Известие

Collapse
No announcement yet.

Бензин vs. Дизел

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
    Eeee пропускаш Ауди RS и S...
    Ми ето и моят отговор на твоите бързи бензини какво им се случва от едно 2.4 JTD (мойто JTD)
    www.vbox7.com/play:691c9091
    E и аз онзи ден отнесох един GT-R, ама какво?
    Дали 'щото съм много бРЪз или, 'щото на него не му се караше през дупките, как мислиш?
    Alfa Romeo 166 3.0 V6
    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
      НЕ намесих аз моторите, а някой друг който каза че не дизела не се използва при пистарките. Просто доказах обратното, а вече колко са разработени там и колко мощни никак не ме топли.
      Какво си доказал, бре, колега. С обявите от мобилето ли, дето стана за смях? Ти си този, който не следи темата и си говори сам със себе си. При кои пистарки се използва? Някой си направил мотор с двигател от кола, армията си инсталирала дизелови мотори, за да ползват горивото от хамърите, което не е баш дизел. Кво си доказал по-точно? Има коли с реактивни двигатели. Доказах, че най-яките двигатели за кола са реактивните. Точка. Защо не почнеш да четеш и на другите мненията и поне да отговориш на простия въпрос на колегата?
      Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
      Mazda 6 2.3 2005
      sigpic

Comment

Защото вече задаваш просташки въпроси. Защо няма изстребители и Боинг-и на бензин??
        Ти си умния със статиите, ти кажи ....
        Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
        Ми ето и моят отговор на твоите бързи бензини какво им се случва от едно 2.4 JTD (мойто JTD)
        Абе брат ти осъзнаваш ли че тва нещо ако го беше настъпил щеше да те остави като точка ...
        Същото важи и за бензинките от няшия клас ...
        Така и аз съм изпреварвал разни поршета и т.н. ....

Comment

• Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
          Какво си доказал, бре, колега. С обявите от мобилето ли, дето стана за смях? Ти си този, който не следи темата и си говори сам със себе си. При кои пистарки се използва? Някой си направил мотор с двигател от кола, армията си инсталирала дизелови мотори, за да ползват горивото от хамърите, което не е баш дизел. Кво си доказал по-точно? Има коли с реактивни двигатели. Доказах, че най-яките двигатели за кола са реактивните. Точка. Защо не почнеш да четеш и на другите мненията и поне да отговориш на простия въпрос на колегата?
          Абе ти дивак ли си к'ъв си бе, я пак прочети всичко наново. Ей аман честно. Писна ми да отговарям на малоумните ви въпроси и да поствам еднакви линкове 9999 пъти. Нещо друго освен обявите не видя ли?? Дали не си пропуснал нещо?

Comment

Първо - ти трябва да си напълно луд, за да смяташ, че може да биеш Аудито. По-скоро шофера на Аудито е имал една идея повече акъл от теб в главата.
            Второ - това е каране, което се доближава 100% до безотговорността. Специално за тази гонка си пални една свещ!
            sigpic
            Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
            Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
            Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

• Първоначално публикувано от JAMAL Покажи съобщение
              Първо - ти трябва да си напълно луд, за да смяташ, че може да биеш Аудито. По-скоро шофера на Аудито е имал една идея повече акъл от теб в главата.
              Второ - това е каране, което се доближава 100% до безотговорността. Специално за тази гонка си пални една свещ!
              А някой на мен ми беше казал по-рано, че съм опериран от чувство за хумор...

Comment

А някой на мен ми беше казал по-рано, че съм опериран от чувство за хумор...
                Сигурно е имало защо.
                sigpic

Comment

Сигурно е имало защо.
                  Ами добре дошъл в клуба на лишените от чувство за хумор. За мое щастие аз изглежда се възстановявам...

Comment

Ами добре дошъл в клуба на лишените от чувство за хумор. За мое щастие аз изглежда се възстановявам...
                    Не виждаш нищо за да даваш оценки!

Но донякъде си прав....когато виждам толкова безотговорно поведение като на колегата Живко777, ама въобще не ми е до шеги.
                    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                      E и аз онзи ден отнесох един GT-R, ама какво?
                      Дали 'щото съм много бРЪз или, 'щото на него не му се караше през дупките, как мислиш?
                      Дупки нямаше и караше с около 200...

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
                      Абе брат ти осъзнаваш ли че тва нещо ако го беше настъпил щеше да те остави като точка ...
                      Същото важи и за бензинките от няшия клас ...
                      Така и аз съм изпреварвал разни поршета и т.н. ....
                      Докажи на приказки всеки е силен...

Първоначално публикувано от JAMAL Покажи съобщение
                      Направо другите шофери се чудеха какво минава покрай тях...
                      Иначе да си призная аз все пак имам придимство защото познавам перфектно този участък Стара Загора - Нова Загора и знам къде мога да карам с 220 и къде не може с повече от 60 км/ч...

ПП: Иначе най-вълнуващите гонки са Нова Загора - Сливен...Там имам невероятни преживявания с какви ли не коли...Но там просто нямат шанс
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Иначе да си призная аз все пак имам придимство защото познавам перфектно този участък Стара Загора - Нова Загора и знам къде мога да карам с 220 и къде не може с повече от 60 км/ч...

ПП: Иначе най-вълнуващите гонки са Нова Загора - Сливен...Там имам невероятни преживявания с какви ли не коли...Но там просто нямат шанс
                        Пожелавам ти, никой да не ти отнема предимството, което имаш!
                        sigpic

Comment

Това клипче на къв формат си го качил та така е омазано я ми прати оргинала да ти го направя като хората. Иначе добре е станало гонката ама така малко между колите е опасничко.
                          Fiat Punto 1.4GT 1996
                          Hyundai Tucson 2.0 2007
                          Renault Clio 1.5 2019

Comment

Но донякъде си прав....когато виждам толкова безотговорно поведение като на колегата Живко777, ама въобще не ми е до шеги.
                            Айде сега ще ми кажете че всички карате с 90 км

Първоначално публикувано от JAMAL Покажи съобщение
                            Пожелавам ти, никой да не ти отнема предимството, което имаш!
                            Оооо има такива които са от Сливен, които са много по-луди от мен...

ПП: Просто тези хора с големите и мощни коли се мислят за царе на пътя и си правят каквото искат, сечат пътя на всички и незнам си какво още, но идва момента в който някой от някъде им показва че само с мощна кола нищо не става и точно на тези отсечки просто най-много си бият главата в стената като ги задмине една Алфичка или друг областен рацер...

---------- Post added at 17:36 ---------- Previous post was at 17:32 ----------

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                            Това клипче на къв формат си го качил та така е омазано я ми прати оргинала да ти го направя като хората. Иначе добре е станало гонката ама така малко между колите е опасничко.
                            На оригинала е перфектно качеството, но vbox го направих така с цел да не се виждат номера, табелите край пътя и други такива...С една дума да си остане Анонимно... Иначе точно това е цаката между колите да може адреналина да е на макс
                            Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 17:41.
                            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• E точно такива като тебе трябва да се бесят по крайпътните дървета за назидание.
                              То бива кретения и простотия ама и да се хвалиш............
                              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                                Ами такава е темата като няма кой да и удари катанеца 30 стр. простотии
                                Опс 40стр. Бензино-дизеловите одисеи преди се заключваха на 4-я или 5-я пост.
                                sigpic
                                156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                                "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Working...
                                X