Известие

Collapse
No announcement yet.

Колата и... таковането!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от nikki_sixx Покажи съобщение
    Значи... ако не се разпишат и други жени тук - ще смятаме позицията ти за меродавна! Което обаче поражда въпроса: Защо жените се правите на... и аз не знам какво? Едно време бабите ни са се мятали напрао у сламата.., а сега хем имате комфорта на хубава кола - хем нещо пак не ви харесва...
    Таааа, къде е проблема да попитам тогава?
    Няма проблеми-обади се на баба си...
    п.п.
    чшшшшш ,Вики черпи с криви макарони
    “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
    ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
      еднъж съм пробвал и повече нивгаш! аз съм 200 см 115 кг и просто няма такава кола дето да ми даде свобода на действие иначе отвън се екстра, до я опреш на капака и после само два отпечатъка от цици да те радват на следващия ден на капака.....ееееееххх

брат, аз за кво имам кабриолет )) и в движение и на място се си е полезно покрива да го няма )))

и тази тема ще мине в класиките 100%
      Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
        Няма проблеми-обади се на баба си...
        'що се заяждаш с'а? Въпроса е от... (забравих думата дейва) жизнено важно значение. Баба ми я остави - три деца е родила... ами съвременните чертички шо се правите на ощипани монахини кажи.
        Ти сеХ у талигата си правила ли си?

п.п.- сетих съ думата: "фундаментално"
        Last edited by nikki_sixx; d.m.y г., 22:21.
        к'во пък толкоз... просто бях в джаза!

Comment

вики ... отговаряй на момента
          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
            вики ... отговаряй на момента
            Тя сега го играе извисена.., ама другия път на срещата ше я метна одма... на задната седалка на... комбайна! ( с него ше доа)

Comment

Не е длъжна да доказва че е невинна......това е работа на обвинението....
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

незнам как изглежда уреда пишкомер, но съм доста сигурен , че прилича на тази тема
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от raiders Покажи съобщение
                  156 e супер неудобна и тясна
                  Точно да не ти бяга
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Е са да четат жените виии,утре егати и скандалите
                    Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                    Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                    Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Първоначално публикувано от nikki_sixx Покажи съобщение
                      ако се метнете на предния капак.
                      На предния капак може да ви припари на органите. По-добре пробвай в багажника на 166-ца - широко е и е удобно за "полегнала" задна прашка.

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                        Аз немога така в колата, тясно ми е, предпочитам в легло, бяня, кухня, на стената, стола...но да има място за упражнения...иначе верно за френски филми става, само да не обърка девойката нещо с скоростният лост.
                        Дам ето една дето обърка
                        www.youtube.com/watch?v=TsZhqtTzrd8
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Aбе в 156 - цата стана добре като смъкнах пасажерската предна седалка . Абе има тръпка в авто секса - той вярно е така по-спонтанен (поне за девойката се оказа такъв защото аз половин час преди да отбия го бях намислил) Ама да уточня че момичето беше 160 см, а аз съм 170 см

Обаче сега в 164-ката не смея. Вече съм суеверен - БМВ 318 - замина след процедурата. Алфа 145 - замина двигателя и го сменях, Алфа 156 SW 2,4 JTD - макар година по късно след секса в нея. От три седмици вече е ТОТАЛКА в Булинс.(чакаме парите). А сега кажете как да се престраша да правя авто секс в 164-ката(па макар и широка) ще вземе да стане нещо
                          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
                            Aбе в 156 - цата стана добре като смъкнах пасажерската предна седалка . Абе има тръпка в авто секса - той вярно е така по-спонтанен (поне за девойката се оказа такъв защото аз половин час преди да отбия го бях намислил) Ама да уточня че момичето беше 160 см, а аз съм 170 см

Обаче сега в 164-ката не смея. Вече съм суеверен - БМВ 318 - замина след процедурата. Алфа 145 - замина двигателя и го сменях, Алфа 156 SW 2,4 JTD - макар година по късно след секса в нея. От три седмици вече е ТОТАЛКА в Булинс.(чакаме парите). А сега кажете как да се престраша да правя авто секс в 164-ката(па макар и широка) ще вземе да стане нещо
                            Еми недей да правиш, обаче ти гарантирам, че след определен период на теб ще ти стане нещо Все пак оно кое си требе си го сака
                            The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Бих споделила доста неща,ама много Колеги ме познават вече тук и не ми се иска да си излагам магартиите на показа
                              Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
                              140 HP + Chip Tuning -> ex
                              Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
                              Born to make me happy

Comment

Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
                                Бих споделила доста неща,ама много Колеги ме познават вече тук и не ми се иска да си излагам магартиите на показа
                                Ейиииии, значи.. опасни сте женските - само дразните.
                                А никой нема да се разсърди ако прочете некоя пикантерийка...

Comment

Working...
                                X