Известие

Collapse
No announcement yet.

Не на криенето на катаджии в храстите!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Схванах схванах.
    Двамата с мерца карате с превишена скорост и в нарушение, но виновен е полицая. Ами да идеална логика.
    Я си представи същата ситуация ти 120, мерца 200 и на пътя излиза крава или бабичка. Ай ся да ви видя какще изкарате полицаите виновни.
    Last edited by Old Fox; d.m.y г., 19:57.
    Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
    ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
    Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Хаха! Извинете господа, вие двамата може би извън града повече от 90 не вдигате и никога не сте го правили..мхм сигурно сте се чудили дали да не си ограничите колите на 100 км/ч.. Хайде похвалете се карате ли по бавно от приятелката ми ?
      п.п. За мерца не споря, че е олигофренско..
      Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
      ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'

Comment

Първоначално публикувано от WarsteineR Покажи съобщение
        и аз си карам със 120, мисля че всеки тук си позволява да кара така извън града (естествено ако има нужният опит и преценка).
        А ти като ти гледам подписа си 21 и сигурно си мислиш, че имаш нужния опит и рутина да отреагираш адекватно на подобна ситуация ли ? Заради такива като теб ,които си мислят, че законите и правилата са за да се нарушават се крият полицаите , и лошо няма , това си е с 30 км/ч превишение, на ръба да ти отнемат възможноста да трупаш нужния ти опит.

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
          Хич не ми дреме на мен къде се крият - важното е да си вършат работата.
          Колкото повече кретени останат без книжка - толкова по-добре.
          Лошото е, че не остават без книжки след засада - остават без джобни...
          Бивши: 155 2.5 V6, 156 2.4 JTD 150, 166 FL 2.0 CF3
          Настоящи: 155 2.0 8V - първата любов + 155 2.0 16V донор + 155 2.5 V6
          Thank you, VFTI, thank you!

Comment

Първоначално публикувано от WarsteineR Покажи съобщение
            Хаха! Извинете господа, вие двамата може би извън града повече от 90 не вдигате и никога не сте го правили..мхм сигурно сте се чудили дали да не си ограничите колите на 100 км/ч.. Хайде похвалете се карате ли по бавно от приятелката ми ?
            п.п. За мерца не споря, че е олигофренско..
            Преди 2 седмици се връщах от морето и карах на един приятел 156-цата. 2.4JTD.

Нарочно си направих експеримент - спазване на всички ограничения, които слагат по отбивките или крайпътните заведения и прочие, а по пътя, там където е позволено 90км/ч., карах с максимум 100км/ч., а по магистралата заковах на 140км/ч.
            Резултата: Синеморец-София, за малко над 5 часа и половина, с две спирания.

Прави си сметката, колко полза ще имаш, ако караш извънградско със 120-130км/ч., а по магистралата със 160-170км/ч.
            Ако не ти се смята, ще ти кажа - разликата ще е около половин час като време, ако не и по-малко.
            За половин час, не смятам да рискувам някакви наказания, а какво остава за живота ми или този на пътниците в колата.

Колкото до катаджиите, съм на мнението на pr_00f.
            За 13 годни каране, са ме спирали 6-7 пъти общо и все се чудя защо.
            Last edited by Fear; d.m.y г., 17:01.
            Alfa Romeo 166 3.0 V6
            Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
              Схванах схванах.
              Двамата с мерца карате с превишена скорост и в нарушение, но виновен е полицая. Ами да идеална логика.
              Я си представи същата ситуация ти 120, мерца 200 и на пътя излиза крава или бабичка. Ай ся да ви видя какще изкарате полицайте виновни.
              Полюцаите са винаги виновни. Понеже са длъжни да обозначават дупки и прочее по пътя, то трябва да обозначат и бабата и кравата, които нямат място на пътя.

Демек, ако вместо да се крият у шубраците с цел да напишат дневната норма актове и да си изкарат и нещо за нова рокла на жената, започнат да вършат нещо полезно катастрофите ще намалеят драстично.
              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Дисциплина трябва....но тя липсва не само при шоферите, а и куките гледат да закачат нещо!
                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Я си представи същата ситуация ти 120, мерца 200 и на пътя излиза крава или бабичка. Ай ся да ви видя какще изкарате полицайте виновни.
                  Неуместен довод е това - ако той е със 120 и натресе бабичката която излезе на пътя, то излиза че ако кара със 140, даже няма и да разбере че е имало бабичка, тъй като тя ще излезе когато той е подминал.....
                  Last edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 17:56.
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

А пък твоят пример беше съвсем неуместен.
                    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Мда, може и така да е, но на теория е верен.
                      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                        Мда, може и така да е, но на теория е верен.
                        Даже не може да проумеш защо не е верен примера ти, но нищо. Кажи за постиженията де.
                        Въпрос. Блъскам женати с със 120 в града. После ти казвам сори брат трябваше да карам с 140 и щях да я избегна. Сичко наред, да?

Първоначално публикувано от търтей
                        Полюцаите са винаги виновни. Понеже са длъжни да обозначават дупки и прочее по пътя, то трябва да обозначат и бабата и кравата, които нямат място на пътя.

Демек, ако вместо да се крият у шубраците с цел да напишат дневната норма актове и да си изкарат и нещо за нова рокла на жената, започнат да вършат нещо полезно катастрофите ще намалеят драстично.
                        Язе избегвам секогаш да обощавам тотално. Че има полицаи дето не си гледат работата има, че има мазни гадове има. Само дето няма кви други да са - те са като всиеючки други - част от обществото, а какво е самото то няма нужда да ти обяснявам.
                        И аз съм твърдо против кретенията да се крият, само дето примера с рязкото спиране заради полицай и мерца беше идиотски.
                        Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                        ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                        Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Дрън, дрън ярина...Един милион глупости. Някаде по нагоре много правилно беше отбелязано за фабричното ограничение на скороста на колите. Защо километражите на всички автомобили, независмо от класа и модела не за разграфени да кажем до 140? Защо не се въведът чипове в колите, чрез които при навлизане в рамките на населено място автоматично да ограничава скороста до 60 км? Сега някой ще каже фантастики...фантастики ама не...Това са реални съществуващи неща, но никой няма интерес да ги въведе никъде по света.

Колко от вас карат и спазват ама точно ограниченията? Защо след като колата има възможност да вдигне 250-260 км аз да не я карам с толкова? Само заради това, че в закона пишело така..да се въведе механично ограничаване от заводите..Някой да се е замислял?

Единственото нещо свързано с колите за което съм против и винаги ще бъда е качването в колата в нетрезво състояние или под влиянието на упойващи вещества.. Всеки преценява скороста с която да е безопасен най вече за себе си и след това за околните.
                          Range Rover Vogue 4.4
                          Rexton 270 cdi
                          Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                          Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Въпрос. Блъскам женати с със 120 в града. После ти казвам сори брат трябваше да карам с 140 и щях да я избегна. Сичко наред, да?
                            Не - просто искам да кажа че мотото и мотива - "Скороста е виновна за сичко" е много, ама много относителен......
                            Иначе жена ми може да я претрепеш с 60, можеш и със 120 - въпрос на обстоятелства......при крайния резултат на мен ще ми е се тая с колко си бил........ако си бил с 80 можело и да не стане, ако си бил със 140 също......

Comment

Колега Доко, най-ми е смешно като почнете да делите по-възраст за тези 21 години имам около 100 000км и мога спокойно да кажа, че усещам колата и мога да преценя кога да изпреваря и къде и как да карам безопасно за себе си и околните ... А ти какво мислиш, че някой на 50-60 има по добра реакция от мен ли... мм не мисля! До сега извън града не съм имал сериозни ситуации или ПТП.. Не ми се спори повече, явно всеки си държи на неговото. За мен НЕ трябва да се крият в храстите и това е.. могат да се занимават с много по-полезни неща..
                              Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
                              ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'

Comment

Полюцаите не са виновни - на тях не им е положено да мислят.
                                Законът е тъпо написан - чака те да сгафиш нещо и да те накаже. Ат рябва да се набляга на превенцията на нарушения и на помощта от органите към водача
                                Ибо язе им плащам заплатата на тия.
                                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Working...
                                X