Известие

Collapse
No announcement yet.

Снощи едно Клио спря в мене, пишман шоферите избягаха.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Снощи едно Клио спря в мене, пишман шоферите избягаха.

Не се чу никакъв спирачен път направо както си се возим 5човека в колата, бам и тва е. Изкочиха двама шофери по на 20години, обади се единия на баща си, бащата дойде и двамата герои избягаха. Дойде КАТ, мат, дандании, единия катаджия вика на бащата, кажи му на тва лайно до 5 минути да е тука щото ще го изкарам от вас с белезници, абе филми големи. В края на краищата всичко си се нареди, ще си търся сега щетата и тва е. Ето ги и колите.
    пп помагайте колеги, търся си лявото светлоотражателче на бронята, че е потрошено!!
    Attached Files
    Last edited by code; d.m.y г., 08:43.
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Ужас, гадна работа ей заради такива се замислям дали да не си бодна един теглич... Дано минеш по-бързо всички процедури и да получиш парите, че да си оправиш колата....важното е че няма пострадали
    Огнян Стойнев - Сватбен фотограф

Comment

Много кофти.
      Но от опит знам, че теглича само прави повече щети на другия, отколкото да те пази (естествено зависи от скоростта на другия но без спирачен път последствията при теб щяха да са горе долу същите, но при него ). Само по паркингите ще ти е от полза
      sigpic
      Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
      BMW 316 Compact '95

Comment

Аз затва си префасонирах един от стиропорите дето са между задната броня и рамата, и го боднах там, че редовно чувам спирачки зад себе си....
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

И в края на краищата лайното дойде ли до 5 минути или се наложи да го изкарват от тях? Б***и детската градина - все едно си счупил джама на комшията и си се скрил у вас...
          Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
          Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Поредната глупост на младите шофьори...щом е станало вече оставаш си и толкова...какво да се прави...
            Колега пожелавам ти скорошно оправяне на красавицата...
            Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 13:50.
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Е как така избягаха ? Татко дойде и те решиха, че нямат работа там ли ?
              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Само аз ли забелязах, че Реното е потрошено, а на Алфата почти нищо й няма, освен че ще се пребоядисва?! А можеше да е много по-зле
                Last edited by achkar; d.m.y г., 14:39.
                Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
                Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

Първоначално публикувано от achkar Покажи съобщение
                  Само аз ли забелязах, че Реното е потрошено, а на Алфата почти нищо й няма, освен че ще се пребоядисва?! А можеше да е много по-зле
                  Не си само ти
                  От снимките алфата излгежда доста по-добре от реното, сякаш е пострадала бронята и единия свтетлоотразител каза колегата че потрошен.
                  sigpic
                  146 1.9 JTD, 99'

Comment

Първоначално публикувано от achkar Покажи съобщение
                    Първоначално публикувано от alfa_erazor Покажи съобщение
                    Не си само ти
                    От снимките алфата излгежда доста по-добре от реното, сякаш е пострадала бронята и единия свтетлоотразител каза колегата че потрошен.
                    Да бе цялата е напукана едва ли ще мине само с едно пребоядисване...Също и ауспуха е паднал...Абе ще заминат над 100 лв. заради поредния глупав шофьор...
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

И аз съм потресен но бронята е абсолютно здрава, само отражателчето е счупено! Ауспуха също е абсолютно здрав има само 2 скъсани тампона на крайното гърне егати танка Иначе въпросния шофер днес вече се яви в КАТ, пак разиграва катаджиите, отказва да дава документи, панаири и т.н. В крайна сметка му написаха няколко акта, единия от които за 500лв и му казаха, че книжка повече няма да види!
                      sigpic
                      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

ае големи тарикатчета верно има напоследак по нашето китно градче, пред нас един мой набор с голфче, нацепи една жигулка като и отне предимство ама като почна да вика, некви ножове, некви глупости, дори на катаджиите викаше , та онея го направиха на 5 стинки

иначе алфонс голям танк , евала
                        sigpic
                        днес съм в почивка ---

Comment

Да ти изглеждаха на пияни, напушени... може затова да са се чупили придвидливо. Нали при катастрофа се прави поне тест с дрегера. Ама както и да е, явно добре са го подредили младежа полицаите
                          Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
                          Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
                          Audi A4 1.9 TDI

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                            Не се чу никакъв спирачен път направо както си се возим 5човека в колата, бам и тва е. Изкочиха двама шофери по на 20години, обади се единия на баща си, бащата дойде и двамата герои избягаха. Дойде КАТ, мат, дандании, единия катаджия вика на бащата, кажи му на тва лайно до 5 минути да е тука щото ще го изкарам от вас с белезници, абе филми големи. В края на краищата всичко си се нареди, ще си търся сега щетата и тва е. Ето ги и колите.
                            пп помагайте колеги, търся си лявото светлоотражателче на бронята, че е потрошено!!
                            В Бургас там сте луди шофьори. Миналия месец като пътувах от Сл. Бряг към Приморско, минах през Бургас и както си стоя на светофара един Форд Транзит, като ме наниза отзад та ме прати чак 5 метра напреде, добре че не пресичаха хора в това време. Добре, че бях с един Форд Фокус, а не 166-ата.

Comment

Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
                              В Бургас там сте луди шофьори. както си стоя на светофара един Форд Транзит, като ме наниза отзад та ме прати чак 5 метра напреде, добре че не пресичаха хора в това време. Добре, че бях с един Форд Фокус, а не 166-ата.

Това с ударите отзад е тенденция, знам няколко случая, но това е един доста показателен клип за идиотщината у бургаските шофьори , към края е удара.... http://www.vbox7.com/play:1ca1f6d8

Comment

Working...
                              X