Известие

Collapse
No announcement yet.

Жена в колата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колега съвет: учиш, но сама без теб в колата не!
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

И аз честно да ви кажа от ден на ден все повече се убеждавам че на жените им дойде много самочуствието и взеха да си правят каквото си искат без да им пука...
      Снощи: На кругово движение сме и чакаме на сфетофара...тя е в лявата лента за направо, а аз съм в дясната за надясно...когато светна зелено аз тръгвам бавничко и жената с Форд Мондеото от лявото платно пусна десен мигач сече ми пътя и зави надясно с много газ...Просто нямам думи......После обаче разбра каква голяма грешка е направила на неподходящия човек, но повече няма да коментирам, вината е изцяло нейна...
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
        оо сама след като мине моя изпит. знам ли на изпита в колата къде ще я гледа проверяващия. я в гърдите, я в бедрата, пък как кара даже да не го интересува.

sigpic
        Alfa Romeo 146 1,9 JTD Айв гат да пауъра му!
        http://caralyze.bg/user-car/12/42

Comment

градски, на колко години си? защото е кефче да разхождаш вечер мацките в колата по кафетата и да се натискаш вътре, но това е до време. после си има просто ежедневие, работа, деца, градина, пазаруване и т.н., в което ежедневие колата е необходимост. а някак си не е честно ти да си караш алфата, а тя с градския да движи, само защото мъжът се притеснява за нея да я пусне сама да кара. освен това не подценявай така жените с това менторско отношение
          ex Alfa Romeo 156 '02 1.9 JTD
          ex Alfa Romeo 159 '06 1.9 JTDm
          Alfa Romeo Brera Italia Independent '10 3.2 V6 Q4
          Alfa Romeo 4C

Comment

Е-е-е, тоя менторски тон ми е любим. Трудно ми е да повярвам, че още има мъже с достъп до Интернет (т.е. не живеят в пещера), които могат да напишат толкова глупости! Пораснете (шот си мислим, че има още бая хлeб да ядете) и се вземета малко в ръце, шот толкоз шит в главата ви позиционира некъде в Анадола!
            Сори, по принцип не пиша, но скорошен сблъсък с едно паве зад воланd, с подобни възгледи, ми фкара малко жица.
            Поздрави!
            Alfa Romeo 145, 1.6 Boxer

Comment

много готино пишеш
              sigpic
              днес съм в почивка ---

Comment

то по вашите логики жени в подобни форуми па изобщо такова джувотно нЕма
                Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Ми те са си рядкост жените във форума. И това си е вярно, колко от вас ще дадат така тачената и обичана алфичка, на тъкмо взелата си книжка приятелка, и айде колата се оправя, но има и по-лоши неща. На колата ще кажеш майната и, но на жената!!
                  Колега vens каде ме видя да приличам на паве пич! Това мисля и това си е, но за над 5 години по улиците нямам още акт или нарушение. Изопавачате изказването ми, казах не да ходи сама с колата веднага след като е взела книжка, защото там на нищо не ги учат, и тепърва започва да се учи след това, трябват си часове каране. В противен сучай рискуваш здравето й, на околните и прочие. На достатъчно години съм, за да се издържам сам вече 4 години и да мисля трезво.
                  Малко са добрите жени зад волана, както казах в предишни мои постове: Евала на тези от тях, които са добри в това.
                  Last edited by rusiq86; d.m.y г., 17:12.
                  sigpic
                  Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

хора, това са само коли - ламарини. всички сме падали от колелото когато сме се учили да караме и сме ходили с ужулени колене. така и жена ми - първата седмица, в която започна да кара сама, всеки ден беше отбелязан по броните... и малко задната дясна врата, но оттогава няма никакви други. определено и е криво за ожуленото, но е по-скоро от онези типични примери на разсеяни и шашнати жени зад волана.

---------- Post added at 17:14 ---------- Previous post was at 17:11 ----------

Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
                    то по вашите логики жени в подобни форуми па изобщо такова джувотно нЕма
                    почти колкото мъже във форума на bg-mamma
                    ex Alfa Romeo 156 '02 1.9 JTD
                    ex Alfa Romeo 159 '06 1.9 JTDm
                    Alfa Romeo Brera Italia Independent '10 3.2 V6 Q4
                    Alfa Romeo 4C

Comment

Не знам дали е вярно или не,но мисля че станах по-добър шофьор след катастрофата която си устроих преди 1 година ... не че карам по-бавно,но се научих да владея по-добре колата,да преценявам по-добре ситуацията,да не се разсейвам и т.н. и най-важното,научих се да вярвам на собствената си преценка за дадената ситуация.
                      Първата ми кола имаше само 1 щета нанесена от мен по време на паркиране в гараж ми.
                      Втората имаше също една такава щета и една голяма от катастрофата ... и от тогава шофирам безавариино!
                      Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
                      140 HP + Chip Tuning -> ex
                      Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
                      Born to make me happy

Comment

Абе темата отиде по....., май беше за много "умни" хора достойни за разни награди.

Айде и аз ще се включа в спама, за което искам да бъда извинен.

Аз това, аз онова..... хора, който не кара, той не се блъска (и пак не се знае дали някой няма да те отнесе от тротоара) , така че не дърпайте дявола за опашката, колкото и добър шофер да си винаги може да катастрофираш по една или друга причина(не дай си боже), не караме нови коли, нито по перфектни пътища, нито културата ни на шофиране е на ниво....причини колкото искаш.....
                        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                        Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Преди 2 месеца един познат ми се правеше на голям шофер и се хвалеше,че имал незнам си колко хиляди километра зад гърба му и не се бил удрял а видиш ли аз не ставам,защото съм се ударил веднъж. тогава му казах да не се хвали толкова,за да не предизвика дявола и резултата не закъсня .
                          Всички грешим,важно е да не е от глупост и да не ефатално
                          sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
                          ALFA ROMEO 2.0JTS ex
                          ALFA ROMEO Crosswagon Q4
                          Продавам Алфи на части!

Comment

Ехх,толкова мастори шАфьори тук-възхитих се,думи нямам
                            Станете инструктори...
                            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                            ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Аз нямам нищо против жените шофъори-стига да могат да карат,имал съм много тъпи ситуации и с жени и с мъже шофъори,лошото е че жените ги учат по-малко на курсовете,по-лесно минават,изискват по-малко.Аз лично бях свидетел на една която не можа да паркира перпендикулярно на изпита си,проба около 3-4 пъти и все беше на една страна-излезе разплакана от колата,но след около 5 минути я виканаха и и дадоха книжка.Приятелката ми на курсовете не я бяха учили да паркира,аз трябваше да и обяснавам как става.Просто повечето жени много се стресират на пътя и затва стават тъпотиите,докато момчетата сега взели книжки се правят на тарикати и пак правят тъпотии-такъв е живота.Днес живееш срещу гробищата-утре срещу вас
                              Alfa 155 1.7,1.8 ex
                              Alfa 166 2.4 3 ex
                              155 1.8 MY 95 sport

Comment

хора, къде тръгнахме, че къде стигнахме?! човек не може да изрази загрижеността си за най-близките си хора. кой бил добър шофер, кой да ставал инструктор.. ама чакайте, като става дума за моята приятелка или за друг близък приятел, разбира се че ще им помогна с доусъвършенстването на уменията им.

иииии vens, ти какъв го играеш в цялата ситуация с изказването си? мисля, че не беше напълно влязъл в атмосферата на разговора. ако всички сте "изплетени" от нерви, да, по-добре тук си ги изкарвайте, а не зад волана.

Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
                                ... една която не можа да паркира перпендикулярно на изпита си,проба около 3-4 пъти и все беше на една страна-излезе разплакана от колата,но след около 5 минути я виканаха и и дадоха книжка.Приятелката ми на курсовете не я бяха учили да паркира,аз трябваше да и обяснавам как става.Днес живееш срещу гробищата-утре срещу вас
                                ето, че човека се е заел сам, за което го поздравявам. ще последвам делото му, заради сигурността на пътя.

sigpic
                                Alfa Romeo 146 1,9 JTD Айв гат да пауъра му!
                                http://caralyze.bg/user-car/12/42

Comment

Working...
                                X