Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво да направя....писна ми...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Не се ядосвай вчера един такъв отворко като го хванаха толкова бой яде ,че съм сигурен че скоро няма да има с какво да драска
    Bmw 535d LCI 410WHP(Hybrid turbo FMIC) 12.8 -400m
    BMW F13 M6
    BMW X6 3.5d
    Mini cooper r56 lci
    Alfa romeo Gt 1.9 jtd Eibach anti roll bars, eibach springs,Koni suspension, gtb2056vzk,Fmic, full exhaust 76mm, Quife, brembo brakes 330mm

SPRINTAUTO Service

Comment

• Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
      и за "сефте" се отклоняваш от темата
      щото тук не идеше реч, дали спираш правилно или не, а за това че безмозъчният тип си "отмъщава", за това че си спрял на "неговото" място
      Мисля, че бях повече от ясен, в кои случаи разбирам този тип действия.
      Аз така и не разбрах, колегата, точно къде е бил спрял?

---------- Post added at 17:48 ---------- Previous post was at 17:47 ----------

Първоначално публикувано от Dagi Покажи съобщение
      Не се ядосвай вчера един такъв отворко като го хванаха толкова бой яде ,че съм сигурен че скоро няма да има с какво да драска
      Браво, аз пък съм виждал след счупване на огледало, как после се извиняват, че са спрели на тротоара. Мисля, че вече описах този случай, а не беше нарочно.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
        И аз това се питам?!?!

Темата ми е от 3г. ама преди 1 месец пак получих "черта"..Този път не бях само аз, а още 4 коли. Бяхме спрели една до друга както се паркира на ПАРКОМЕСТАТА ПРЕД блока ни. Ти ми кажи защо? Айде аз съм я прежалил, ама ми стана тъпо за колегите, защото колите им бяха по-скъпички и с перфектни бои...
        Мисля да си купя джип-НИВА, ГАЗ,МАз и изобщо вече да ми спре да ми пука кой какво прави по пътищата. Като забогатея след 15-20г. ще си купя гараж и ще спя спокойно...
        Предишните ми коли все ги деряха въпреки че ги спирах така че да не пречат на пешеходци и други коли.
        Една съседка скоро си купи нова кола и след 2 дни я надраха. Купи си е силно казано - ще я плаща години по 2хх лева на месец. Не спира лошо , не пречи на никого. Явно обаче има много завистливи хора.
        Алфата от първия ден я спирам пред камера .. и пред блока и пред офиса . Ако иска някой да я надраска и после ще има зъб за чене ... ма не смеят.
        ...

Comment

• Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
          е как защо
          защото драскачът е тъп комплексар, мислеш че светът се върти около него

всеки друг с малко акъл в главата не би го направил
          би оставил бележка, би вдигнал чистачки, ама не и да драска, дупчи и троши

чист вандализъм от тъпоумщина
          Така е Мими!
          Аз не завиждам.
          Като имаш по-хубава кола от мене, все някога може и мене да ме повозиш!
          Ако , обаче ти надраскам колата, защото моя кенеф мирише по-лошо от твоята....
          Кретена, който драска по колата е за трепане.
          Тая кола си я взел с много труд и мука, а някакъв келеш или келешка, ще ти драскат боята!?
          Това нищо не го оправдава.
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Аз знам какво трябва да се направи! Купуваме си едни таралусници за по 1000лв. увиваме около колата бодлива тел и нека да видим дали няма да са по внимателни като паркират около автомобил с бодлива тел.
            ex Алфа 147 1.9 JTD 8V 115CV "+" 140CV

sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
              Резултатът от вдигането на чистачки е нулев.
              Напълно подкрепям хората, които драскат врати и калници, и чупят странични огледала на автомобили паркирали на тротоари.
              При нас спираше на тротоара една кола. Всяка сутрин минавам от там. За да го заобиколя слизах на платното. Когато натрупа сняг, хората утъпкаха пътечка, този пак спираше там. Един ден се подхлъзнах, докато го заобикалях и страничното му огледало увисна на кабеляците. Повече не спря там. Преди това му плюеха по-стъклата, вдигаха му чистачките, но нямаше резултат.
              Та аз напълно подкрепям подобни действия, най-много се радвам когато майки с колички дерат с ключове. Те започват от предния калник и стигат до задния, така ремонтът засяга 4 детайла, ха да видим дали пак ще се катериш на тротоар. Много боли.

Много ми е интересно, такива като тебе "борци за свободно предвижване" що сте страхливи като мишки ??? Що не го кажете на чвека направо ???? Щото ви се свива анусчето нали ..... Ако примерно е една С-класа та нали и у вас да я вкарат пак ще си мълчиш ..... щото сте велики борци всичките.....

А по темата ... не живеем на село ( откъдето са повечето драскачи ), живеем в пренаселената София , хората не са виновни че плащат сумати пари за сини зони, винетки , паркинги застраховки и какво ли не...... и накрая няма къде да се паркират.... нали все някаде трябва да я остави тая кола ..... Та тия драскачи или да се прибират по селата или да се съобразяват с реалностите , а най добре Суско събери си другарите и отидете пред парламента да драскате депутатски коли ( жалко че не ви стиска)
              Last edited by Orm; d.m.y г., 23:57.
              Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                Много ми е интересно, такива като тебе "борци за свободно предвижване" що сте страхливи като мишки ??? Що не го кажете на чвека направо ???? Щото ви се свива анусчето нали ..... Ако примерно е една С-класа та нали и у вас да я вкарат пак ще си мълчиш ..... щото сте велики борци всичките.....

А по темата ... не живеем на село ( откъдето са повечето драскачи ), живеем в пренаселената София , хората не са виновни че плащат сумати пари за сини зони, винетки , паркинги застраховки и какво ли не...... и накрая няма къде да се паркират.... нали все някаде трябва да я остави тая кола ..... Та тия драскачи или да се прибират по селата или да се съобразяват с реалностите , а най добре Суско събери си другарите и отидете пред парламента да драскате депутатски коли ( жалко че не ви стиска)
                На мен нищо не ми се свива. Правил съм забележка и на хора със скъпи коли. И да ти кажа честно се изненадах от реакцията. Все повече се убеждавам, че в България по-невъзпитани са тези с евтините коли.
                Когато няма къде да спреш, ако си страхлив мишок наакващ се от страх да не му вдигне паяк колата я катериш на тротоара. Пешеходците са най-слаби и най-безопасни, я ми кажи кой е мишока, кой е порът, този който се бори за своята, за неговата по право територия или наглото млекопитаещо, което иска да му я вземе.
                К.М.

Comment

На мен нищо не ми се свива. Правил съм забележка и на хора със скъпи коли. И да ти кажа честно се изненадах от реакцията. Все повече се убеждавам, че в България по-невъзпитани са тези с евтините коли.
                  Когато няма къде да спреш, ако си страхлив мишок наакващ се от страх да не му вдигне паяк колата я катериш на тротоара. Пешеходците са най-слаби и най-безопасни, я ми кажи кой е мишока, кой е порът, този който се бори за своята, за неговата по право територия или наглото млекопитаещо, което иска да му я вземе.
                  Правили си забележка???? Що не си им чупил стъклата и огледалата .????
                  Офффф няма смисъл от това омръзна ми ...... Всеки е смелчага на клавиатурата
                  Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Правили си забележка???? Що не си им чупил стъклата и огледалата .????
                    Офффф няма смисъл от това омръзна ми ...... Всеки е смелчага на клавиатурата
                    Тииии, прочете ли добре какво съм написал.
                    Аз наистина се подхлъзнах и счупих огледалото, носех и дете в ръцете си. Просто нямаше пътечка в снега окъдето да мина и се наожи да мина плътно до колата.
                    Никога не съм чупил нищо, нито съм драскал коли нарочно, НО разбирам и подкрепям хората, които го правят.
                    К.М.

Comment

Тииии, прочете ли добре какво съм написал.
                      Аз наистина се подхлъзнах и счупих огледалото, носех и дете в ръцете си. Просто нямаше пътечка в снега окъдето да мина и се наожи да мина плътно до колата.
                      Никога не съм чупил нищо, нито съм драскал коли нарочно, НО разбирам и подкрепям хората, които го правят.
                      Добре , аз пък тези хора не ги разбирам не ги подкрепям и ги псувам, а ако ги видя мога и да им плесна по един шамар......

А ти по тази пътечка си вървял или към твоята кола или тамън си слезнал от колата и ако се наложи ( а има всякакви ситуации) и по средата на цариградско ще си я оставя ..... ( е тука малко прекалих ама това е да подсиля ефекта )

Comment

Добре , аз пък тези хора не ги разбирам не ги подкрепям и ги псувам, а ако ги видя мога и да им плесна по един шамар......

А ти по тази пътечка си вървял или към твоята кола или тамън си слезнал от колата и ако се наложи ( а има всякакви ситуации) и по средата на цариградско ще си я оставя ..... ( е тука малко прекалих ама това е да подсиля ефекта )
                        Водя пеша малката на градина и ходя с метро на работа.
                        Препоръчвам го и на теб.
                        К.М.

Comment

Водя пеша малката на градина и ходя с метро на работа.
                          Препоръчвам го и на теб.
                          На - 20 ???? мерси много

Comment

На - 20 ???? мерси много
                            Не разбрах?
                            Какво е това "на - 20"?
                            К.М.

Comment

Като нямаш 1 лев да си платиш синята зона- ми не влизай в центъра! Още повече, че винаги има празни места в паркингите където е по 2 лв на час. Пък и нищо няма да ти стане ако паркираш малко по- далече и походиш, вместо да се изтресеш пред входа на тротоара. Най- лесно е да си намериш оправдание за неспазването на правата на другите.

Аз например паркирам на около километър от местоработата ми, за да не си търся място за паркиране всяка сутрин и за да не плащам синя зона.

И сега искам да ми кажеш, как би реагирал в следната ситуация- аз съм паркирал на тротоара, жена ти с твоето бебе ме заобикаля през пътното платно и в този момент я блъскат. Кое е виновен?

Никога не съм чупил такива коли спряли на тротоара- има много по ефикасен начин- взимаш им номерата. Така хем не си направил золум, хем си създал достатъчно грижи и нерви на собственика.
                              Lexus IS200

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                                Като нямаш 1 лев да си платиш синята зона- ми не влизай в центъра! Още повече, че винаги има празни места в паркингите където е по 2 лв на час. Пък и нищо няма да ти стане ако паркираш малко по- далече и походиш, вместо да се изтресеш пред входа на тротоара. Най- лесно е да си намериш оправдание за неспазването на правата на другите.

Аз например паркирам на около километър от местоработата ми, за да не си търся място за паркиране всяка сутрин и за да не плащам синя зона.

И сега искам да ми кажеш, как би реагирал в следната ситуация- аз съм паркирал на тротоара, жена ти с твоето бебе ме заобикаля през пътното платно и в този момент я блъскат. Кое е виновен?

Никога не съм чупил такива коли спряли на тротоара- има много по ефикасен начин- взимаш им номерата. Така хем не си направил золум, хем си създал достатъчно грижи и нерви на собственика.
                                Абсолютно винаги си плащам в центъра , и синя зона и ако трябва паркинг.

И стига сте ми расказвали приказки на Ханс Кристиан Андерсен, а ако жената с детето тръгне да заобикаля колата и в тоя момент падне тухла от покрива на сградата ... значи ще съм я спасил нали така???

Вие все едно на друга планета живеете , направо се чудя като всичките сте толкова законопослушни кой ги гази тия хора и троши тези коли.... някви зли сили сигурно...Спорите за да спорите .... пожелавам на всичките поклонници на драскачите , при следващо паркиране да им надраскат колите от край да край за да се изкефят максимално ......

PS: Още от началото съм писал че бях паркирал на паркинга пред блока , не на тротуара , не на покрива , не в басейна , а на паркинга

Comment

Working...
                                X