Колега съвет: учиш, но сама без теб в колата не!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Жена в колата
Collapse
X
-
И аз честно да ви кажа от ден на ден все повече се убеждавам че на жените им дойде много самочуствието и взеха да си правят каквото си искат без да им пука...
Снощи: На кругово движение сме и чакаме на сфетофара...тя е в лявата лента за направо, а аз съм в дясната за надясно...когато светна зелено аз тръгвам бавничко и жената с Форд Мондеото от лявото платно пусна десен мигач сече ми пътя и зави надясно с много газ...Просто нямам думи......После обаче разбра каква голяма грешка е направила на неподходящия човек, но повече няма да коментирам, вината е изцяло нейна...
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеКолега съвет: учиш, но сама без теб в колата не!
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеКолега съвет: учиш, но сама без теб в колата не!ex Alfa Romeo 156 '02 1.9 JTD
ex Alfa Romeo 159 '06 1.9 JTDm
Alfa Romeo Brera Italia Independent '10 3.2 V6 Q4
Alfa Romeo 4C
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеКолега съвет: учиш, но сама без теб в колата не!
Сори, по принцип не пиша, но скорошен сблъсък с едно паве зад воланd, с подобни възгледи, ми фкара малко жица.
Поздрави!Alfa Romeo 145, 1.6 Boxer
Comment
-
Ми те са си рядкост жените във форума. И това си е вярно, колко от вас ще дадат така тачената и обичана алфичка, на тъкмо взелата си книжка приятелка, и айде колата се оправя, но има и по-лоши неща. На колата ще кажеш майната и, но на жената!!
Колега vens каде ме видя да приличам на паве пич! Това мисля и това си е, но за над 5 години по улиците нямам още акт или нарушение. Изопавачате изказването ми, казах не да ходи сама с колата веднага след като е взела книжка, защото там на нищо не ги учат, и тепърва започва да се учи след това, трябват си часове каране. В противен сучай рискуваш здравето й, на околните и прочие. На достатъчно години съм, за да се издържам сам вече 4 години и да мисля трезво.
Малко са добрите жени зад волана, както казах в предишни мои постове: Евала на тези от тях, които са добри в това.Last edited by rusiq86; d.m.y г., 17:12.sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
хора, това са само коли - ламарини. всички сме падали от колелото когато сме се учили да караме и сме ходили с ужулени колене. така и жена ми - първата седмица, в която започна да кара сама, всеки ден беше отбелязан по броните... и малко задната дясна врата, но оттогава няма никакви други. определено и е криво за ожуленото, но е по-скоро от онези типични примери на разсеяни и шашнати жени зад волана.
---------- Post added at 17:14 ---------- Previous post was at 17:11 ----------
Първоначално публикувано от mim Покажи съобщението по вашите логики жени в подобни форуми па изобщо такова джувотно нЕмаex Alfa Romeo 156 '02 1.9 JTD
ex Alfa Romeo 159 '06 1.9 JTDm
Alfa Romeo Brera Italia Independent '10 3.2 V6 Q4
Alfa Romeo 4C
Comment
-
Не знам дали е вярно или не,но мисля че станах по-добър шофьор след катастрофата която си устроих преди 1 година ... не че карам по-бавно,но се научих да владея по-добре колата,да преценявам по-добре ситуацията,да не се разсейвам и т.н. и най-важното,научих се да вярвам на собствената си преценка за дадената ситуация.
Първата ми кола имаше само 1 щета нанесена от мен по време на паркиране в гараж ми.
Втората имаше също една такава щета и една голяма от катастрофата ... и от тогава шофирам безавариино!Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex
Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
Born to make me happy
Comment
-
Абе темата отиде по....., май беше за много "умни" хора достойни за разни награди.
Айде и аз ще се включа в спама, за което искам да бъда извинен.
Аз това, аз онова..... хора, който не кара, той не се блъска (и пак не се знае дали някой няма да те отнесе от тротоара) , така че не дърпайте дявола за опашката, колкото и добър шофер да си винаги може да катастрофираш по една или друга причина(не дай си боже), не караме нови коли, нито по перфектни пътища, нито културата ни на шофиране е на ниво....причини колкото искаш.....Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Преди 2 месеца един познат ми се правеше на голям шофер и се хвалеше,че имал незнам си колко хиляди километра зад гърба му и не се бил удрял а видиш ли аз не ставам,защото съм се ударил веднъж.тогава му казах да не се хвали толкова,за да не предизвика дявола и резултата не закъсня
.
Всички грешим,важно е да не е от глупост и да не ефаталноsigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
Comment
-
Аз нямам нищо против жените шофъори-стига да могат да карат,имал съм много тъпи ситуации и с жени и с мъже шофъори,лошото е че жените ги учат по-малко на курсовете,по-лесно минават,изискват по-малко.Аз лично бях свидетел на една която не можа да паркира перпендикулярно на изпита си,проба около 3-4 пъти и все беше на една страна-излезе разплакана от колата,но след около 5 минути я виканаха и и дадоха книжка.Приятелката ми на курсовете не я бяха учили да паркира,аз трябваше да и обяснавам как става.Просто повечето жени много се стресират на пътя и затва стават тъпотиите,докато момчетата сега взели книжки се правят на тарикати и пак правят тъпотии-такъв е живота.Днес живееш срещу гробищата-утре срещу васAlfa 155 1.7,1.8 ex
Alfa 166 2.4 3 ex
155 1.8 MY 95 sport
Comment
-
хора, къде тръгнахме, че къде стигнахме?! човек не може да изрази загрижеността си за най-близките си хора. кой бил добър шофер, кой да ставал инструктор.. ама чакайте, като става дума за моята приятелка или за друг близък приятел, разбира се че ще им помогна с доусъвършенстването на уменията им.
иииии vens, ти какъв го играеш в цялата ситуация с изказването си? мисля, че не беше напълно влязъл в атмосферата на разговора. ако всички сте "изплетени" от нерви, да, по-добре тук си ги изкарвайте, а не зад волана.
Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение... една която не можа да паркира перпендикулярно на изпита си,проба около 3-4 пъти и все беше на една страна-излезе разплакана от колата,но след около 5 минути я виканаха и и дадоха книжка.Приятелката ми на курсовете не я бяха учили да паркира,аз трябваше да и обяснавам как става.Днес живееш срещу гробищата-утре срещу вас
Comment
Comment