Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво да направя....писна ми...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Не подкрепям вандализмът, но за съжаление той е факт. Хората стават все по- агресивни, комплексирани и завистливи. Почти нямам познат с нова кола, пък и не само, който да не си е напатил от подобни простотии или "услужливи" съседи. Но тия с новите коли особено много им бодат очите, защо ли
    На мен веднъж ми счупиха огледалото, защото явно бях спряла на мястото на някой пред един блок в центъра, за час- два. Много ме заболя, защото когато паркирам се старая много. Винаги оглеждам колата, дали не пречи на някой, дали съседния може да си отвори вратата нормално, дали не заемам място за 2 коли, дали не е забранено паркирането и пр. Да не говорим, че след това ми костваше много нерви, докато си намеря оригинално огледало.
    А в центъра все някъде трябва да се спре, когато имаш ангажимент. И аз живея в синя зона и плащам по 60 лв. на година, но не се оплаквам. Да не говорим, че въпреки това, не винаги мога да си спра пред блока, защото обикновено е фул. Е като ми спират на мястото, въпреки че ми е платено, аз какво трябва да направя в случая, да чупя и да троша? А спирайки в съседна пресечка по неволя, може да осъмна с нарязани гуми заради някой шибан комплексар, с който всъщност сме на един хал... Кво правим тогава?
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от Lady Marmalade Покажи съобщение
      Не подкрепям вандализмът, но за съжаление той е факт. Хората стават все по- агресивни, комплексирани и завистливи. Почти нямам познат с нова кола, пък и не само, който да не си е напатил от подобни простотии или "услужливи" съседи. Но тия с новите коли особено много им бодат очите, защо ли
      На мен веднъж ми счупиха огледалото, защото явно бях спряла на мястото на някой пред един блок в центъра, за час- два. Много ме заболя, защото когато паркирам се старая много. Винаги оглеждам колата, дали не пречи на някой, дали съседния може да си отвори вратата нормално, дали не заемам място за 2 коли, дали не е забранено паркирането и пр. Да не говорим, че след това ми костваше много нерви, докато си намеря оригинално огледало.
      А в центъра все някъде трябва да се спре, когато имаш ангажимент. И аз живея в синя зона и плащам по 60 лв. на година, но не се оплаквам. Да не говорим, че въпреки това, не винаги мога да си спра пред блока, защото обикновено е фул. Е като ми спират на мястото, въпреки че ми е платено, аз какво трябва да направя в случая, да чупя и да троша? А спирайки в съседна пресечка по неволя, може да осъмна с нарязани гуми заради някой шибан комплексар, с който всъщност сме на един хал... Кво правим тогава?
      Ами как какво правиш ?!?!?!! Според Susscrofa въздигаш му паметник за мъжката и красива постъпка
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Има някакво защитно фолио , което се залепва на стъклата и прави счупването им много по-трудно.
        Не знам дали има прозрачно защитно фолио за боя на автомобил, но знам че се продават протектори за екрани на телефони. Изключително здрави са и издържат на ключове, ножове и т.н. Ако има такива и за автомобили ... ама цената няма да ни хареса.
        http://www.youtube.com/watch?v=SkvXeh2aUjQ
        ...

Comment

• Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
          Има някакво защитно фолио , което се залепва на стъклата и прави счупването им много по-трудно.
          Не знам дали има прозрачно защитно фолио за боя на автомобил, но знам че се продават протектори за екрани на телефони. Изключително здрави са и издържат на ключове, ножове и т.н. Ако има такива и за автомобили ... ама цената няма да ни хареса.
          http://www.youtube.com/watch?v=SkvXeh2aUjQ
          Викаш по евтино ще е да обмотаем пе****ите дето драскат с фолио а
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
            Викаш по евтино ще е да обмотаем пе****ите дето драскат с фолио а
            Достатъчно е да го снимаш, после качваш клипа в интернет ,а хората с надраскани коли ще го поздравят после .
            ...

Comment

Ами как какво правиш ?!?!?!! Според Susscrofa въздигаш му паметник за мъжката и красива постъпка
              Като се научиш да не спираш на тротоари и да пречиш на пешеходци ти обещавам да си променя мнението.
              Но докато има нагли шофьори ще има и гадни пешеходци.
              Искам да видя шофьор, който бие майка с количка, която му е надраскала колата
              Поздравявам още веднъж всички смели майки и трудноподвижни хора, които водят война с безпардонната наглост и селяния на безумно простите шофьори, които затварят тротоари.

Мога да им дам и други добри идеи:
              1. Яйце върху колата в слънчево време. След три часа се измива заедно с лака.
              2. Каноколит или капчица в ключалката, големи сълзи са после.
              3. Баданарка с блажна боя, по -безшумно е от драскането.
              4. Неволно подпиране върху страничните огледала.
              5. Саламура в процепа между предното стъкло и предния капак, гаджето драйфа после.
              И те така..............
              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
              К.М.

Comment

• успя да надминеш очакванията ми по злобарстване
                Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                  Като се научиш да не спираш на тротоари и да пречиш на пешеходци ти обещавам да си променя мнението.
                  Поздравявам още веднъж всички смели майки и трудноподвижни хора, които водят война с безпардонната наглост и селяния на безумно простите шофьори, които затварят тротоари.

5. Саламура в процепа между предното стъкло и предния капак, гаджето драйфа после.
                  И те така..............
                  Да допълня:
                  - Съчми в ауспуха
                  Lexus IS200

Comment

И те така..............
                    Пожелавам ти всичко това ...

Защото никой първо не е говорил за неправилно паркиране, второ майките с колички не го правят това дето си го написал, а го правят пед****соподобни мъже които се прикриват зад майките с колички, трето явно си един от тези хора затова ти пожелавам още по силно да ти се случат тези неща.....

Comment

Пожелавам ти всичко това ...

Защото никой първо не е говорил за неправилно паркиране, второ майките с колички не го правят това дето си го написал, а го правят пед****соподобни мъже които се прикриват зад майките с колички, трето явно си един от тези хора затова ти пожелавам още по силно да ти се случат тези неща.....
                      Това с яйцето са ми го правили.
                      А аз ти пожелавам да се научиш да паркираш правилно, виждам, че тази тема е проблем за теб. Явно точно ти си един от онези нагли шофьори, които възприемат тротоара за паркинг. Не, това не е паркомясто, дори на село не бива да спираш навсякъде.
                      К.М.

Comment

Това с яйцето са ми го правили.
                        А аз ти пожелавам да се научиш да паркираш правилно, виждам, че тази тема е проблем за теб. Явно точно ти си един от онези нагли шофьори, които възприемат тротоара за паркинг. Не, това не е паркомясто, дори на село не бива да спираш навсякъде.
                        Не знам защо изобщо продължавам да пиша безсмислено е .... Ти до сега трябваше да имаш паметник за праведност , не разбирам как до сега не са ти го издигнали....
                        Айде стига толкова живей си в сънищата

Comment

Не знам защо изобщо продължавам да пиша безсмислено е .... Ти до сега трябваше да имаш паметник за праведност , не разбирам как до сега не са ти го издигнали....
                          Айде стига толкова живей си в сънищата
                          Защо продължаваш да пишеш ли?
                          От психологическа гледна точка твоето поведение говори за вътрешна неудовлетвореност от заеманата от теб позиция. Усещаш, че не си прав. Чувстваш се виновен и това те кара постоянно да се оправдаваш пишейки.
                          К.М.

Comment

Защо продължаваш да пишеш ли?
                            От психологическа гледна точка твоето поведение говори за вътрешна неудовлетвореност от заеманата от теб позиция. Усещаш, че не си прав. Чувстваш се виновен и това те кара постоянно да се оправдаваш пишейки.
                            Ти си бил и психолог...... ами същото важи и за тебе

Comment

Ти си бил и психолог...... ами същото важи и за тебе
                              Не мисля, но щом така казваш.
                              К.М.

Comment

• А аз се ядосвам, че на мола или някъде другаде, някой си е цапнал вратата в колата ми и има от боята му .. или и лека деформация. Като си взех колата от Ит. като я погледна отстрани, равна като огледало ... сега има по 10 неравности поне
                                Ако видя някой да ми драска колата 'дано не се случва' ако ще да има х6-ца или супер мутра .. или ще го смачкам от бой .. или ако е висока кат. ще го изненадам с много твърд предмет от рода на ГРАНИТ 'паве'

* ако ми се случи, само се моля .. да видя палавника .. и да не е дете !
                                Alfa 159 1.9 16V JTDm Lusso (150)08'; EX Alfa 145 1.6 TS

Comment

Working...
                                X