Известие

Collapse
No announcement yet.

Колата и... таковането!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Aбе кожи, почистване, лосиони, глупости...
    Едно одеалце в багажника, няколко кутийки с презервативи в жабката и стига да е лято, гле'й к'во става!
    Alfa Romeo 166 3.0 V6
    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Първоначално публикувано от Transvaal Premier Покажи съобщение
      Ми на колата и трябва почистване, щото на човек малко му трябва,че да гъбяса...пък и в колата е приятно да залепнеш по чиста кожа, намазан с лосион за тяло...като е топло времето с бадемов или черешов е най-хубаво...в крайна сметка секса, храненето и карането на кола трябва да са нещо префинено и деликатно, а не животинско, мърляво и непланирано...аз така си мисля по темата.
      Планиран секс?!?! Дали ще е кола, горичка, на леглото или във банята....защо трябва да е планиран? Каза го сякаш е задължително! Аз досега планиран секс в кола не съм правил! Но ще взема да пробвам. Може да се окаже по-добре от непланирания И защо ако е в кола трябва да е задължително с кожени седалки? Аз до сега не съм имал собствена кола с кожени седалки, но пак ни е било гот! А иначе колата ако е мърлява и приличаща на кошница нали се сещаш, че няма да ми мине през акъла да правя секс в нея.

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
      Aбе кожи, почистване, лосиони, глупости...
      Едно одеалце в багажника, няколко кутийки с презервативи в жабката и стига да е лято, гле'й к'во става!
      Е това вече е приказка. Това btw ме подсеща, че аз одеалце в алфата нямам Иначе презервативите в жабката заемат място, което при 146 и без това е кът Аз принципно ги държа в кутийката която е за очила намираща се над главата на шофьора. За това свещено място ме подсети един приятел който там си ги държи и когато стане така, че неговата кола е в мен винаги ми казва "знаеш къде са презервативите" Само дето 146 и това няма, та просто гледам винаги да имам в мен
      The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Абе секс в Алфата не съм правила,само някоя и друга френска рапсодия ... по време в което друг шофираше любимата ми коля със 180 км/ч......тръпката за него беше голяма,а и не мен ми хареса да усещам как полага все по-големи усилия да се концентрира над шофирането въпреки моите ласки

п.п.Виж секс с колега е .............
        Last edited by Bella; d.m.y г., 01:54.
        Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
        140 HP + Chip Tuning -> ex
        Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
        Born to make me happy

Comment

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
          Бахти, тези легенди са направо легендарни бре, всичко е уникално при тях.
          Направо се чудя, как онези тъпаци от NASA мислят вече толкова години пилотиран полет до Мaрс и харчат миларди вместо да вземат няколко от по-бързите легенди!
          Хем бързо ще стигнат космонавтите, хем комфортно, с климатика на 22 градуса, хем могат въпре и да чукнат нещо по пътя, ехе-е-е-е...
          Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
          Абе секс в Алфата не съм правила,само някоя и друга френска рапсодия ... по време в което друг шофираше любимата ми коля със 180 км/ч......тръпката за него беше голяма,а и не мен ми хареса да усещам как полага все по-големи усилия да се концентрира над шофирането въпреки моите ласки

п.п.Виж секс с колега е .............
          Аааа лошо така...
          Можело да се блъснете някъде
          Що така си го закачала човека аааа
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Е,ся що ... такива неща питат ли се
            Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
            140 HP + Chip Tuning -> ex
            Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
            Born to make me happy

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno
              "Планиран секс?!?! Дали ще е кола, горичка, на леглото или във банята....защо трябва да е планиран? Каза го сякаш е задължително! Аз досега планиран секс в кола не съм правил! Но ще взема да пробвам. Може да се окаже по-добре от непланирания И защо ако е в кола трябва да е задължително с кожени седалки? Аз до сега не съм имал собствена кола с кожени седалки, но пак ни е било гот! А иначе колата ако е мърлява и приличаща на кошница нали се сещаш, че няма да ми мине през акъла да правя секс в нея."

ми...задължително е според мене, щотоооооо представи си примерно ситуацията непланиран секс в края на работния ден...егати мърлявата работа ...нИ щЪ дори да си го представям. Пък що се отнася до кожите...както казах има си хора дето си обичаме кожи и колите също си ги обичаме и сме си самодостатъчни с тях понякога...
              Last edited by Transvaal Premier; d.m.y г., 08:28.
              Влюбена в Alfa Romeo GTV
              GTV- психопатска кола само за психопати!!!

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                Аааа лошо така...
                Можело да се блъснете някъде
                Що така си го закачала човека аааа
                'Що мен си ме цитирал бре, не съм бил аз... за съжаление.
                Alfa Romeo 166 3.0 V6
                Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

ми...задължително е според мене, щотоооооо представи си примерно ситуацията непланиран секс в края на работния ден...егати мърлявата работа ...нИ щЪ дори да си го представям. Пък що се отнася до кожите...както казах има си хора дето си обичаме кожи и колите също си ги обичаме и сме си самодостатъчни с тях понякога...
                  Е не мога да се съглася! Ако си автомонтьор или строителен работник, работи от които все няма как да се отървеш чист, е ясно, че ще си мърляв, но ако работиш в офис, шофьор, продаваш в магазин и т.н. какво му е мърлявото? Е да, ще си се поизпотила (не важи особено за офиса), но няма да си единствена, а и така или иначе докато правиш секс пак ще се изпотиш Да не вогорим пък, че някои се възбуждат от потни тела, точно както ти от кожите Планирането на всяка една крачка превръща работите в такава рутина, че доста бързо ще ти писне каквото и да било. Сигурен съм, че поне веднъж си правила секс без да си го планирала и ти е било хубаво. Не забравяй все пак, че животът е всичко това, което се случва извън плановете ни!

Comment

тцъ, трябва задължително планирано по кожи на кола ...инак предполагам,че не е хубаво. пък АлфитИиииии са толкоз хубави,че кажи как да не им се лъскат постоянно кожите?
                    Влюбена в Alfa Romeo GTV

Comment

Кожите?! Мислех, че целта е "скоростния лост"

Comment

тцъ, трябва задължително планирано по кожи на кола ...инак предполагам,че не е хубаво. пък АлфитИиииии са толкоз хубави,че кажи как да не им се лъскат постоянно кожите?
                        Както разбрахме всички, само веднъж си правела в МЕРСЕДЕС с чисто НОВИ, НОВИ кожи..........Но какво си правела, всъщност, секс или дефиле по кожите ? И кое повече ти харесало : секса или Мерседеса или кожите??

Comment

Първоначално публикувано от Raya Покажи съобщение
                          Както разбрахме всички, само веднъж си правела в МЕРСЕДЕС с чисто НОВИ, НОВИ кожи..........Но какво си правела, всъщност, секс или дефиле по кожите ? И кое повече ти харесало : секса или Мерседеса или кожите??
                          Хихих ми те поръчкавите Мерцедеси и на половинката и на мене са ни по размер точо...та си е хубаво да ти кажа...що се отнася до новото , ама то само веднъж е ново, не може цял месец Мерцедеса се да е нов... в крайна сметка кат си го купил и той и км. е понавъртял и т.н. Ама явно на тебе няя ти е по мярка подобен тип кола, като те чета как си настроена по темата...
                          ай сега твой ред да споделиш автомобилния опит? Слушаме те, т.е. четеме те...айди мойто момичИ.
                          Влюбена в Alfa Romeo GTV

Comment

Чета колежките (знам, че няма такава дума) и... не знам за вас колеги, ама аз настръхнах! Е, нема такава перверзия, честно! Довечера със сигурност няма да мога да се обърна... по корем.
                            к'во пък толкоз... просто бях в джаза!

Comment

Първоначално публикувано от nikki_sixx Покажи съобщение
                              Е, нема такава перверзия, честно!
                              Аз нищо перверзно не видях, кое по-точно?
                              sigpic
                              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                                Аз нищо перверзно не видях, кое по-точно?
                                Е, как бре? Едната е правила френска при 180 км/ч, другата достига оргазъм на кожи... скоро и други пикантерийки ще се прочетат. Не знам за теб, обаче на мен ми излизат доооста образно в главата тез ситуации...
                                Всъщност.., въпрос на светоусещане - не си длъжен да виждаш неща, които аз виждам!
                                к'во пък толкоз... просто бях в джаза!

Comment

Working...
                                X