Първоначално публикувано от 100letov
Известие
Collapse
No announcement yet.
За младите шофъори
Collapse
X
-
Audi A6 & Alfa GTV
-
Първоначално публикувано от sharkyПървоначално публикувано от 100letovСъгласен съм с теб кекс. Наистина 5 месеца са си доста малко зад волана, да не говорим за тези момчета и момичета, които карат по 1 път в седмицата или във месеца...
Неуспорим факт е и собственоста на колата... наистина като си е твоя и ти си поемаш всички разноски се замисляш доста повече.
Аз смея да нахалствам, че не съм вече млад шофиор, защото освен тези 5 месеца от които имам книжка, имам още 2 гадини "нелегално" зад волана, през които почти ежедневно съм карал наи-вече един джип... той беше със задно, и точно той ме научи що е тва поднасяне и как да го овладяваш на всякакви метериологични условия. Междудругото след като си взех алфата направо унемях колко е стабилна в сравнение с него.
П.П. Търтея ми се беше скарал веднъж за тея работи със карането без книжка, така че не се чустваите длъжни и вие да го правите плийз98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...
Comment
-
@Sharky Много добре те разбирам колега, и напълно подкрапям твоето мнение.
Дъждовете ги помня много добре понеже и аз точно по това време пътувах. Точно се прибирах по магистралата от Варна със същия този джип, и някъде към витиня ме застигна това което ти описваш. Чистачките бачкаха на мах, и въпреки това предния джам беше като водопад. Наистина си беше чисто чудо, че успях да стигна до София без проишествие. Много коли и ТИРове бяха отбили в авариината и чакаха да спре дъжда, и само благодарение на включеното 4х4 и двата тона и половина който е този джип ме изнесоха през буквално реките които течаха по магистралата.Honda CBR 954RR, Range Rover Vogue V8
Comment
-
Първоначално публикувано от 100letov@Sharky Много добре те разбирам колега, и напълно подкрапям твоето мнение.
Дъждовете ги помня много добре понеже и аз точно по това време пътувах. Точно се прибирах по магистралата от Варна със същия този джип, и някъде към витиня ме застигна това което ти описваш. Чистачките бачкаха на мах, и въпреки това предния джам беше като водопад. Наистина си беше чисто чудо, че успях да стигна до София без проишествие. Много коли и ТИРове бяха отбили в авариината и чакаха да спре дъжда, и само благодарение на включеното 4х4 и двата тона и половина който е този джип ме изнесоха през буквално реките които течаха по магистралата.Audi A6 & Alfa GTV
Comment
-
Аз пък виждам доста шофьори със завиден стаж , които са си в гъбите и цял живот ще си останат там. Според мен километрите са определящи само донякъде.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от steltАз пък виждам доста шофьори със завиден стаж , които са си в гъбите и цял живот ще си останат там. Според мен километрите са определящи само донякъде.Audi A6 & Alfa GTV
Comment
-
Според мен за всеки който се замисля относно шофирането си, може да се каже че е добър шофьор. Добър шофьор=безопасен(за себе си и другите) шофьор. Опасни са тези, които не мислят с какво оръжие разполагат когато са на пътя! Тук не става на въпрос само за бързо каране, бавното каране също може да бъде опасно. А понеже ставаше въпрос за младите шофьори само ще кажа-всеки някога е бил млад шофьор!!!ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
Comment