Известие

Collapse
No announcement yet.

Колата и... таковането!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Е то принципно със 180 си е опасно, та една свирка няма кой знае колко да промени нещата.
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
      Тва дето колежката го разправяше - с френската рапсодия при 180 км/ч много ми хареса. Та ако се прави тва-онва в колата има смисъл само за такива изживявания. Иначе на дивана е малко по-удобно.
      По-удобно е... и по-сигурно. Най-малко поради факта, че още не съм виждал диван да се движи със 180 км/ч, нито да се удря в мантинела
      Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
      Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

• Първоначално публикувано от Transvaal Premier Покажи съобщение
        ... и АлфитИ и жените ви заслужават еднакво внимание...
        мислиш ли....

Първоначално публикувано от Transvaal Premier Покажи съобщение
        ..... колежката щом я влече тва със 180-те ок, ам на мене ми се струва опасно ...
        с тия дупки по пътищата ефекта "ХондуРас" е гарантиран... не като желания- "Хонолулу"...
        '97 155 1.8 16V
        GMC YUKON DENALI 5.7 V8
        the cost of living is dying...everybody pays...
        sigpic

Comment

• е ни нам, тва пробвалите въпросното тряя го разяснят, нинам къв е ефекта...
          Влюбена в Alfa Romeo GTV
          GTV- психопатска кола само за психопати!!!

Comment

• Tук искренно и лично пасти да яде
            .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

• Първоначално публикувано от Grim Покажи съобщение
              мислиш ли....

с тия дупки по пътищата ефекта "ХондуРас" е гарантиран... не като желания- "Хонолулу"...
              Мухахахахахахахаха, тва ми е един от любимите вицове!

Та за да не стане "Хондурас" е добре да се избере хубав път без неравности. Магистрала "Хемус" не е подходяща заради фугите, "Тракия" преди Пловдив също. Най-добре пак по "Тракия", но по новия участък. Съветвам който има желание да пробва да побърза докато не се е нагънал и той! Айде, колежки, включвайте се!

П.С. Не подозирах, че ще изпиша толкоз простотия!
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;

Comment

• кольо тфа е само щото си почнал да одиш пеша из жегата ф центъра
                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Аз ви съветвам като за 1-и път да го направите на някой второстепенен път с малко движение и плитки канавки. Колежката е права: опасно е. Може да се окаже, че 2-и път няма да поискате, а ако издържите теста на такъв път и още ви идва мерака, тогава смело на магистралата( дано не съм наблизо).
                  Друг полезен съвет: НИКОГА не го правете на жените докато те шофират!!!! тук вече наистина ОПАСНО става!

Comment

• Първоначално публикувано от Grim Покажи съобщение
                    мислиш ли....

Магистралата по която се движехме не беше в БГ ... тъй че вероятността да нацелиш дупка там е почти толкова голяма колкото да намериш игла в купа сено
                    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
                    140 HP + Chip Tuning -> ex
                    Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
                    Born to make me happy

Comment

• Абе то е ясно, че гвоздея на споделената в темата програма се оказа номера "минет при висока скорост". Много хора са ми казвали, че искат да им правят свирка докато карат и никога не успях да разбера, какво им харесва в тая работа. Според мен, няма как да се накефиш и на свирката и на карането едновременно - едното пречи на другото и другото пречи на първото Аз обичам да ми духат, обичам и да карам ама, ако ги смеся няма да ми стане двойно по-яко . То и да пия обичам, ама не го смесвам и него с карането...

Има една,интересна кампания, но не знам в кои държави са излъчвани клиповете. Казва се "Good Drivers, Just Drive" (който му е интересно да цъкне в YouTube). Мотото на кампанията смятам, че може да е трудно за разбиране от някой, който е тръгнал до супермаркета с малка градска кола и се гримира в огледалото за обратно виждане. Но не би следвало да е трудно за разбиране от хора, които карат Алфи, щото им харесва шофирането
                      Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                      Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

• Аз па съм лаком гъз и искам две удоволствия наведнъж - ето сега ям и чета форума, тогава що не сфирка докато карам!

@Дойнов - не е щот ходех пеша, а щот не бех по къси гащи!

Comment

• Първоначално публикувано от Transvaal Premier Покажи съобщение
                          Колеги, мисля че твърде много време отделихме за глупости в тая тема ...Не мислите ли, че е време да се погрижите малко и за жените си, не само за колите? Съчетайте две в едно, ем на жените ви подарък ем на вас самите, пъ и колата шЪ намажи лосион за тяло /п.п. само за кожИтИ това се отнася/...Ето, пействам няколко добри идеи за целта на занЯтието....

ааа ти серията "Natural" ли ползваш? аз днес поръчах на приятелката ми подарък (изненада) комплект от серията "Skin So Soft"
                          да е мека тапицерия и да е красива ю
                          иначе и четирите снимки на бельото са убийствени!
                          Last edited by 146_JTD; d.m.y г., 23:11.

sigpic
                          Alfa Romeo 146 1,9 JTD Айв гат да пауъра му!
                          http://caralyze.bg/user-car/12/42

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                            Е то принципно със 180 си е опасно, та една свирка няма кой знае колко да промени нещата.
                            E опасно, опасно, колко да е опасно
                            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                              E опасно, опасно, колко да е опасно
                              Ако друснеш някъде може да я задавиш
                              The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Така,Така,Така ясно защо на баща ми и на майка ми колите са добре а на моята й се забели коляновия вал . Защото само в моята не съм ... е*ал
                                sigpic
                                33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                                Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Working...
                                X