Известие

Collapse
No announcement yet.

Търся магазин за каски, мото екипи и прочие.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Търся магазин за каски, мото екипи и прочие.

Здравейте, интересувам се от магазини в СОФИЯ за каски, екипи и протектори....Става въпрос за мотор...

Търся си каска на AGV, Shoei или Suomy Нещо до 600лв

Утре ще ходя в някакъв, който се намира на ул.Нишава и бул. България дето ми го хвалят...

Целта на упражнението е да пробвам някой модел и евентуално, ако ми е удобна и на добра цена да я купя директно от магазина, ако ли не ще разбера коя най-много ми допада и ще я поръчам през е-бей...
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Овча купел срещу търговския, мисля че беше първата пряка има магазин за мотористки истории ще питам един колега кой номер беше блока и дали има екипировки там или е само за части ....
    п.п. Ти и мотор ли си взе вече ....

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
      Здравейте, интересувам се от магазини в СОФИЯ за каски, екипи и протектори....Става въпрос за мотор...

Търся си каска на AGV, Shoei или Suomy Нещо до 600лв

Утре ще ходя в някакъв, който се намира на ул.Нишава и бул. България дето ми го хвалят...

Целта на упражнението е да пробвам някой модел и евентуално, ако ми е удобна и на добра цена да я купя директно от магазина, ако ли не ще разбера коя най-много ми допада и ще я поръчам през е-бей...
      Колега,взе ли си вече мотор,я раздуй малко на какво се спря.
      Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
      Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Поразгледай тук, във форума почти всички търговци се рекламират. http://moto-zone.bg/mototrader/

Comment

В България:
          www.mad-moto.com
          www.zedmoto.com
          www.streetmoto.net
          www.speedfirestore.com
          www.motorika.bg
          www.motostore.z-bg.com
          www.v-moto.net
          www.motorco.biz - тези доставят на каталожни цени от немския сайт "Louis" по-долу.
          www.makeya.com
          www.motoboom.com

В Европа:
          www.fc-moto.de
          www.motocard.com
          www.motoin.de
          www.louis.de
          www.polo-motorrad.de
          www.sportsbikeshop.co.uk
          www.infinitymotorcycles.com
          www.motorbike-search-engine-shop.co.uk

Сигурно има и други, но аз не ги знам или не се сещам в момента - aко се сетя ще допълвам
          Искам само едно нещо да запомниш много добре - каквото и да купуваш НЕ БЪРЗАЙ ДА СИ ДАВАШ ПАРИТЕ, защото търговците в България са.... хвани единия, удари другия!
          ЗАДЪЛЖИТЕЛНО пробваш тук по магазините и после ЗАДЪЛЖИТЕЛНО поръчваш от интернет - 20-30% надолу в цената
          И да, кажи мотор ли си купил, какъв, от къде, ала-бала....
          Last edited by Kuku; d.m.y г., 11:11.
          sigpic

Comment

Благодаря на колегите, които се отзоваха!

Специално на Кики мненията ги проследих в мото-зоне форума (мисля)

Значи какво направих днес...Разходих се по магазините мерих, струвах...като предварително бях проверил цените по е-бей , та да знам за каква надценка става дума...

Магазина на Нишава имат хубави неща, но говорим за надценка от порядъка на 100++лв, от това което ми идва с поръчката и шипинга от е-бей!!! Пожелах им лек ден и си отидох в нас на компа.... Колебаех се между АГВ Стелт и AGV Ti Tech...Консултирах се с някой хора от мото зоне форума, които имат и 2-те каски и те споделиха, че Стелта бил по-добре проветрен, но пък много шумен. Комфорта е по-добър при AGV Ti Tech и общо взето ми го похвалиха повече...

Та в крайна сметка поръчах си това AGV Ti Tech :

426$ с доставката от Щатите, чистак бърсак нова!

За мотора си търся Хонда ЦБР 600РР 2003-2004 година...Все още съм в процес на търсене, защото с Алфата се напатих. Та реших този път с мотора да съм МНОООГО внимателен при избора и да не избързвам...Все пак не съм на зор,а и сезона привърши...Дай БОЖЕ до година лятото да бръмча вече...

До тогава ще си се оборудвам с Каска(чакам я да дойде), Екип, Ботушки, Ръкавици и пари няма да се жалят(ще купувам само качествени и маркови неща), че все пак са си животоспасяващи!!!
            Last edited by digitalundgrd; d.m.y г., 01:25.
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT

Comment

Мотора е перфектен един приятел има малко по старичък 2001г ЦБР 600 уникално моторче ... 180кг 115коня

Comment

Не казвам, че "AGV" са лоши каски, но ми е странно, че за тази сума си предпочел точно тях, пред "Shoei XR-1000", примерно
                Принципно, повече и по-полезна информация май ще можеш да намериш в www.bikerz.bg
                Аз по принцип не харесвам много "Honda" (нищо, че имам и такъв мотор), но щом си избрал "CBR" съм почти сигурен, че ще останеш доволен.... и наистина гледай внимателно.

П.П.
                По принцип пистовите мотори НЕ са много подходящи за учебни
                sigpic

Comment

Карал съм 125 кубика на едно приятелче около месец...иии като цяло съветите му бяха да не се прецаквам и да си взимам 125 или 250, че щели много бързо да ми умалеят...Каза за първи мотор 600 кубика са напълно достатъчни с оглед на това, че все се мисля за достатъчно разумен и няма да предприемам излишни рискове и циркаджийски номера (каране на задна с 200 и тн)

Все пак кола и мотор се карат с АКЪЛ, аз така знам

п.с. Кики, аз съм фенче на Роси и на италианското въобще, та малко или много и това допринесе за избора на АГВ...

Но нищо не пречи следващата каска да е Shoei, и по-точно съм хвърлил око на Х-11 Много я хвалят по Хамериканските сайтове и форуми!

До колкото си спомням ти караше с Шарк? И на техен модел съм се спрял RsR2, но евентуално по-нататък
                  Last edited by digitalundgrd; d.m.y г., 21:39.

FIAT Coupe 16VT

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение

Та в крайна сметка поръчах си това AGV Ti Tech :

http://www.seastarsuperbikes.co.uk/A...20black550.jpg

426$ с доставката от Щатите, чистак бърсак нова!
                    Много е арна, аз съм с такава, реплика на Роската, дано си уцелил размера.......струва си парите......
                    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Да, аз карам с "Shark S650 Frame".

Просто мислех, че за 600лв. е по-добре "Shoei" или "Arai".

П.П.
                      Не си ме разбрал правилно - купи си 600сс мотоциклет, но не задължително пистов
                      sigpic

Comment

Нищо не разбирам от мотори или облекло, не е лоша на вид каската, мога да ти пожелая само успех и малка молба, като вземеш мотора да ме повозиш имам и аз голямо желание, но като никога не съм се качвал...
                        sigpic
                        ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                        0889 636 093

Comment

Аз ще те повозя - нямаш проблем.
                          Точно утре вечер си взимам единия мотор от профилактика на карбураторите и на някоя среща ще те зарадвам
                          Е, не е пистов - ендуро е, но съм сигурен, че ще останеш доволен!
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                            Много е арна, аз съм с такава, реплика на Роската, дано си уцелил размера.......струва си парите......
                            Ами уж мерих си тиквата 59см, което в официалния сайт на АГВ излиза размер L, такава и поръчах...Иначе днес пробвах АГВ Стелт размер L и ми беше добре, АГВ Про ГП размер ML някаква, с нея чувствах определено натиск и някак не ми беше толкова комфортно...Така, че мисля L ще ми пасне, пък и като сложа боне съвсем ще лепне

Първоначално публикувано от raiders Покажи съобщение
                            Нищо не разбирам от мотори или облекло, не е лоша на вид каската, мога да ти пожелая само успех и малка молба, като вземеш мотора да ме повозиш имам и аз голямо желание, но като никога не съм се качвал...
                            Ще те повозя Влади няма проблеми....Даже и застраховка ще направим преди возенето хехехе

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                            Аз ще те повозя - нямаш проблем.
                            Точно утре вечер си взимам единия мотор от профилактика на карбураторите и на някоя среща ще те зарадвам
                            Е, не е пистов - ендуро е, но съм сигурен, че ще останеш доволен!
                            Кики, я да те питам теб...Щом не харесваш хонда, за сузуки gsxr 2003-2004 какво ще кажеш...??? И въобще препоръчай някаква пистарка до 600кубика. Кажи как ги виждаш според теб плюсовете и минусите на Хондата, сузукито и една Ямаха Р6 да речем....
                            Last edited by digitalundgrd; d.m.y г., 02:09.

FIAT Coupe 16VT

Comment

Според мен Кики иска да ти каже да си вземеш "турър" или така наречените "бандит" или "гола пистарка" (стрийтфайтъри). Ако ти е първи мотор и ще караш основно градско са по маневрени, имат друга позиция на управление и по меко окачване. А за Хонда добре си се насочил според мен, непретенциозни машинки с лесна потдръжка. Аз лично карам Хонда Хорнет, леко му промених външния вид (всъщност основно) та сега даже и на мен ми харесва . Двигалелчето е 600 кубика (CBR карбуратори) 98 коня, напълно достатъчни за градско. Карам и от време на време
                              CBR 600 RR, 2006г с малко доработки по ДВГ-то , но за града си предпочитам "бандита". С CBR или пистов мотор градско ще ти измаляват ръцете (китките) поради наведената позиция. Ако имаш възможност първо покарай на по-голяма дистанция из София с двете разновидности. Но ако мислиш да правиш големи преходи извън града, и да караш в група с мотори си вземи CBR-а (или пистов). А в крайна сметка взимаш това което те кефи.А към марките аз лично съм резервиран само към Кавазаки макар, че някои от по-новите им модели имат сполучлив дизайн.Лятото щях да купувам едно Кавазаки,но момента в който се обадих на майстора ми и му казах, думите му бяха - цитирам дословно " Ти луд ли си бре, все едно да си вземеш Алфа". До този момент не знаеше, че карам Алфа.

п.с. Между другото Бобо си продава мотора, предполагам, че ще ти даде да го покараш из София, а и Кики мисля няма да ти откаже, а ако имаш път към Бургас аз ще ти дам да пробваш турър варианта, ще ти постна и снимка (все още не довършен проект) да видиш разликите между пистарка и турър
                              Attached Files
                              Last edited by Доко; d.m.y г., 20:34.

Comment

Working...
                              X