован от нищо, но позаинтерсувай те се коко хора имат каско в малките градове?
    И на последния ти въпрос съм роден 1989 г и съм точно на 20 години
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Дам, както и да се фраснеш плащат ти.М/у другото моя град също не е толкова голям 70 000 но всяка година си правя каско(300-350лв) като досега не съм бил вътре с тея пари, демек са ми дали повече отколкото аз на тях. Тези пари като се замислиш са две брони и една врата да боядисаш.. е случва се за една година дори е малко .. недай си боже нещо по-сериозно да се случи с колата ти .. така че това са най-оправданите 300 кинта за мен. все пак всеки си преценява
      Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
      ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'

Comment

+ тва можеш да си направиш каско което е само за щети без кражба и е поне с 100лв под цената + колата можеш да я застраховаш и на по ниска цена от неината реална както и на по висока ...

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
          + тва можеш да си направиш каско което е само за щети без кражба и е поне с 100лв под цената + колата можеш да я застраховаш и на по ниска цена от неината реална както и на по висока ...
          Вече сериозно се замислих, но имам един въпрос оглеждат ли колата предварително и примерно ако е ухлузена вече записват ли го някъде за да не може после да искаш пари за това...
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

йеп маркировка се прави и се отбелязва ако има нещо счупено и тн
            Last edited by WarsteineR; d.m.y г., 20:31.
            Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
            ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
              1. Едва ли сам ще се фраснеш с висока скорост, защото в такъв момент едва ли ще мислиш за каско...
              2. Ако все пак ти стиска да се фраснеш с някаква скорост при коята хем да оцелееш с минимални кунтузии хем да размажеш колата(успех ти желая) ще си получиш парите от каското за тотална щета..
              3. Естествено ако кажеш "нарочно се блъснах" никой няма да ти плати, но ако е "станал техническо проблем и си изгубил управление над автомобила" всичко ще ти бъде платено...
              4. Поразгледай какво означава застрахователна измама в България и чужбина.
              5. Интересно ми е на колко си години?
              Колега, защо се мъчиш да им обясняваш на "лудите"!?! Елементарно е да прочетат 2 реда за "риск", Теория на вероятностите" и още няколко несложни неща, който би трябвало да ги знаят и от обща култура!
              Пак, казвам такива като "лудите" колеги сега ми палят телефона да им сключвам каското! Хора правете го за да ви е мирна главата! И пак казвам в правилната компания, че иначе не е ясно колко ще ви е мирна главата!

Comment

Първоначално публикувано от ghoul18 Покажи съобщение
                Колега, защо се мъчиш да им обясняваш на "лудите"!?! Елементарно е да прочетат 2 реда за "риск", Теория на вероятностите" и още няколко несложни неща, който би трябвало да ги знаят и от обща култура!
                Пак, казвам такива като "лудите" колеги сега ми палят телефона да им сключвам каското! Хора правете го за да ви е мирна главата! И пак казвам в правилната компания, че иначе не е ясно колко ще ви е мирна главата!
                Айде сега моля Ви се...
                Първо аз да кажа, че нормалните хора първо си правят застраховка живот на себе си и на цялото семейство.
                Второ си правят застраховка на имота...
                И чак на последно място е колата...
                Айде сега като сте толкова умни колко от Вас имат първите две застраховки ааа, които са много по важни...
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Колега, пак ти казвам, прочети в нета малко за риска и въобще за застраховането!
                  И моля те не се изказвай толкова смело по отношение на другите видове застраховки!
                  Имам и застр. Живот и здравна (ING) , и имуществена (Армеец), а и каско разбира се (Армеец)! Съвсем естествено е живота да ти е приоритет No 1 !

Comment

Имам застраховка живот също,(ако нещо се случи да има пари за махагонов ковчег с червен плюш отвътре поне: черен хумор). Имам и застраховка имущество до 10 к лв за моето гнездо , на колата правя каско, защото като отида в друг град и некой тапанар ми лъсне бронята някаде кадето съм я оставил на паркинг, не да давам кинти а да ми ч оправят, а и дете се казва недай си боже ако се случи некоя катастрофа и колата претърпи серизни щети за 3-4к лв, за кво да ги давам от моят джоб. Една гаранция повече и едно успокоение си е това.
                    п.п.застраховката живот мия правят зашото често съм извън страната, просто се изисква да я имам,това си е.
                    sigpic
                    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                      п.п.застраховката живот мия правят зашото често съм извън страната, просто се изисква да я имам,това си е.
                      не бъркай здравната застраховка, със затраховка живот, защото за чужбина се прави първата, а не втората. здравната пак покрива и живот, но не е същото
                      ex Alfa Romeo 156 '02 1.9 JTD
                      ex Alfa Romeo 159 '06 1.9 JTDm
                      Alfa Romeo Brera Italia Independent '10 3.2 V6 Q4
                      Alfa Romeo 4C

Comment

Не ги бъркам говоря за застраховка живот колега!!! Все се бъзикам с майка си, че ще наследи купища пари..хахах...изучавла съм застрахователното дело, знам за кво иде реч
                        sigpic
                        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Working...
                        X