Известие

Collapse
No announcement yet.

Бензин vs. Дизел

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
    Да ставаше въпрос за 2,0ТС стокови
    Нали не мислиш, че един стоков 2.0 ТС 16В след 10г. още прави 0-100 за 8.6 КОлкото и да е читав. Поне аз 3 пъти се убедих.

---------- Post added at 23:02 ---------- Previous post was at 22:59 ----------

Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
    Последния ми коментар ХАХАХА наистина ме разсмя наистина ти пожелавам приатна вечер
    Бе не знам, колко АЗ съм разсмял ама дано си се смеел на пистата докато дишаше дима на дизелите там Лека нощ и въри се изкашляй, че може да имаш още заседнала изгоряла нафта в гърдите след тежката загуба на бенз сектата. А пък ако има италфест на есен може моя дим да подишаш също и да се смееш едновременно

Comment

• Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
      Нали не мислиш, че един стоков 2.0 ТС 16В след 10г. още прави 0-100 за 8.6 КОлкото и да е читав. Поне аз 3 пъти се убедих.
      Не всички ама се понамират бая все още.
      Fiat Punto 1.4GT 1996
      Hyundai Tucson 2.0 2007
      Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
        Не всички ама се понамират бая все още.
        Ами прати го насам, ако чуеш такъв. Или предварително ми кажи за следващата сбирка на алфисти та да знам. БЕЗ QV-та.

Comment

• Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение

---------- Post added at 23:02 ---------- Previous post was at 22:59 ----------

Бе не знам, колко АЗ съм разсмял ама дано си се смеел на пистата докато дишаше дима на дизелите там Лека нощ и въри се изкашляй, че може да имаш още заседнала изгоряла нафта в гърдите след тежката загуба на бенз сектата. А пък ако има италфест на есен може моя дим да подишаш също и да се смееш едновременно
          ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
          АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

• Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
            ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
            Първоначално публикувано от BillyBoy`
            хаиде и аз да се запиша тази неделя със 1912 решихме да замерим моята каляска какви времена ще даде първия път двамата във колата карах аз 0-400м 18.415 и от 0-100км 12.6 сек. като втория път 1912 самичак 0-400м за 18.1и от 0-100 за 12.1 сек сигурен съм че ако се олекоти колата да се извадят всички ненужни неща от багажника и да седне да кара някои по лекичак щото аз съм 120 кила ще падне под 18 сек на 400м и под 12сек от 0-100хаиде Ники похвали се и ти какви времена си дал сутринта със Типото не се стискаи
            "ХАХАХХАХА" наистина.
            Last edited by RoMAN; d.m.y г., 03:06.

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
              Колко вдигам немога да ти кажа на първа защото никога не съм и гледал. Но спокойно мога да кажа че съм наказвал доста бензинки с моят асматик. Коли за мен се сравняват на тегло и коне по нищо друго (лично за мене). То от самото начало си е спор бензин-дизел, и е смешно да се твърди че бензина е по-добър от дизела. Мога да изкажа мн плюсове в полза на дизелчето, но мисля няма да убедя заклет бензинджия в обратното. Карайте си квото решите, и се молете да не вдигнат бензина още че нема да ви виждаме по улиците (шега).
              п.п. Аз книжката няма да я изгубя. за последните 5 години немам още едно нарушение
              Ползи за бензин:
              пилене на гуми
              големи двг сток над 300кс+
              звукът от ревяща генерация...за други не се сещам
              ползви от дизела:
              мн по-нисък разход
              по-ниска цена на горивото(много)
              отоплението зимата
              поддържане на висока скорост без да роди както повечето бензинки за заплашени
              по-висок въртящ момент
              по-здрави двигатели...за друго сега не се сещам
              по редки посещения на бензиностанциите няма какво да коментирам повече. Защо мн хора карали бензин започват да си купуват все по-често дизели, а не обратното!(реторичен въпрос)
              Ехххх тези наще дизелчета бе
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• [/COLOR]
                Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
                "ХАХАХХАХА" наистина.
                Верно не си разбрал за какво ти се смеeх
                АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

• че 9 секунди от 0-100км да на са малко????и то на кола с доработки по нея?тя мойта кожа ги прай за толко някъде пък съм си стоков!!!а ако си без доработките колко ли време ще ти отнеме за тези 0-100км?
                  alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                    Ехххх тези наще дизелчета бе
                    Всичко ОК,ма когато някой налее толкова пари като Пух,и колата му върви толкова,може да говори,дотогава дизелови локомотиви,които Нено отнася с 1.6 атмосферка,моля да не лаят

П.С.Аз лично познавам много хора карали дизел,и се връщат на бензинили поне когато се качат на бърз бензин се разтреперват/за справка Гиги,който на трак дея се качи да кара на Еньо ланчата,и се разтопи от кеф/
                    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщение
                      че 9 секунди от 0-100км да на са малко????и то на кола с доработки по нея?тя мойта кожа ги прай за толко някъде пък съм си стоков!!!а ако си без доработките колко ли време ще ти отнеме за тези 0-100км?
                      Ми толкова е при мен Сигурно толкова душа й е останала.

---------- Post added at 09:07 ---------- Previous post was at 09:05 ----------

Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
                      [/COLOR]Верно не си разбрал за какво ти се смеeх
                      Еми то човек с теб може ли да се разбере. Както и да е, писна ми да се разправям. Да си жив и здрав.

Comment

• Хубава тема - алфисти плюят по алфа...
                        sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

• Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
                          Хубава тема - алфисти плюят по алфа...
                          И аз си задавам същия въпрос
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• доко , четеш ли....
                            sigpic
                            днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
                              Хубава тема - алфисти плюят по алфа...
                              Ами такава е темата като няма кой да и удари катанеца 30 стр. простотии
                              sigpic
                              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                                Ами такава е темата като няма кой да и удари катанеца 30 стр. простотии
                                И ще се продължава да се спори...никога няма да има край тази тема...
                                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                                X