Известие

Collapse
No announcement yet.

Колата и... таковането!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Transvaal Premier Покажи съобщение
    Ъъъъъъ колегата, ти на ко викаш по-точно "биологични нужди", щот то тва звучи доста многосмислено?
    Биологична нужда е да си пъхна онаа работа у нещо женско! Биологична нужда е и некоа женска, да си пъхне у некой отвор онаа ми работа! Природа мацка - ко да прайм... и аз не съм го искал, ама такива ни били ролите. Моа да кажа също.., че както два остри камъка брашно не мелят - така и дава вдлъбнати не могат. (сеш се на къде бия?)

---------- Post added at 22:26 ---------- Previous post was at 22:07 ----------

Първоначално публикувано от Transvaal Premier Покажи съобщение
    мноооооо стЪ заблудени ако си мислите,че върви с колата .Ако ви се е получил така случая освен да се замислите таз за кво ви е др. не мога да ви посъветвам. /под таз да се разбира жената, не колата/.
    Що се отнася до тва дет му викате и на него секс, аз бих го нарекла няква мърлява животинска простотия...дет едва ли си заслужава да се обсъжда /по тая тема за тоя вид секс дедо пак се е изказал нашироко, който го е чел дедо знае за какво говоря/.
    Може ли някой, практикуващ я оназ гадост дет стана на въпрос за нея тази сутрин да ми разясни ако може къде аджеба му е удоволствието от това нещо?
    Аз не съм чел "дедо ти"... даже и не практикувам гнусотията (според теб), ама пък ми е интересно защо се отказва тая опция? За да съм съвсем честен ще споделя, че всъщност след като съм опитвал няколко пъти... ми не ми беше толко гот, колкото си въобразявах, че ще ми бъде. Въпроса обаче е защо жените се дърпате..? Едно време кат фанеш момата - водиш я у дама и гааааз.. пък после сички си берем царевица.. а сега..?! (петинг, метинг... ала-бала)
    к'во пък толкоз... просто бях в джаза!

Comment

• дедо има една теория за нагона ама аз не я споделям. Мъ да ти кажа имам наблюдения,че хората са станали бая разкрепостени...
      Влюбена в Alfa Romeo GTV
      GTV- психопатска кола само за психопати!!!

Comment

дедо има една теория за нагона ама аз не я споделям. Мъ да ти кажа имам наблюдения,че хората са станали бая разкрепостени...
        Това, че са разкрепостени на какво се дължи... дали на това, че дълго са били с капаци, на новите коли с кожени салони, на чалгата или на какво? Дедо ти какво казва по въпроса?

Comment

• Първоначално публикувано от nikki_sixx Покажи съобщение
          Това, че са разкрепостени на какво се дължи... дали на това, че дълго са били с капаци, на новите коли с кожени салони, на чалгата или на какво? Дедо ти какво казва по въпроса?
          дедо е живял в др. време, в др. държава без чалготии и т.н. А аз ко мисля по темата...ми ниската сексуална култура отприщва животинското /защото човек дет е наясно ко може да си докара с някои неща просто няма никога да ги практикува/, чалга моделите на поведение също имат принос за тази така наречена разкрепостеност, която понякога граничи с други неща.
          Влюбена в Alfa Romeo GTV

Comment

дедо е живял в др. време, в др. държава без чалготии и т.н. А аз ко мисля по темата...ми ниската сексуална култура отприщва животинското /защото човек дет е наясно ко може да си докара с някои неща просто няма никога да ги практикува/, чалга моделите на поведение също имат принос за тази така наречена разкрепостеност, която понякога граничи с други неща.
            Дън задълбааме у чалгата предлагам... Обаче въпроса с ниската хигиена не го разбрах. Начи, ку некоя маца си мие гъза редовно... пък й се ще точно там - е нехигиенично? одил съм у хотел... с една (за теб ше е кака), тааа, одихме си у банята... она си изми и дванадесетопръстника даже... и се метнааме... пък на нея й беше ноу гот там (за кафявото око иде реч). Пък аз съм чувал, че има и жени дето само кат ги такоаш там.. и само така могат да оргазмират. Тааа, пак да се върнем на въпроса: кое е нечистоплътен секс?

Comment

• Мъ то това дето го коментираме е достатъчно нечистоплътно предполагам, пък и се сещам за др. видове секс, от който и по-големи телесни повреди може да си докара човек...Та мене не ми е ясно къде е удоволствието, в риска от болести и повреди по тялото ли? Ма къв секс е това?!
              Влюбена в Alfa Romeo GTV

Comment

• Някои култури смятат допирането на носовете си за целувка... пък други... (ку зема да ти разпрааам..) Ама пак извърташ нещата.. и не става ясно за чистоплътието у секса. Деда ти и той мълчи - нищо не казва.. пък аз моа да ти кажа, че и петинг само да правиш (мое и секс да го наричаме.. нищо, че си е само обарване) - пак мое да лепнеш некви неприятни сърбежи! Сеш се на къде бия? Кожи или вожи.. се е тая ку другата страна си има.. буби.

Comment

• ...и гъби може да се добарват от такива неща, бе изобщо тва не е шега работа шЪ знайти.
                  Влюбена в Alfa Romeo GTV

Comment

• Aaaa много секс, много нещо
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• успамихме темата и в крайна сметка нищо съществено...по въпросите.
                      Влюбена в Alfa Romeo GTV

Comment

успамихме темата и в крайна сметка нищо съществено...по въпросите.
                        Ааа не е вярно много хора си признаха много неща
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                          Ааа не е вярно много хора си признаха много неща
                          да де, то се ние си си признахме ... пъ останалите само ни четат и сЪ хилосват.
                          Влюбена в Alfa Romeo GTV

Comment

• Нечистоплътно, стига бе, днешната жена/мъж косъм на тялото си няма, в банята по три пъти на ден най-малко. Този тип секс е проява на сексуална дезинформираност ли...едва ли! Няма нищо животинско. Бъдете малко по-вироко скроени, стига с тея предрасъдъци. Правете любов в всякакви пози, на всякакви места и по всяко време, каде ще си навирате оная работа си е лично решение, и никой няма право да ви съди.
                            п.п.Защо жените правят фелацио, нал е гнусно, аре стига или мъжете на вас жените, то гнусно бе, да ама не!
                            sigpic
                            Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

да де, то се ние си си признахме ... пъ останалите само ни четат и сЪ хилосват.
                              Eми пак е нещо...Важното е секс да се прави
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                                Нечистоплътно, стига бе, днешната жена/мъж косъм на тялото си няма, в банята по три пъти на ден най-малко. Този тип секс е проява на сексуална дезинформираност ли...едва ли! Няма нищо животинско. Бъдете малко по-вироко скроени, стига с тея предрасъдъци. Правете любов в всякакви пози, на всякакви места и по всяко време, каде ще си навирате оная работа си е лично решение, и никой няма право да ви съди.
                                п.п.Защо жените правят фелацио, нал е гнусно, аре стига или мъжете на вас жените, то гнусно бе, да ама не!
                                Според мене личната хигиена е напълно отделно от хигиената преди и по време на секс, а що се отнася до гнусното...сЯ докат си смучкам кафето и чета тука се сещам за поне 3-4 мега гнусни неща...
                                Влюбена в Alfa Romeo GTV

Comment

Working...
                                X