Известие

Collapse
No announcement yet.

Не на криенето на катаджии в храстите!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
    Я да видим колко от хората тук който плюят по КАТ имат в колата си радар детектор ? И за чии чеп им е притрябвал? Пазите се са не би КАТ да ви спрат с превишена скорост ли ?
    това с детекторите е превантивна мярка... има толкова малоумни ограничние на места из родината ни и хич не са малко! С тези ограничения не желая да се съобразявам, защото на места е даже и опасно да го правиш. Детектора точно от това ме предпазва! Отделно че ме пази от това някои льольо като преди мен е минал с превишена скорост, да се пробват да ми лепнат неговото нарушение!
    А полицаите използват криенете, не за да си вършат работата, а за да имат констатирано нарушение почти винаги с цел изнудване! Ей това е проблема - лъжат ме че ми плащат и аз ги лъжа че работя... те просто използват естеството на работата си, за да си добавят една месечна сума.

Даването на газ, води до пристрастяване!
    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Виждал съм и на други места по света полицаите с радар да се крият, както и да вадят радар с камера която стърчи на 4ри метра над полицейската кола, и залавят нарушители мнооого по от далеч. И в това няма нищо ненормално. Тая тема е безмислена... Има много други неща които не са си намястото преди да се занимаваме с КАТ като например ,че броят на патрулките е в пъти по малкък от колкото реално трябва да е....и много ,много други такива които не ми се изброяват..
      sigpic Alfasud/156 1.8ex
      156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Това с детекторите е превантивна мярка... има толкова малоумни ограничние на места из родината ни и хич не са малко! С тези ограничения не желая да се съобразявам, защото на места е даже и опасно да го правиш
        Превантивна мярка против какво ?
        Пазите се да не ви санкционират че нарушавате закона и правилника за движение по пътищата?
        Яко звучи , ще взема и аз да си купя.

А полицаите използват криенете, не за да си вършат работата, а за да имат констатирано нарушение почти винаги с цел изнудване! Ей това е проблема - лъжат ме че ми плащат и аз ги лъжа че работя... те просто използват естеството на работата си, за да си добавят една месечна сума.
        Дааммм мен всеки път ме изнудват като ме спрат.
        Ако ме спрат обаче, ако.
        Last edited by pr_00f; d.m.y г., 10:44.
        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от Wolfy Покажи съобщение
          Правя да! Както казва един колега по-горе - по 5-6 на ден, съзнателно или не. Ако има полицаи, които да виждам - ще намаля нарушенията до 1-2, защото никой не е безгрешен...
          И каква е разликата между тебе и мене - ти имаш един фиш за 5 годи, аз имам поне 55, дали правиш 5 или 50 нарушения на ден, безспорен е факта че правилника и знаците са така направени и поставени че да не ти оставят избор.......след като е така, аз лично изобщо не обръщам внимание на знаците ограничаващи скороста, а карам с тази с която преценя че съм безопасен за себе си и околните.......и въпреки че имам безброй актове и прочее, за вече половин милион навъртени км. по пътищата за 15-на години(водя си повърхностна статистика) имам почти впечатляващи резултати, с който ако взема да се пофаля ще прозвуча доста надуто, може би нереално, и затва бих предпочел да си го спестя.....а и съм фаталист.....

---------- Post added at 12:00 ---------- Previous post was at 11:58 ----------

Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщение
          ако не сте ходили до Бъргас тва лято отидете , м/у Стара Загора и Карнобат има сигурно към 15 поста и всички карат бавно ) .
          И защо си мислиш че това е така - дали пък не карат бавно щото просто има трафик.......
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Колеги полицай катаджия няма право да спира автомобил от засада! Задължително условие е патрулката да се забелязва. В противен случай действат незаконно. Ако имате апарат да заснемете как са се скрили може да успорвате евентуалния акт!
            това го прочетох в една книжчица за правата на полицаите и тези на водача при авто-проверка!

Comment

Тя винаги ще се забележи, тълкувание ще е въпроса от колко метра трябва да се вижда........това да не се крият не е нещо дето мое да се прекара с правило, изгодно им е да се крият, няма как да им го наложат да не го правят.....
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Първоначално публикувано от svetozar_sosi Покажи съобщение
                Колеги полицай катаджия няма право да спира автомобил от засада! Задължително условие е патрулката да се забелязва. В противен случай действат незаконно. Ако имате апарат да заснемете как са се скрили може да успорвате евентуалния акт!
                това го прочетох в една книжчица за правата на полицаите и тези на водача при авто-проверка!
                Тая книжчица ...
                Снимки без разрешение за ползване на срс не стават за нищо
                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Ако някой изка да изкара държавата виновна мога да му ударя едно рамо, имам 2-3 силни довода......

Comment

za kvo stava rech v tvoite dovodi ? ama po princip sum navit durjavata da otnese malko kritika

------------------------------------------
                    Още едно мнение на маймуница и ще разбереш кой ще отнесе критиката.
                    Кирилицата тук е задължителна
                    pr_00f

Last edited by pr_00f; d.m.y г., 13:39.

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                      това с детекторите е превантивна мярка... има толкова малоумни ограничние на места из родината ни и хич не са малко! С тези ограничения не желая да се съобразявам, защото на места е даже и опасно да го правиш. Детектора точно от това ме предпазва! Отделно че ме пази от това някои льольо като преди мен е минал с превишена скорост, да се пробват да ми лепнат неговото нарушение!
                      Абсолютно да! И ако някой сега почне да обяснява, как няма малоумни ограничения, да вземе да се гръмне! Самото законово ограничение 90 на главни пътища е малоумно. Да не говорим за изтъпанчени знаци с ограничение 60 през 2 км на главни пътища - заради някой лек завой или заради отбивка, от която излизат по 2 коли и 3 кучета на ден.
                      И пак казвам - полицаите трябва да следят и санкционират за създадена опасност за движението, а не за формално нарушение на скоростта. Аз съм минавал покрай американски полицаи на празна магистрала с над 20 мили над ограничението и не ме спряха. Защо ли?
                      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                        Аз съм минавал покрай американски полицаи на празна магистрала с над 20 мили над ограничението и не ме спряха. Защо ли?
                        защото може да са тъпи, но не са глупави
                        sigpic
                        днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                          защото може да са тъпи, но не са глупави
                          Именно.
                          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                            имам почти впечатляващи резултати, с който ако взема да се пофаля ще прозвуча доста надуто, може би нереално, и затва бих предпочел да си го спестя.....
                            E сподели ги тия впечатляващи резултати де.
                            Спок, няма да прозвучи надуто.
                            Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                            ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                            Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                              ---------- Post added at 12:00 ---------- Previous post was at 11:58 ----------

[/COLOR]
                              И защо си мислиш че това е така - дали пък не карат бавно щото просто има трафик.......
                              Мисля така защото от 15 години минавам почти всяка седмица от там затва мисля така . Трафик винаги е имало , ама състезателите за първи път се кротнаха тва лято щото полицаите на пътя се изравниха по брой с туристите .

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                                Аз съм минавал покрай американски полицаи на празна магистрала с над 20 мили над ограничението и не ме спряха. Защо ли?
                                Ами да не би да не са те видели, щот мен са ме спирали и за по малко. А както знаем там не използват стоп палки.
                                sigpic Alfasud/156 1.8ex
                                156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Working...
                                X