Известие

Collapse
No announcement yet.

Колата и... таковането!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
    Aма както казах, няма да ви огрее - моя си е!
    E, аз и не искам да ме огрява...
    А ако исках - щях да си купя Алфа!
    к'во пък толкоз... просто бях в джаза!

Comment

Eй, ама да не видите 'убава жена значи, ще я изядете с парцалите!

Aма както казах, няма да ви огрее - моя си е!
      Е добре айде от нас мине...Ама не се предаваме лесно
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Transvaal Premier Покажи съобщение
        колега, е там у лево аватарчИто сЪ вижда к'от трябва.
        'начи, предлагам ти да ми станеш съкооператор при написването на новата книга. Кинтите ше делим 70 към 30 в моя полза, шото идеяата си е моя... обаче ти недей да се кораш - ше има предостатъчно и за тебе.., шото ти обещавам да е бестселър!
        к'во пък толкоз... просто бях в джаза!

Comment

• Първоначално публикувано от nikki_sixx Покажи съобщение
          'начи, предлагам ти да ми станеш съкооператор при написването на новата книга. Кинтите ше делим 70 към 30 в моя полза, шото идеяата си е моя... обаче ти недей да се кораш - ше има предостатъчно и за тебе.., шото ти обещавам да е бестселър!
          опасявам се, че си изпуснал момента, нищо с никого не деля...ако седна да си пиша живота на книга те тва ше е баш бестселър...Ааа и м/у др. тая дума "обещавам" я ненавиждам..., т'ва е празна дума, лишена от съдържание.
          Влюбена в Alfa Romeo GTV
          GTV- психопатска кола само за психопати!!!

Comment

• Моля придържайте се към темата, а тя е за
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
              Моля придържайте се към темата, а тя е за
              е тя темата е за , ама виж,че всички ги е срам да говорят и се правят на хлебче ненаръфано...
              Влюбена в Alfa Romeo GTV

Comment

е тя темата е за , ама виж,че всички ги е срам да говорят и се правят на хлебче ненаръфано...
                Абе Иве просто всички само за теб говорят и затова се отплеснаха от темата Май си ги омагьосала тези Софиянци
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Абе Иве просто всички само за теб говорят и затова се отплеснаха от темата Май си ги омагьосала тези Софиянци
                  Taка е, нека ви е яд!
                  Alfa Romeo 166 3.0 V6
                  Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

не е верно бе...нищо не съм направила... просто съм най-шашава от всички и то тва им е интересно....АйдИ споделяйте колегитИ за алфитИиииииииииииииии, к'во верно темата се отклони доста...
                    Влюбена в Alfa Romeo GTV

Comment

не е верно бе...нищо не съм направила... просто съм най-шашава от всички и то тва им е интересно....АйдИ споделяйте колегитИ за алфитИиииииииииииииии, к'во верно темата се отклони доста...
                      Ми за Алфата какво да кажа освен да я пробваме

ПП: Базикам се
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Е кажи какви подробности искаш да ти псоделим и ще ги споделим. Идеята на темата беше "става ли или не става?" в послествие стана "кой е пробвал и кой не?". За ставане аз казвам, че става. Няма място което да не става. За пробване - да пробвал съм. Казвай какво друго искаш да знаеш и ще ти кажем. Ама като се замисля и ти не си споделила много подробности, така че чакаме
                        The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• ъъъъ, споделих, споделих, че ГТВ-то стаа само за и сам война е войн хаххаха...
                          Влюбена в Alfa Romeo GTV

Comment

• За сам воин и Smart става, ама сам не е интересно!
                            Alfa Romeo 166 3.0 V6
                            Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

За сам воин и Smart става, ама сам не е интересно!
                              Smart верно е една от колите, които изобщо няя тръпка в тях...прав си... др. си е алфата...
                              Влюбена в Alfa Romeo GTV

Comment

• Май ще ударим на камък и с въпросите за подробности. Хайде тогава да пробваме с "кой какво е потрошил по колата си след секс в/върху/около/под/над нея". Ще бъда първи тъй като аз започнах този въпрос. Никой от двама ни не разбра как, но последствията бяха на лице - останах без решетка на колоната на дясната врата. Освен това и самата мембрана беше скъсана. Сумати време си търсих решетка, но без успех. Накрая си купих нови колони към които имаше и решетки
                                The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Working...
                                X