Известие

Collapse
No announcement yet.

Колата и... таковането!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Не съм пробвал в кола, имал съм сгоден случай, но съм предпочел по широчко......за да лежа под, над, отстрани или отзад на жена или кола, обичам да имам място да шавам.....
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

предните ми коли ако можеха да говорят

Comment

Преди няколко дни даваха по новините, че са открили двама души в кола в язовир.От близо месец изчезнали и само ми се наби главата "По мнението на следователите в момент на любовна игра била освободена ръчната".Та.........пробвал съм в колата ама много ми е тясно.187 см съм, а гаджето и тя беше 180 някъде.Абе има ли желание има и начин.
        мене ме нема, в целата схема........

Comment

еднъж съм пробвал и повече нивгаш! аз съм 200 см 115 кг и просто няма такава кола дето да ми даде свобода на действие иначе отвън се екстра, до я опреш на капака и после само два отпечатъка от цици да те радват на следващия ден на капака.....ееееееххх
          няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

..."Колата и... таковането!"... грехота е да не опиташ. След това всеки си преценява... Тийнейджърските години са хубави, защо да не се върнеш за кратко към тях... Удобно, неудобно в тези моменти страстите са най-напочит...
            Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

де да беше така, що пари и нерви за ремонти да съм спестил
              Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
              Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
              Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от Lqnkata Покажи съобщение
                ..."Колата и... таковането!"... грехота е да не опиташ. След това всеки си преценява... Тийнейджърските години са хубави, защо да не се върнеш за кратко към тях... Удобно, неудобно в тези моменти страстите са най-напочит...
                Eто сега още един грях имам
                А като гледам по темата, май нито една жена е изказала мнение
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

Ами да ще е много интересно някой от нежната половина да сподели нещо. Например дали не е лапнала в тъмното скоростния лост или нещо от сорта, дадох само пример . .
                  sigpic
                  156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                  "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

буахаха скоростния лост...може друго да е направила по погрешка с него
                    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                      буахаха скоростния лост...може друго да е направила по погрешка с него
                      или уж по грешка

---------- Post added at 17:26 ---------- Previous post was at 17:19 ----------

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                      Секса в колата е уникално преживяване...
                      ..вероятно повечето сме го пробвали но
                      ако си с жена и вие за пръв път и на двамата със сигурност ще ви се иска никога да не се е случвало ....
                      sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                        Абе незнам за митовете, но на задната седалка се събира легнало момиче ако е висока до 1.60-1.65 Това от личен опит...Въпроса е как човек като мен 1.85 да се събере ама...
                        Иначе пък е забавно, нещо нестандартно ...
                        Пробвайте няма да сбъркате ...
                        Иначе за предния капак на 156 се огъва да знайте ама само по-средата където е от емблемата нагоре по-капака, иначе отстрани е здраво
                        За момичето си прав,че с повисоко е трудно.Аз кво да кажа кат съм 1.90 и ми е удобно.Добре че колата неможе да говори че ако се заоплаква особенно от терените на тия близки срещи
                        Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                        Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                        Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Верно, че колежки още не са се разписали.., и това е вероятно защото имат нужда от мотивация?!
                          Но, да почакаме малко... и наша Вики нема начин да не даде газ...
                          Last edited by nikki_sixx; d.m.y г., 19:18.
                          к'во пък толкоз... просто бях в джаза!

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                            Не е удобно, само френски филми могат да се гледат вътре
                            Потвърждавам!
                            Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
                            Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

Аз пък съм чувал обратната версия ,че като се такова в колата после се чупи.

А за GTV-то само препоръчвам предварително да се махнат стелките ,че много лошо прежулват коленете
                              Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                              Fiat Bravo II 1.4 90hp
                              sigpic
                              Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
                                Аз пък съм чувал обратната версия ,че като се такова в колата после се чупи.

А за GTV-то само препоръчвам предварително да се махнат стелките ,че много лошо прежулват коленете
                                Мале ти си бил йога, колега! Как успя там да се навреш?
                                sigpic
                                156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                                "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Working...
                                X