Известие

Collapse
No announcement yet.

Не на криенето на катаджии в храстите!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
    Бъркаш нещата но си прав. По закон е регламентирано, че не трябва да се крият а трябва да са на видно място.
    Е ама сме го чели закона май само до средата или докъдето ни изнася . А точката в която пише ,че не трябва да пречат на движението не я четете ми се струва . А за да не пречат не трябва да са на пътното платнооооооо или дори и в аварийната лента на магистралата
    Ама нормално в България сме и всеки чете и разбира това което му изнася а не целият текст . И после претендираме ,че полицаите от КАТ едва ли не ни репресирали .

П.С. Тази петиция във феисбук е като да я бяха пуснали в mIRC и двете са един дол дренки .
    P.S.2 Очаквам скоро да протестирате и ,че са ви спрели в движение . Или със сирена и буркан .
    Last edited by Sunny; d.m.y г., 22:54. Основание: p.s.2
    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Аве колегиииии , нищо не разбиратеее те се крият в храстите , защото са на зор , аре вие караите толкова дълга смяна
      Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
      Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI

Comment

по прницип, когато катаджията не си изпълнява задължениято, може да се напише оплакване, жалба, да се заведе дело и прочее...
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev
          според мен е сбъркано това че е забранено да са скрити

защо да е забранено ? защо да нямат право да те издебнат ?

да не би ако убиеш но не те види никой да си по-малко виновен? знам , че звучи като прекалено елемтарна логика, но както и да го въртите и да го сучите си е така

като те издебнат и те спрат, явно има за какво
          Целта на това да не са скрити е като ги видиш и да си спазваш правилата... Давам пример само - караш със 120 в населено място, изпреварваш и убиваш хората в колата срещу теб. А полицаите, които са скрили колата си зад кофите за боклук, са свидетели на това. Ако си стояха на видно място, само някой наистина побъркан щеше да се опита да мине със тази скорост... А това, че са се скрили зад всякакъв вид предмети води само до един извод - чакат своята жертва, като сомалийски пирати кораб с консерви.

Тяхната задача е да помагат за повишаване на безопасността по пътищата! С криене освен увеличаване на корупцията друго не се прави! За тях не е изгодно да се виждат - по-малко нарушения, по-малко предпоставки за ПТП и най-важното за тях - по-малко мръсни пари! Защото, цитирам: "Трябва да пием уиски с колегата!"
          Бивши: 155 2.5 V6, 156 2.4 JTD 150, 166 FL 2.0 CF3
          Настоящи: 155 2.0 8V - първата любов + 155 2.0 16V донор + 155 2.5 V6
          Thank you, VFTI, thank you!

Comment

Първоначално публикувано от Wolfy Покажи съобщение
            Целта на това да не са скрити е като ги видиш и да си спазваш правилата... Давам пример само - караш със 120 в населено място, изпреварваш и убиваш хората в колата срещу теб. А полицаите, които са скрили колата си зад кофите за боклук, са свидетели на това. Ако си стояха на видно място, само някой наистина побъркан щеше да се опита да мине със тази скорост... А това, че са се скрили зад всякакъв вид предмети води само до един извод - чакат своята жертва, като сомалийски пирати кораб с консерви.

Тяхната задача е да помагат за повишаване на безопасността по пътищата! С криене освен увеличаване на корупцията друго не се прави! За тях не е изгодно да се виждат - по-малко нарушения, по-малко предпоставки за ПТП и най-важното за тях - по-малко мръсни пари! Защото, цитирам: "Трябва да пием уиски с колегата!"
            Изцяло споделям мнението! Идеята е те да са там, където трябва да са и това да води до своите положителни за всички ни последици!!!

Даването на газ, води до пристрастяване!
            Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
            Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Това с криенето в храстите,зад завоя и прочие,първи го анатемоса с публична заповед ген.Богомил Бонев.Всъщност той оповести на всеослушание една заповед на ген.Димитър Стоянов от преди поне 20 години,породена от многото постановления на Върховния съд.Идеята е,че първо те не се виждат от водачите и по тоя начин не си изпълняват превантивните задълвения,както забеляза,колегата по-горе,а освен това...Я си представете:След завоя,на който има едно тъпо ограничение,дето не го спазва никой,изскача катаджията и спира автомобила.Криво-ляво спира нашего бртата,а от зад поредния напира и понеже идва и отсреща автомобил,а няма къде да се бяга и става касапница.Кой е виновен!?Ако не бяха в храстите и да спират където им падне,нямаше да стане това.Някога максималната скорост беше 100км/ч.Това беше времето на москвич 408,шкода Октавия,Заз и Трабант.Съпоставяйки спирачен път и прочие,все едно сега да е 150км/ч.Рядко имаше глоби за превишена скорост,защото местата,на които беше ограничена имаше за какво да е такава и всички я спазваха.Има един член 247,ако не ме лъже паметта,който гласи,че никой не може да възпрепятства движението.Преведено:не може да изтъпанчиш едно кафе,бензиностанция или какъвто и да е кенеф и да сложиш знак 60,защото видиш ли там е опасно.По света ,като направиш нещо такова,се пуска лента на поне 300 метра за отбивка,а след това още толкова за ускорителна лента и скоростта не се ограничава.А при нас на терсене.Пътя е за да се придвижиш от точка А до точка Б,за най-кратко време,а не да клечат катаджии в храстите и да дебнат по капаните,които е в правата и задълженията им дори и да ги премахват.Някои забравят за това.
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

дам... е сега мен ме издебнаха на спускането към 4-ти км, но аз си ги знам че са там в уличката към лудницата и всичко мина без проблеми! Но и там ми прави впечатление че колата им преди се виждаше, а сега са я скатали в уличката и смея да тъврдя че не е коректно от тяхна страна!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

ако ще и в канализационните шахти и канавките да залягат ако спазвате правилата няма да ви пречи .

Най-умното е да се насочат усилията на обществото на шоферите към промени в закона за леко вдигане на лимита на скороста извън населените места .

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщение
                    ако ще и в канализационните шахти и канавките да залягат ако спазвате правилата няма да ви пречи .
                    отново проблясък на разум

пропускате важното
                    sigpic
                    днес съм в почивка ---

Comment

Сфинкси ,от
                      вашиО клуб,ме поканиха, на събор ,през септемвриТи там ли ще бъдеш?
                      “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                      ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщение

Най-умното е да се насочат усилията на обществото на шоферите към промени в закона за леко вдигане на лимита на скороста извън населените места .
                        Пропускате фактът, че карайки си с ограничението идиотът отсреща ви натриса със 120! Не бил видял скрилия се КАТ-аджия! Превантивни мерки, господа! Това е тяхната задача, не само да констатират ПТП-та!

И аз се радвам, когато изкочат от нищото и одрусат някой идиот, но повече се радвам, когато не виждам идиоти въобще!

Comment

Първоначално публикувано от Wolfy Покажи съобщение
                          Пропускате фактът, че карайки си с ограничението идиотът отсреща ви натриса със 120! Не бил видял скрилия се КАТ-аджия! Превантивни мерки, господа! Това е тяхната задача, не само да констатират ПТП-та!

И аз се радвам, когато изкочат от нищото и одрусат някой идиот, но повече се радвам, когато не виждам идиоти въобще!
                          идиотите действат с идиотска логика

като знае, че от всеки ъгъл може да изкочи някой и да му вземе книжката ще кара в ограниченията

проблема е да не знае че с 20 лева може да се отърве и от най-тежки провинения...
                          sigpic
                          днес съм в почивка ---

Comment

проблемите са много , тва че полицаите се крият в храстите е най-малкият .Вие какво искате , 1 километър преди поста да ви сложат голям неонов надпис "ВНИМАНИЕ НАМАЛЕТЕ "

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS
                              проблемите са много , тва че полицаите се крият в храстите е най-малкият .Вие какво искате , 1 километър преди поста да ви сложат голям неонов надпис "ВНИМАНИЕ НАМАЛЕТЕ "
                              Би имало голям ефект!

За 5 години зад волана имам един-единствен фиш - за неправилно изпреварване! Иии бяха се скрили, аз бях нещо изнервен и изпреварих човека пред мен на непрекъсната линия. Да - признах се за виновен и въобще не стана въпрос за рушвет. Застраших сигурността на останалите участници в движението, ако бях видял полицая нямаше да има нарушение и предпоставка за ПТП! Това се опитвам да обясня! Ние трябва да сме в комбина с КАТ, заедно да се борим за сигурността, не те да се крият в канавките, както се спомена по-нагоре. Да те дебнат и да ти се ухилят като те хванат в крачка. Не сме врагове!

Хората в европа се усмиват на такова поведение още 70-те години на миналия век, припомнете си филмите на Луи дьо Фюнес в ролята му на КАТ-аджия. Всячески опитвайки се да предизвика нарушение на правилата, с цел писане на актове... Днес целта в България е прибирането на мръсните парички... Тъжно, но факт... Как да има респект после?
                              Last edited by Wolfy; d.m.y г., 12:22.

Comment

Ако наистина ги подгонят за корупция и изпукът отзат 200-300 крадливи келеша с палки = ще спрат да крадат.

Ще стане като в множество нормални страни ако направиш някое незначително нарушение няма да те питат Кво праим ся, а само ще те предупредят, защото не им се пише, а и не могат да те рекетират.

Comment

Working...
                                X