Малко да онагледим темата.....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Колата и... таковането!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщениеAбе в 156 - цата стана добре като смъкнах пасажерската предна седалка . Абе има тръпка в авто секса - той вярно е така по-спонтанен (поне за девойката се оказа такъв защото аз половин час преди да отбия го бях намислил) Ама да уточня че момичето беше 160 см, а аз съм 170 см
Обаче сега в 164-ката не смея. Вече съм суеверен - БМВ 318 - замина след процедурата. Алфа 145 - замина двигателя и го сменях, Алфа 156 SW 2,4 JTD - макар година по късно след секса в нея. От три седмици вече е ТОТАЛКА в Булинс.(чакаме парите). А сега кажете как да се престраша да правя авто секс в 164-ката(па макар и широка) ще вземе да стане нещо156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщениеAбе в 156 - цата стана добре като смъкнах пасажерската предна седалка . Абе има тръпка в авто секса - той вярно е така по-спонтанен (поне за девойката се оказа такъв защото аз половин час преди да отбия го бях намислил) Ама да уточня че момичето беше 160 см, а аз съм 170 см
Обаче сега в 164-ката не смея. Вече съм суеверен - БМВ 318 - замина след процедурата. Алфа 145 - замина двигателя и го сменях, Алфа 156 SW 2,4 JTD - макар година по късно след секса в нея. От три седмици вече е ТОТАЛКА в Булинс.(чакаме парите). А сега кажете как да се престраша да правя авто секс в 164-ката(па макар и широка) ще вземе да стане нещо
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеAlfa Romeo 155 ...задната седалка... дръпнати максимално напред и нависоко предните седалки....Ех....
Тааа освен че The Legend 155 е най-икономичната, най-бързата, най-здравата, с най-доброто пътно поведение, имаща най-заклетите фенове, с най-много победи, най-сексапилна, най-очарователна и най-запленяващата....то тя е и най-удобна за такованеALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщениеПотвърждавам ,напълно вярно е .156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Бахти, тези легенди са направо легендарни бре, всичко е уникално при тях.
Направо се чудя, как онези тъпаци от NASA мислят вече толкова години пилотиран полет до Мaрс и харчат миларди вместо да вземат няколко от по-бързите легенди!
Хем бързо ще стигнат космонавтите, хем комфортно, с климатика на 22 градуса, хем могат въпре и да чукнат нещо по пътя, ехе-е-е-е...Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
При голямо желание става и на задна, и на предна седалка ( за предпочитане да са кожени, лесно се почистват), и на капак ( желателно да е чужд), и на врата.........и в тясна и в широка кола. Кой каква фантазия има , но най-вече дали има смелост да я изпробва.Last edited by Raya; d.m.y г., 16:29.
Comment
-
Първоначално публикувано от Raya Покажи съобщениеза предпочитане да са кожени, лесно се почистват))Last edited by bager; d.m.y г., 21:11.ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от bager Покажи съобщениеНа кожа гол е страшно некомфортно! На плюш е ного по-добре, за останалото има автомивки!
Comment
-
Колегистрашна тема сте подкарали просто...аз малко не съм съгласна с някои мнения тук, но...все пак в свободна държава живееме и всеки, стига да не пречи някому може да прави,каквото си иска. Та мисълта ми е, че по темата за секса в кола, защо трябва да няма място за това, че да предпочете да прави секс в кола? Секса в кола би следвало винаги да е нещо планирано, защото и колата и хората си изискват специална подготовка, почистване и т.н. В моя случай опита ми в Мерцедес с нови, нови кожи в горещо време беше уникално изживяване и беше абсолютно нарочно така измислено... Тука да не забравя да вметна за тези, които сте решили да тествате колите си и по др. начин да пробвате масло за тяло как хубаво попива в кожите на колата ...А що се отнася до Алфа Ромео...ми не се прави секс В тази кола, защото се прави секс СЪС самата нея...
, поне аз съм от тия дето УЖАСНО МНОГО СИ ОБИЧАТ КОЛАТА...
до толкоз, че да сме си самодостатъчни да си правим секс заедно...те тва по темата за колите...всичко останало просто е пошло...важно е хората и
колите да се обичат....е те това е....
Влюбена в Alfa Romeo GTV
GTV- психопатска кола само за психопати!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от Transvaal Premier Покажи съобщениеСекса в кола би следвало винаги да е нещо планирано, защото и колата и хората си изискват специална подготовка, почистване и т.н. ....
Непланираното, инцидентното е най-запомнящото се и БЕЗ СПЕЦИАЛНА ПОДГОТОВКА на хората........... прозвуча ми като: да изкарам курс по алпинизма . И кой ти мисли в такива моменти за почистването???? А на колата каква специална подготовка й трябва?!
Comment
-
Първоначално публикувано от Raya Покажи съобщениеА на колата каква специална подготовка й трябва?!
(това в кръга на шегата)Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от Raya Покажи съобщениеТова убива тръпката!
Непланираното, инцидентното е най-запомнящото се и БЕЗ СПЕЦИАЛНА ПОДГОТОВКА на хората........... прозвуча ми като: да изкарам курс по алпинизма . И кой ти мисли в такива моменти за почистването???? А на колата каква специална подготовка й трябва?!Влюбена в Alfa Romeo GTV
GTV- психопатска кола само за психопати!!!
Comment
Comment