Известие

Collapse
No announcement yet.

Бензин vs. Дизел

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
    Колега ти ако си риба на бастун ще те хвана Това с дизеловите мотори ме уби хахахахаха.

Дизелови мотори се използват в УСА армия !!!!
    Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
    Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI

Comment

• Първоначално публикувано от S_G_M Покажи съобщение
      Пистови ли са ?
      Fiat Punto 1.4GT 1996
      Hyundai Tucson 2.0 2007
      Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
        Connor не говорим за частни случаи ...
        http://www.google.bg/webhp?hl=bg&q=&...4e1b2a5b4171a6

Е то не е частен случай... Произвеждат си се
        http://en.wikipedia.org/wiki/Diesel_motorcycle

Не са толкова масови, колкото при колите де.

Comment

• Не са пистови , по скоро са ендуро.

Comment

• Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
            http://www.google.bg/webhp?hl=bg&q=&...4e1b2a5b4171a6

Е то не е частен случай... Произвеждат си се
            http://en.wikipedia.org/wiki/Diesel_motorcycle

Не са толкова масови, колкото при колите де.
            Пак питам кой от всичките е пистов?
            Fiat Punto 1.4GT 1996
            Hyundai Tucson 2.0 2007
            Renault Clio 1.5 2019

Comment

Още една причина да не тача мазута....
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                Пак питам кой от всичките е пистов?
                Ми първите примери от мобилето не бяха ли достатъчни?

http://thekneeslider.com/archives/20...-by-star-twin/

Ето ти още. Ама сериозно, писна ми да ви сдъвквам материала. Поровете се малко де. Имате си интернет. Опознайте света в който живеете.

Comment

• Спора е безсмислен. Всеки си харесва това което кара . Всеки си има предпочитанията .Не може да се каже кое е по-добро , всяко си има + и - .И не мисля че като ги плюем едните и другите ,ще се реши кое е по добро.
                  ТЕМАТА СТАНА СПАМЕРСКА

Comment

• Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
                    Ми първите примери от мобилето не бяха ли достатъчни?

http://thekneeslider.com/archives/20...-by-star-twin/

Ето ти още. Ама сериозно, писна ми да ви сдъвквам материала. Поровете се малко де. Имате си интернет. Опознайте света в който живеете.
                    Ама ти за тия от мобиле-то още ли не си разбрал, че не са верни? Там и магаре продават като бензин. А тоя сега дето си пуснал е с двигател от VW Лупо.
                    Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                    Mazda 6 2.3 2005
                    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
                      Ама ти за тия от мобиле-то още ли не си разбрал, че не са верни? Там и магаре продават като бензин. А тоя сега дето си пуснал е с двигател от VW Лупо.
                      Те доста обяви бяха май фалшиви. Е какво значение има с какъв двигател е? Нали се слага на пистарката? Предните статии не погледна ли поне.

"A Diesel motorcycle is a motorcycle with a diesel engine. As of December 2006, several companies produce diesel motorcycles."

Тука май виждам и други "фалшиви обяви" http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/se...=&drivingMode=

Вижте колко е полезна нафтата. Хем се топлите с него, хем мотори и коли карате :P
                      Не се опитвам да ви убедя, че дизела е съвършения мотор или нещо. Преди беше просто по-евтин вариант за придвижване, но към края на 90-е с common rail технологиите вече е станал конкурент на бензина и по бързина. А и с времето ще става по-добър и по-бърз. Не знам защо не искате да го приемете. В задниците ли ви бърка или какво. И бензина и нафтата идват от петрола и не виждам защо според вас дизелака трябва да отстъпва по нещо, след всичките доводи които ви дадох.
                      Last edited by RoMAN; d.m.y г., 15:14.

Comment

Спора е безсмислен. Всеки си харесва това което кара . Всеки си има предпочитанията .Не може да се каже кое е по-добро , всяко си има + и - .И не мисля че като ги плюем едните и другите ,ще се реши кое е по добро.
                        ТЕМАТА СТАНА СПАМЕРСКА
                        Всички знаем че дизела е по-добър но много бензинджии не искат да си го признаят!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                          Тази 145 (предполагам, 1.6) явно я буташ, щом дава двойно по-нисък разход от кола с приблизително същата кубатура (Astra-та).
                          Да не говорим, че на 145-цата, разхода, който споменаваш е мнооого далеч дори от каталожните дани на автомобила.
                          Абе и аз съм на същото мнение ... мойта под 10 не мога да я сваля градско както и да карам .... затова средно си ми гори 12-14 на извън пада на 6,5-7-8-9 ама зависи от карането ....

Comment

• Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
                            Абе и аз съм на същото мнение ... мойта под 10 не мога да я сваля градско както и да карам .... затова средно си ми гори 12-14 на извън пада на 6,5-7-8-9 ама зависи от карането ....
                            Например мойта ще може да даде 5.5 обаче трябва да имаш нерви да я караш с такава скорост

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Колега
                              pacho_kardana
                              Умните отстъпват нека спрем тази спамщина

Comment

• Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщение
                                Например мойта ще може да даде 5.5 обаче трябва да имаш нерви да я караш с такава скорост
                                На 5та с 90... ама тогава и мойта като нощо ще си слезне на 6...
                                А старата ми кошница си даваше 5-5,5 БЕНЗИН и 6-6,5 газ на извънградско .... а в града нещо от сорта на 8 газ а за бензин не знам ....

Comment

Working...
                                X