Първоначално публикувано от SFINKS
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Не на криенето на катаджии в храстите!
Collapse
X
-
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
-
Мда бе добре ,щото тва лято за първи път има свръх много супер трафик и задръствания и затва олигофрените туристи рязко от тва лято почнаха да спазват правилата за движение ..
Никога ама никога не е имало и наполовина толкова полиция колкото има сега ( по точното определение е след смяната на министъра на МВР )
Точно затова и от 2-3 седмици насам се кара що годе нормално м/у Ст Загора и Карнобат .
Ти това лятото колко пъти си го минавал тоя път ?
Аз съм скромен , Юли и Август не повече от 6 пъти в двете посоки което прави към 12Last edited by SFINKS; d.m.y г., 15:47.
Comment
-
Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщениеТи това лятото колко пъти си го минавал тоя път ?
Аз съм скромен , Юли и Август не повече от 6 пъти в двете посоки което прави към 12"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Е не мисля че е нужно да си отрежа сичките пръсти за да разбера че още на първия ще ме заболи.......
Верно че колкото Люлин - Младост, ама това през Кремиковци нали????
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеЕ не мисля че е нужно да си отрежа сичките пръсти за да разбера че още на първия ще ме заболи.......
Верно че колкото Люлин - Младост, ама това през Кремиковци нали????
люлин - младост е около 15 мисля , така че.....
наистина има чуствително повече полисманиsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениестзг - нова = 20 км има няма"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщениеНикога ама никога не е имало и наполовина толкова полиция колкото има сега ( по точното определение е след смяната на министъра на МВР )
Ама нали сме Българи , в Евро съюза сме , кой като нас , ние сме голямата работа и всички трябва да се съобразяват с нас и желанията ни . Няма да се мерим с една проста Албания я .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Решението е да не се крият, ами да нацвъкат камери, както са започнали да правят и да оправят пътищата, както и знаците и маркировката.
Пример:
Куката се е каширал след завоя зад храста до билборда под дървото и аз си карам със 120, мисля че всеки тук си позволява да кара така извън града (естествено ако има нужният опит и преценка).Та мистар полисман решава да ми вземе 20Лв(еуро) и изкача от храсталака като робин худ, аз се ядосвам че ще трябва да му дам 20 лв за нещо което не мисля че застрашава някои и подавам мигач и се опитвам да спра възможно по скоро.... но зад мен има едър бизнесмен в нова С-класа си лафи с аверите за нещо по-интересно от пътя, карайки с 200 и ме нататрузва изодзадзе както си му е реда ..??
Та так,. не мисля че има кво да се говори.. относно рейсърите не ги бърка много да им пишат актове и да дават по някой лев .. не мисля че криенето на куките ще намали рейсърството .. все пак Ууспех!Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'
Comment
-
Тва за камерите и на малките деца им е ясно , тука за полицаи и храсти говорим . А тоя пример дето го даваш реално ти се е случил или теоретизираш ?
Шото малко измислен ми се вижда , хем завой , хем ти си излязал с 120 от завоя а тоя с мерца пък с 200 . Аре малко ....
Comment
-
Е какво нереално има? Завой от ВТ до Варна има бол кадето мога да вляза и със 160-180..защо един с клас да не влезе с 200.. както и да е на теория го давам, щото като ме спират не мисля първо да спра по близо до полицая, а да спра безопасно. Но, ако не греша има мноого хора които се фрапирват и забравят всичко..
---------- Post added at 13:00 ---------- Previous post was at 12:58 ----------
Друго немога да разбера.. ти примерно, подкрепяш полицайите да се крият из храстите? Защото според теб така си вършат по добре работата ли ?!?!Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'
Comment
-
Хич не ми дреме на мен къде се крият - важното е да си вършат работата.
Колкото повече кретени останат без книжка - толкова по-добре.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
Comment