Известие

Collapse
No announcement yet.

Колата и... таковането!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
    Не е удобно, само френски филми могат да се гледат вътре

Прав си! Особено на 145-цата пасажерското място е правено само за това!
    Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
    FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
      Е да ама никой не се такова така че не вАжи
      Е не важи, не важи, колко да не важи
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
        Е не важи, не важи, колко да не важи
        За удовлетворението на водача - доста
        sigpic
        Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
        BMW 316 Compact '95

Comment

• МИРИШАТ МИ КРАКАТА..!

Колеги, не знам в какъв вариант да го споделя, ама... МИРИШАТ МИ КРАКАТА..!
          не бързайте да ми препоръчвате "ламизил" крем или каквито и да е илачи... става въпрос за друго.
          Таааааа, това си е лаф, с който показвам(е) липсата на пари за... различни каузи. Примерно... видиш хубава, скъпа кола(жена) и... понеже всеки трезвомислещ човек, който няма възможност да я притежава започва да цъка като часовникарска бригада, а пък мен тая опция не ме кефи... та използвам МИРИШАТ МИ КРАКАТА ЗА НЕЯ...
          Ето и същината на проблема ми де...
          Значи.., нормално ли е според вас когато пожелая некоя хубавица (за жена иде реч), да се оправдавам с МИРИШАТ МИ КРАКАТА ЗА НЕЯ.. или е по добре да я плесна по задника? Така поне няма да съм капо, ама пък... и кураж си трябва.
          При жените не знам да имат подобни ловки извинения, но... моля ви споделете вие какво правите и казвате в присъствието на красиви, сексапилни, перверзно неустоими представители на другия пол? За гейовете също не знам, ама и не ми е любопитно некси...
          Last edited by nikki_sixx; d.m.y г., 19:17.
          к'во пък толкоз... просто бях в джаза!

Comment

• Това с пляскането по задника.....зависи от ситуацията, че после може и теб да те плеснат
            The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Първоначално публикувано от nikki_sixx Покажи съобщение
              Ето и същината на проблема ми де...
              Значи.., нормално ли е според вас когато пожелая некоя хубавица (за жена иде реч), да се оправдавам с МИРИШАТ МИ КРАКАТА ЗА НЕЯ.. или е по добре да я плесна по задника? Така поне няма да съм капо, ама пък... и кураж си трябва.
              При жените не знам да имат подобни ловки извинения, но... моля ви споделете вие какво правите и казвате в присъствието на красиви, сексапилни, перверзно неустоими представители на другия пол? За гейовете също не знам, ама и не ми е любопитно некси...
              Mи дръж се спокойно с нея, все едно много не ти пука за нея, щото ако и обърнеш внимание много тя няма въобще да те забележи, пък иначе ще я оставиш в невидение че не е можала да те омагьоса и ще направи всичко възможно...от там работата лесна...
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Миришат ми краката за едно лабмо примерно...още ... но колега никога не се подценявай, всяка девойка може да е на колене в краката ви, иска се устроумие,чар и малко вакса
                п.п. Никога не съм таковал в колата, некак си ми е неконфортно, и полсе некво голямо чистене на кожата, вратите, е не,белисимата ако и изневеря в собственото легло, земе ме остави на някоя улица после. Иначе виж например надупена на багажника хем може да ми забърше джама от прах
                sigpic
                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                  Миришат ми краката за едно лабмо примерно...още ... но колега никога не се подценявай, всяка девойка може да е на колене в краката ви, иска се устроумие,чар и малко вакса
                  п.п. Никога не съм таковал в колата, некак си ми е неконфортно, и полсе некво голямо чистене на кожата, вратите, е не,белисимата ако и изневеря в собственото легло, земе ме остави на някоя улица после. Иначе виж например надупена на багажника хем може да ми забърше джама от прах
                  Абе некомфортно то да излезе някоя яка мацка ще видиш ти дали не е удобно
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Абе знам си аз че така седят нещата и се правя само на монах , ама нали съм си труден и трудно отказвам още не съм сефтосал, и се дърпам нещо за това...може да е проблем в главата хаха. иначе за разходка по френските улици нема проблеми.
                    sigpic
                    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                      Абе знам си аз че така седят нещата и се правя само на монах , ама нали съм си труден и трудно отказвам още не съм сефтосал, и се дърпам нещо за това...може да е проблем в главата хаха. иначе за разходка по френските улици нема проблеми.
                      Атакааа един по един всички се издавате
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от StarChild Покажи съобщение
                        Прав си! Особено на 145-цата пасажерското място е правено само за това!
                        Е не е само за това, но и за него. Мястото е удобно за всякакъв екшън Според мен 145 има едно от най-функционалните (по отношение на темата) пасажерски места в исторята

Първоначално публикувано от nikki_sixx Покажи съобщение
                        ...или е по добре да я плесна по задника?
                        ... споделете вие какво правите и казвате в присъствието на красиви, сексапилни, перверзно неустоими представители на другия пол?
                        Отиваш в някоя дискотека пълна с дебеловрати момчета. По възможност да е фолк-клуб, там клиентите са най-учтиви, възпитани и никога не са агресивни. Намираш си някоя перверзно неустоима (ако колите отпред са достатъчно луксозни, всяка втора ще е такава). Като намериш перверзно неустоимата го даваш отворен и я плясваш по задника... После много бързо, ще се убедиш (или ще те убедят), че това не е верния подход

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                        ...Иначе виж например надупена на багажника хем може да ми забърше джама от прах
                        Е да, предницата на тия коли е малко ниска. На жигулката няма значение дали ще ползвате багажника или предния капак, ама при теб багажника идва по-удобен
                        Last edited by Sm0k; d.m.y г., 04:23.
                        Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                        Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

• Абе много секс се мина последните дни в тая тема
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Само не разбирам, защо женската част от форума мълчи?

Не е като да няма какво да кажат...

Comment

• Е как защо Колежката със френската при 180км/ч я взехте за мезе...1 седмица се обсъждаше...То човек да го е срам да си признае по-пикантните неща
                              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                                Е как защо Колежката със френската при 180км/ч я взехте за мезе...1 седмица се обсъждаше...То човек да го е срам да си признае по-пикантните неща
                                Аааа, аз точно й се възхитих... и то съвсем открито.
                                За другите не знам, ама нали си откровенничим тука я...

Comment

Working...
                                X