Известие

Collapse
No announcement yet.

Колата и... таковането!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от nikki_sixx Покажи съобщение
    Е, ти мое да се лазиш с мен - ко роптаеш?
    Еехехех колега къде отиваш ти може би....без МЕРЦЕДЕС и НОВ КОЖЕН САЛОН

Първоначално публикувано от Transvaal Premier Покажи съобщение
    ...В моя случай опита ми в Мерцедес с нови, нови кожи в горещо време беше уникално изживяване и беше абсолютно нарочно така измислено....
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
      Аха, точно... тя мое и да мое да се лази с него, ама не се знае той мое ли с нея
      Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
      Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

• Бе ееееееееееееее, ко съ лигавите тука, а...шЪ взема да ви натупам едно хубо кат персийски килим от соц. време, пъ да видим как е мноо лесно да говорите такива работи докат мЪ няяя
        Влюбена в Alfa Romeo GTV
        GTV- психопатска кола само за психопати!!!

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
          Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщение
          Аха, точно... тя мое и да мое да се лази с него, ама не се знае той мое ли с нея
          Абе ние тука си говорим само пък хората действат вече
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• то от тая тема шЪ знайти може само въображението да действа...
            Влюбена в Alfa Romeo GTV

Comment

• Първоначално публикувано от Transvaal Premier Покажи съобщение
              то от тая тема шЪ знайти може само въображението да действа...
              Що бе ако искаш може всичко казано до тук да го пробваме
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Бе ееееееееееееее, ко съ лигавите тука, а...шЪ взема да ви натупам едно хубо кат персийски килим от соц. време, пъ да видим как е мноо лесно да говорите такива работи докат мЪ няяя
                Аз моа да си ти говоря и докат си тука!
                Сега, ти като жена, би ли ми казала... ако искам да се изпраскам с кръстницата на малкия ми син... морално допустимо ли е? Щото имам некви душевни терзания.. и то всеки път като й видя дупето...
                к'во пък толкоз... просто бях в джаза!

Comment

Сега, ти като жена, би ли ми казала... ако искам да се изпраскам с кръстницата на малкия ми син... морално допустимо ли е? Щото имам некви душевни терзания.. и то всеки път като й видя дупето...
                  Абе за моралното незнам, ама ако физически позволява действай
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                    Абе за моралното незнам, ама ако физически позволява действай
                    Виж, това дето ме задържа е, че всъщност тя е съпруга на най-добрия ми приятел... И всъщност.. интересува ме женската гледна точка, защото искам да знам след като се праснем - тя ще го сподели ли това с авера ми? Шото ако се издъни - става голяма каша...

Comment

шЪ знайш просто отвратително е, за да си мислите такива работи, то сте мноо на зор и адски зле, че да не можете си намерите некой друг за целта, тва е мойто скромно мнение по темата...
                      Влюбена в Alfa Romeo GTV

Comment

шЪ знайш просто отвратително е, за да си мислите такива работи, то сте мноо на зор и адски зле, че да не можете си намерите некой друг за целта, тва е мойто скромно мнение по темата...
                        Я опитай сега да ми обясниш по-семпло... шото не вдевам като как да се отнеса спрямо тегобите си. (моля)

Comment

Първоначално публикувано от nikki_sixx Покажи съобщение
                          Виж, това дето ме задържа е, че всъщност тя е съпруга на най-добрия ми приятел... И всъщност.. интересува ме женската гледна точка, защото искам да знам след като се праснем - тя ще го сподели ли това с авера ми? Шото ако се издъни - става голяма каша...
                          Ти тоя въпрос сериозно ли го задаваш или си правиш някакъв странен бъзик Морално, че не е допустимо е ясно, освен ако дефинициите на морала не са се променили от последния път когато си мислех, че ги знам
                          Допустимо е практически... особено, ако вместо секс си търсиш "Ситуация" (с главно "С")
                          Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                          Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Я опитай сега да ми обясниш по-семпло... шото не вдевам като как да се отнеса спрямо тегобите си. (моля)
                            Мъ батка, шмЪ извиняваш ама явно си мноо на зор, че да си мислиш подобни идиотщини и то за жената на най-добрия ти приятел, пълна гадост. Толко ли си зле,че не мож си намери мадама, че шЪ праЙш подобна простотия? То тва според мене самия факт, че мислиш по темата говори мноо лошо за теб и общо взето май изобщо за тебе не означава нищо най-добрия ти френд, според ситуацията, така както я представяш.
                            Влюбена в Alfa Romeo GTV

Comment

Мъ батка, шмЪ извиняваш ама явно си мноо на зор, че да си мислиш подобни идиотщини и то за жената на най-добрия ти приятел, пълна гадост. Толко ли си зле,че не мож си намери мадама, че шЪ праЙш подобна простотия? То тва според мене самия факт, че мислиш по темата говори мноо лошо за теб и общо взето май изобщо за тебе не означава нищо най-добрия ти френд, според ситуацията, така както я представяш.
                              Гле'ай ся кфа в раутата. Убавата жена си е убава и си предизвиква инстинктите, а он е мъж. Мъжо си е ловец по природа. Таааа викам, че нема нищу отвратитело. От Физическа гуедна точкъ сичко си е у редъ на нещата. Него го терзае моралната странъ на въпроса заради приятелъ му. Чат? А че она е женъ на неговия френд не значи, че той ни мое да я аресва. Мноу си му е точен въпроса на момчету:
                              Морално правилно ли е?
                              Кратък отговор: Не!
                              Дълъг отговор: Не, ама ако си бетер животну и са водиш от първични инстинкти ръгай чушки в боба по после гле'й техните първични инстинкти до ко ша довидът!
                              The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Колегите, ама тва е просто отвратително...даже е по-отвратително от тва дето на мене ми се случи в съботата вечерта...направо пълна гнусссссссссс
                                Влюбена в Alfa Romeo GTV

Comment

Working...
                                X