Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво да направя....писна ми...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Точно такъв случай имаше преди време в дискотека, само че една квратална...Някакъв от охраната с телосложение тип "4-крилен гардероб" започна да крещи в лицето на едно нормално на външен вид момче...(в последствие се оказа някакъв шампион по бокс). На последния очевидно не му хареса тона на охранителя, и докато онзи все още бръщолевеше нещо, боксиорчето такъв тупаник му отпра на "гардероба", че онзи директно се свлече между масите...От там се изниза в суматохата и мина известно време, докато другите охранители не се усетиха, че са един по-малко
    Така, че размера не винаги е от значение, особено в такива случаи, когато тия "напомпаните" си мислят, че никой не би им скочил...
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Нали знаеш -не е важно колко си едър,а колко си луд.
      alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

всеки ден се удивлявам колко са несъобразителни хората...паркирам пред блока ми в студенстки..и ако са само колите от блока е ок ..но тези от околните жилищни блокове също идват да паркират тук,защото има охрана(която нищо не прави)..алармата ми се побърква ...през 5 мин. излизам за да видя какво става..направо мога да си стоя на пост на терасата с фенера...не знам как си отварят тея хора вратите,но такива белези ми оставят,че и врата имам чувството че ще ми огънат...като се качвам в колата винаги има един бърз оглед за НОВА драскотина... и като взема да я чистя и да я мия който ме види ми казва "недей я лъска толкова че някой ще я хареса"...
        Last edited by Alfa_Eli; d.m.y г., 17:34.
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Alfa_Eli Покажи съобщение
          всеки ден се удивлявам колко са несъобразителни хората...паркирам пред блока ми в студенстки..и ако са само колите от блока е ок ..но тези от околните жилищни блокове също идват да паркират тук,защото има охрана(която нищо не прави)..алармата ми се побърква ...през 5 мин. излизам за да видя какво става..направо мога да си стоя на пост на терасата с фенера...не знам как си отварят тея хора вратите,но такива белези ми оставят,че и врата имам чувството че ще ми огънат...като се качвам в колата винаги има един бърз оглед за НОВА драскотина...
          Има много идиоти в студентски град.Аз ако бях на твое място нямаше да издържа и щях да седя на пост.Като видя някой да ми удря колата слизам и без да му кажа нищо го запуквам.И аз съм безкрайно толерантен към идиоти и простотии,но вече взе да ми писва и да се дразня.Някой ден просто ще изгърмя и тогава тежко му на този срещу мен.
          Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
          Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
          Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Драска хайванина защото няма кой да му гипсира и двете ръце!! Драска колата защото тя неможе да го хване и да го смачка от бой, а ако каже нещо на теб или на мен, или на който и да е друг човек ще си изяде боя!!! Никога не съм го възприемал това нещо-НИКОГА! що за идиот трябва да си, или от г** ли да си излезнал че да правиш золуми на хората, който дори и не познаваш! Някой е събирал пари за да купи тоя автомобил, радва му се, върши си работата с него, а ти да идеш и да му развалиш кефа Недай Боже да видя някой как ми драска колата, защото ще трябва да го лежа после
            In God we trust, all others pay cash.
            Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
            Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

Действието се развива на паркинг на Билла, паркирах за кратко, оставайки в колата. Точно за 10мин, двама герои успяха да ми ударят вратата излизайки от техните МПС-та. Единия донякъде го разбирам, че беше 150+кг, та му беше трудно на човека, да си изкара туловището.
              sigpic
              Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
              Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
              Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Е то в София си е един кошмар на тази тема. Тук видят ли кола с не-софийска регистрация и някои хора започват да получават комплекси и пази Боже ако твоята кола е по-хубава от тяхната... Драскотините по вратите получени по паркинги дори не си струва човек да ги споменава вече, но виж когато излезнеш сутринта и видиш 2 кални стъпки на предния капак съпътствани с 2 стабилни вдлъбнатини, е тогава няма как да останеш спокоен. Вече спрях и колата да си спирам на вътрешния паркинг на блока, а на улицата пред терасата, че поне това ги възпира малко гадните гаменчета. Тук в квартала 50% са комплексари, а от тях 100% са малоумни. Съжалявам ако съм обидил някого, но просто ми писна след всяко миене да намирам "послания" по боята и ламарините. Какво да прави човек освен да стои, да стиска здраво зъби и да се надява и другата година да му направят каско тъй като за тази вече си го е избил 2 пъти...
                Last edited by M.Gruev; d.m.y г., 19:39.
                Alfa Romeo Alfetta GTV 1800
                Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

За съжаление това сме българите, дребни душици, които само гледат да правят мърсотии. Като е спрял някой на мястото ти отиваш и се разбирате с 5 приказки и толкова! Поне така си мисля, че правят хората в цивилизовните страни, но тук още сме далече от този етап в еволюцията... УЖАС!
                  www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

Има много идиоти в студентски град.Аз ако бях на твое място нямаше да издържа и щях да седя на пост.Като видя някой да ми удря колата слизам и без да му кажа нищо го запуквам.И аз съм безкрайно толерантен към идиоти и простотии,но вече взе да ми писва и да се дразня.Някой ден просто ще изгърмя и тогава тежко му на този срещу мен.

кажи речи съм така...на пост..по едно време осветлението никакво го нямаше та си взех прожектор за да следя ситуацията,че ми бяха разбили и ключалката...веднъж съм си до колата и един господин си рови из колата и само чувам едно жестоко издрънкване обръщам се и му казвам "може ли по внимателно" и той ми вика "ама не,аз не съм закачил колата,тропнах с крак"...хаххах викам "много на ламарина ви тропат краката" и почти стана скандала....

---------- Post added at 20:31 ---------- Previous post was at 20:25 ----------

Първоначално публикувано от JAMAL Покажи съобщение
                    Действието се развива на паркинг на Билла, паркирах за кратко, оставайки в колата. Точно за 10мин, двама герои успяха да ми ударят вратата излизайки от техните МПС-та. Единия донякъде го разбирам, че беше 150+кг, та му беше трудно на човека, да си изкара туловището.

за паркинга на билла просто нямам думи...и аз съм паркирала и чакам да се допаркира една госпожа с един мерцедес за да излезем всички от колата..дава дава назад и ми изпуква бронята ,бипнах и слязох да видя дали има поражения....нямаше и реших да не се заяждам и тръгвам...тя слиза и ми вика "за твое сведение имам огледала за задно виждане"...хахаха "по нищо не ви личи" и си тръгнах без повече разправии само защото нямаше никакви щети....
                    sigpic

Comment

Аз живея точно на НДК - сещате ли се за какво става въпрос?? Тук всеки ден като се прибера от приятелката ми, която живее далеч от центъра, колкото повече се приближавам до нас става все по-напечено, докато не стигна баш центъра, където карам с 10 между спрели коли, шофьорите на които или се бият с бухалки някъде наоколо, или са на кафенце и са оставили X6-цата на аварийки на средата на пътя простото щото могат... След това отивам да си паркирам пред блока - АМА НЕМА!!! Щото е пълно с какви ли не идиоти, които спират без маневриране - както дойде, само спират и гасят.... Чакам аз 20-30минути и О ДА!! Някакъв симпатяга си тръгва от работа и освобождава място - обаче то е точно пред кофите...а циганите преди 5 месеца ми срязаха гумата на 7 места по борда защото бях спрял пред кофата (моя грешка си е) а те изхвърлят боклука в 12 часа през нощта... Изчаквам още малко и друг човек излиза, паркирам аз, излизам от колата, обикалям 3-4 пъти да се уверя че някой болен мозък няма да се чуства засегнат от моето паркиране, след което се качвам горе лягам си и само се надявам на сутринта да не си намеря колата разбита, чистачките или тасовете откраднати, емблемите свалени или гумите спукани от някой, който е решил че точно това място си е негово и никой не може да спира там!! О да, и да не забравим как стоят нещата с нас, които живеем на улици със "Синя Зона" - в момента тече дело против платеното паркиране за живущите в центъра (70лв годишно). Положението е следното - искам да си платя за да спра пред нас, но не мога, защото заради делото е забранено издаването на разрешителни за паркиране, не мога и да спра спокойно защото пе**расите от Центъра за градска мобилност ни глобяват че не сме пратили СМС, въпреки че законово в момента имаме право да спираме само с копие от талона.... Абсурдите нямат край, но гледам да не се задълбочавам в тия тъпотии и да гледам положително на нещата, ако е възможно де?
                      Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                      Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                      BMW 328i

Comment

Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
                        ...
                        Аз пък за това като съм на 10 минути от центъра,изси....паркирам си се като пич усред моравата пред нас и спокойно си чеша.....гърба,без да ме боли за сини зони,червени барети и секви такива.Ако някой се пак протестира,обичам да се прибирам в 2 през нощта на 7к оборота и 30 левовия ремус да си изкарва яда върху невиннити граждане.

Comment

Това с боксьорчето ми хареса.Някои не разбират, че колкото е по-тежък един човек, толкова е по-бавен!
                          Бях на гости на един приятел.Имаше много места за паркиране, но се оказа, че съм спрял на мястото на господин селянина от 3-тия етаж.Говедото ме беше посрещнало с добре дошъл, като ми беше изпуснало и четрите гуми.
                          Изчаках го около месец и му набих една тапа дълбоко в ауспуха.Тапата имаше и дупка 10мм.Какво ли не правиха майсторите, но...
                          Продаде я на безценица на един приятел!С една кука пред очите му извадих тапата и колата литна!
                          Обясних му, че е заради четрите гуми!
                          Подивя като бик!
                          Ама какво да направи!
                          Беше, а и сега си е 125-130 кила тъпо говедо, а аз 72 килограма тренирани мускули и сухожилия!
                          Нарочно не го пращах в небитието, а го оставях в съзнание да напада , колкото си иска, а аз методично го размазвах и танцувах около него.
                          Накрая дойдоха отговорните другари и ни разтърваха!
                          После около 15 години не ми се беше налагало да влизам в подобни ситуации, до като не се сблъсках с един бивш супер ревнив съпруг, ама това е друга история!
                          Не знам дали защото го отупах тоя или защото номера беше много гаден, но моя кола повече не закачаше никой!
                          Май заради номера!
                          Още си го припомнят!
                          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от Kondoliza Покажи съобщение
                            Аз пък за това като съм на 10 минути от центъра,изси....паркирам си се като пич усред моравата пред нас и спокойно си чеша.....гърба,без да ме боли за сини зони,червени барети и секви такива.Ако някой се пак протестира,обичам да се прибирам в 2 през нощта на 7к оборота и 30 левовия ремус да си изкарва яда върху невиннити граждане.
                            И кефиш ли се?
                            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Темата е старичка

Хайде да я заключеим, че да не се сещам повече...
                              Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                              exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                              ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                              ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                              by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                                И кефиш ли се?
                                Определено.

Comment

Working...
                                X