Първоначално публикувано от mordohy
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Какво да направя....писна ми...
Collapse
X
-
Днес ми е болно и мн черно!
След калпъв майстор, днес предната броня замина за боядисване. Не стига това ами в събота някой нерез ми е одрал с ключ предният капак, и това за майстор днес замина.
В събота единият климатик, който е след пълнене с фреон точно преди една седмица, пак му изтече фреона.
Отделно преди да отида на сервизче тази сутрин, викам дай да измия колицата малко, нали все пак е снежно...да не им мокря мн сервиза. И какво тея хора от автомивката, с една водоструйка с явно доста голямо налягане ми смъкна боята от единият подкалник. И това отиде днес за боя!
Болно ми е първо климатика, после някой ми надра капака 15 см, и за капак предна броня, и подкалника отиват за боя. Е незнам да плача ли, писна ми от майстори днес! Сега няколко дена съм пешеходец, даже намям желание да карам на бащата колата, както ми е тръгнало, някой вземе да одере и нея!
Защо хората имат такъв манталитет. Срях за един час пред университета, имах изпит в събота, на голям паркинг. Имаше поне 10 празни места, е явно някой е смятал, че съм спрял на неговото място. Два дена минавам от там и гледам все едно и също бмв 318 от старите. Под достойнството ми е да взема да дера, но е мн тъпо това. Ебаси злобата.
Аз колата ще си я оправя, ма той завистта и злобата никога!
Исках малко да си излея душицата, не ми е за парите, ще си платя квото трябва, ма защо така да се постъпва.sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Защото са комплексари брат ми,БМВ е най-комплексарската кола в БГ,жалко за добрия имидж на баварците по света,тук успяваме да го развалим.Наистина много тъпа случка,а на миячите им казвай да внимават и сега като пребоядисаш детайлите,да пръскат отдалеч със струята,на не повредят лака,щото като бързат не внимават а има и такива дето ръцете са им в г*заAlfa 155 1.7,1.8 ex
Alfa 166 2.4 3 ex
155 1.8 MY 95 sport
Comment
-
Първоначално публикувано от sp_romeo1 Покажи съобщениеЕ тва е върха на простотията.....искрено ти съчувствам
некои ора не са хора,не са и мъже,това е най-педалското изпълнение.
Такъв да го набарам майкоооо....
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеНяма спасение от простаците. Моята кола си я държа в гаража, но миналата година есента отидох до баща ми и паркирах колата си на едно празно място на 100 метра от кооперацията само за да не заема мястото на някои. Там имаше място сигурно за 5 ТИР-а и когато се върнах при колата тя си седеше сама на празното място, но с надраскан преден капак, че даже и калник. Нямам никакво обяснение, кой и защо я е надраскал единствено , че беше след автомивка и някои се подразнил.
Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщениеЩом си сигурен, че никой няма претенции към мястото спирай си пак там и толкова.
Е га ти,селските цървули дето сме българите.Май всеки от нас трябва да иде навън да поживее поне мисец,та да види хората какво правят,та дано да прихване малко поведение.
Преди около 3 месеца,някъв с един бус взе да спира до мен в градинката пред блока(умишлено спирам вътре да не маневрират покраи мен).Майка ми готвела на терасата и чула,че един човек вика долу.Погледнала и що да види,буса спрян напреко на алфат на 2см от вратата.Добре че човека от другия блок се развикал,та тоя с буса спрял.Яде си баничка и пие бозичка и що да гледа назад.После кат те удари ще избяга ако никой не го види.
Ама и от застаховките са виновни щото не покриват щети от паркинг,а тва трябва да го има в задължителната гражданска,впредвид селското ни поведение,а не в каското.brava 1.4 sx
alfa 156 1.8
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеДнес ми е болно и мн черно!
След калпъв майстор, днес предната броня замина за боядисване. Не стига това ами в събота някой нерез ми е одрал с ключ предният капак, и това за майстор днес замина.
В събота единият климатик, който е след пълнене с фреон точно преди една седмица, пак му изтече фреона.
Отделно преди да отида на сервизче тази сутрин, викам дай да измия колицата малко, нали все пак е снежно...да не им мокря мн сервиза. И какво тея хора от автомивката, с една водоструйка с явно доста голямо налягане ми смъкна боята от единият подкалник. И това отиде днес за боя!
Болно ми е първо климатика, после някой ми надра капака 15 см, и за капак предна броня, и подкалника отиват за боя. Е незнам да плача ли, писна ми от майстори днес! Сега няколко дена съм пешеходец, даже намям желание да карам на бащата колата, както ми е тръгнало, някой вземе да одере и нея!
Защо хората имат такъв манталитет. Срях за един час пред университета, имах изпит в събота, на голям паркинг. Имаше поне 10 празни места, е явно някой е смятал, че съм спрял на неговото място. Два дена минавам от там и гледам все едно и също бмв 318 от старите. Под достойнството ми е да взема да дера, но е мн тъпо това. Ебаси злобата.
Аз колата ще си я оправя, ма той завистта и злобата никога!
Исках малко да си излея душицата, не ми е за парите, ще си платя квото трябва, ма защо така да се постъпва.
Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщениеЗащото са комплексари брат ми,БМВ е най-комплексарската кола в БГ,жалко за добрия имидж на баварците по света,тук успяваме да го развалим.Наистина много тъпа случка,а на миячите им казвай да внимават и сега като пребоядисаш детайлите,да пръскат отдалеч със струята,на не повредят лака,щото като бързат не внимават а има и такива дето ръцете са им в г*за156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Аз давам пари за платен паркинг, въобще не ми дреме колко струва, защото нямам намерение нито да я продавам или да купувам.Ако ще и 200 хиляди да струва и 5 лева, все ми е тая.Струва ми спокойствие и кеф, а иначе на дребни драскотини и малко по големи въобще не обръщам внимание, като я взех имаше такива и не съм ги оправял, само безцветен лак за консервация...
Ако някой му е ефтина, може да ми подари две триAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
И аз независимо къде ходя и пътувам гледам да паркирам на платен и охраняем паркинг. Правя щото гледам да си улесня живота и да съм спокоен, не че мисля за колата в друг случай но .. Всички сме на принципа - всеки луд с номера си. Един колега сутрин пред офиса една Хонда я паркира поне 3 минути по часовник. Прави по 5 маневри докато не се спре на еднакво разстояние от колите до него и съответните маркировки и бурдюри. Демек харчи толкова гориво за паркиране и отпаркиране колкото от тях до работатаА колкото до философията .. коли, климатици, компютри, телефони и всякакви други анджъклами - просто железа и пластмаса.. не трябва да ни надживяват според мен. Каквото е писано да става ще става ..
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Не може все на охраняем паркинг да се спира все някъде на улицата ще се наложи . Аз при успоредно пракиране винаги замервам една врата разтояние , ама пак ганьо ми изчаластри дясната врата даже и от боята падна та има една точка на която се вижда покритието . За страничните врати даже мислех да сложа едни лайсни след тая случка . Лятото даже видях 156 с лайсни напълно го разбрах човека въпреки ,че сърце не ми даде да ги сложа .
Незнам толкова ли сме сакати като нация , толкова ли сме злобни та не можем да преживеем , че някой има нещо а ние не . Незнам .Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I)My love
sigpic
Comment
-
Оууу и мене много ме дразнят такива П***раси и тъпи П*тки, които виждат че има цял паркинг място, но все се спират до мен така, че после да прилагам умения по йога, за да си вляза в колата!!!!! И двете ми врати са на вдлъбнатини от такива каде си отварят вратите и излизат със замах...Има и случаи, в които се чудя как са излезли през шофьорската врата. Разстояние оставено между моята пасажерска и неговата шофьорска не повече от една педя!!! През багажника ли излизат тия хора, прескачат през пасажерската врата ли?!!!
Признавам си на един такъв в МОЛ-а на Цариградско му изпонадрах цялата врата...Паркинг голям - хиляди места празни, няма кьорава кола на паркинга освен моята и още 2-3...ТОя спрял баш до мене, така че да не мога да си отворя шофьорската врата, та ме кара да се качвам през пасажерската...Е да, ама преди това му обрисувах кошника с ключ....Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Абе желяза са, но какво да правя като съм педантичен, немога да я гледам надрана. Трябва да се оправи, вчера цяла нощ съм го мислел дали сега ще е ок цвета...щото и това съм го минал, три пъти пребоядисва старият ми бояджия.
Само се возя два дена, страх ме да се кача да карам, с тая карма
Поне едно добро нещо се случи тази сутрин, спечелих един спор, и ще си получа паричките обратно, все е нещо хубаво в тези черни дни. Климатика го оправиха, без и стотинка да дам.
Сега остава да си прибера колата читава и напудрена утре
Мислех си да го надера тоя изрод с бмв-то, минавам да проверявам три пъти все същата кола, и се кара, тоест явно си мисли, че мястото е негово. Но смисъл от това няма, мн е тъпо някой да ти надере колата!
Паркинги платени в Русе има само по централните около центъра, другото са си безплатни.
Преди две години на платен паркинг в Несебър, някой ми беше задрал задната броня, така че спасение няма.
Колегата Дигитал е мн прав, и аз съм се чудел защо при наличие на места спират плътно до нас на една педя, е аз как да вляза, а той как е излязал.
Моята педантичност ми е пречка, вс дребно нещо искам да е наред, недъг е това, но няма оправия. Все гледам телефоните да нямат драскотина. Колата да е безупречна, ама това си е друга бира!
Винаги като паркирам, гледам да оставям място отпред и отзад по поне 60 см, заради др спрели коли да могат да излязат, отстрани гледам да се прибера макс до тротоара, да не преча, абе какво да кажа и аз нз! Веднъж ми бяха счупили антена пред университета, сега това. Чудех се днес, щото уча магистратура, ходя до унито 6-7 пъти за семестър най-много, как тоя касмет на мене. Вече ще спирам на др по-отдалечен паркинг, ще повървя малко, но поне да няма размирици!Last edited by rusiq86; d.m.y г., 11:26.sigpic
Comment
-
Ами то не знам дали е заради място или за какво. По скоро щото някой си е нямал работа и му липсва елементарно възпитание. На паркинга на блока ми, мойта алфа паркирана пред моя гараж някой я ритнал явно и сега има малко вдлъбнато на задната лява врата, а на комшията БМВ-то, паркирано пред неговия си гараж пък е цялото надрано от едната страна с ключ. Да не говорим че белите врати на гражите са надраскани с маркери.Не мога да намера подходяща дума дори за такива хора.
Comment
-
Аз ако бях на теб, след като си го идентифицирал субекта.
Почваш да паркираш на това място и се залостваш на някое удобно топло местенце.
С камера и го дебнеш.
Да я надере , пък ти си го снимай , извикай полиция и си действаш по каналният ред.
Само това е лечението.
@digitalundgrd - ХВАЛА на теб. Точно така трябва да се прави. Е можеше и да му ритнеш 2-3 пъти вратата - действа доста убедително.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Колега засега това ме е спряло, просто догатки. И наблюдавам три дена все таиз кола спира там, и личи че се кара. Явно си е "неговото" място, но е малко тъпо на обществен паркинг, с доста свободни места, и то немалко. Аз ако го бях спипал щеше аспуха да оближе...sigpic
Comment
Comment