Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво да направя....писна ми...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от flipz Покажи съобщение
    А аз се ядосвам, че на мола или някъде другаде, някой си е цапнал вратата в колата ми и има от боята му .. или и лека деформация. Като си взех колата от Ит. като я погледна отстрани, равна като огледало ... сега има по 10 неравности поне
    Ако видя някой да ми драска колата 'дано не се случва' ако ще да има х6-ца или супер мутра .. или ще го смачкам от бой .. или ако е висока кат. ще го изненадам с много твърд предмет от рода на ГРАНИТ 'паве'

* ако ми се случи, само се моля .. да видя палавника .. и да не е дете !
    Насочи тази енергия към правилното паркиране и няма да ти се налага да удряш никой с павета.
    Едва ли някой ще ти драска колата ей така за спорта.
    Няма кола, която да засужава физическа саморазправа.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
      Насочи тази енергия към правилното паркиране и няма да ти се налага да удряш никой с павета.
      ти изобщо караш ли кола бе човек? В мола на всяко 3 то спиране имам ужулване а там нямаш голям шанс да не спреш както трябва защото има маркировка и се да си в нея .......... просто народа е малуменнн те с вратите направо в твоита врата .....

Comment

• Първоначално публикувано от slik4eto Покажи съобщение
        ти изобщо караш ли кола бе човек? В мола на всяко 3 то спиране имам ужулване а там нямаш голям шанс да не спреш както трябва защото има маркировка и се да си в нея .......... просто народа е малуменнн те с вратите направо в твоита врата .....
        Да, карам кола, но тя определено не е толкова важна за мен.

Но не мога да обвинявам хората драскащи неправилно паркирани автомобили.
        К.М.

Comment

Да, карам кола, но тя определено не е толкова важна за мен.

Но не мога да обвинявам хората драскащи неправилно паркирани автомобили.
          не става въпрос дали се дразниш а дали като спреш в мола хората не си блъскат техните врати в твоита......

Comment

• Първоначално публикувано от slik4eto Покажи съобщение
            не става въпрос дали се дразниш а дали като спреш в мола хората не си блъскат техните врати в твоита......
            Не мога да се сърдя на детенце, отворила рязко вратата.
            Нито пък на неговите родители.
            А защо алфите нямат предпазни лайсни?
            За да са красиви

---------- Post added at 11:42 ---------- Previous post was at 11:23 ----------

Първоначално публикувано от badmadafaka
            Със сигурност обаче все има нещо на света, което е важно за теб и се дразниш като някой се гаври с него, нали..?
            Одушевено, да.
            Предметите са средство за по-удобен и интересен живот.
            Нищо друго.
            К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от badmadafaka
              На детенце ясно, че не можеш да се сърдиш, а можеш ли да се разсърдиш на олигофрен с кола за 1000 лева примерно, който си отваря вратата в твоята чисто нова кола, за която си дал да кажем 60 хиляди лева, изкарани с яко бачкане, па била тя средство за по-удобен и интересен живот..? Ако си в тая ситуация какво ще направиш - ще му се усмихнеш и ще му кажеш да не се притеснява ли..? Ама честно...
              Знаеш отговора.
              Ще направя това, което би направил всеки нормален човек.
              Най-вероятно забележка, какво друго мога да направя и заслужава ли си да правя друго?
              К.М.

Comment

Ти акъл недей дава ...

Паркирам правилно .. И кой е този който определя кой паркира правилно .. какъв е той ? Кой му дава това право ?

Спирам по средата на маркировката ... и мисля, че все жени удрят колите .. те са по заблени и не му мислят
                Last edited by flipz; d.m.y г., 15:45.
                Alfa 159 1.9 16V JTDm Lusso (150)08'; EX Alfa 145 1.6 TS

Comment

Ти акъл недей дава ...

Паркирам правилно .. И кой е този който определя кой паркира правилно .. какъв е той ? Кой му дава това право ?

Спирам по средата на маркировката ... и мисля, че все жени удрят колите .. те са по заблени и не му мислят
                  Простакът винаги задава въпросът "къФ си ти, че да ми казваш къде е правилно да паркирам"?
                  Подкрепям всяка една драскотина направена от ядосан гражданин върху неправилно паркиран автомобил.
                  Заемането на две парко места означава, че просто не можеш да паркираш. Мога да те науча, ако искаш.

---------- Post added at 12:51 ---------- Previous post was at 12:50 ----------

Първоначално публикувано от badmadafaka
                  А какво ще направиш ако след забележката, оня започне да ти скача и да се държи скандалджийски, все едно ти на него си му виновен с нещо..? Ще оставиш ли така цялата работа..?
                  Ще се обадя в полицията.
                  К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от badmadafaka
                    А какво ще направиш ако след забележката, оня започне да ти скача и да се държи скандалджийски, все едно ти на него си му виновен с нещо..? Ще оставиш ли така цялата работа..?
                    В повечето случаи тоя с колата за 1000 лева бачка повече от тоя с кола за 60 000 просто живеем в такава държава......

Comment

Простакът винаги задава въпросът "къФ си ти, че да ми казваш къде е правилно да паркирам"?
                      Подкрепям всяка една драскотина направена от ядосан гражданин върху неправилно паркиран автомобил.
                      Заемането на две парко места означава, че просто не можеш да паркираш. Мога да те науча, ако искаш.

---------- Post added at 12:51 ---------- Previous post was at 12:50 ----------

Ще се обадя в полицията.

Ами чакам те драскачо на коли .. ха ха
                      Не ми подхожда на нивото да общувам с теб.
                      На който не му харесва да сигнализира органите, но да ми прави щети ..
                      До сега не са ми я драскали и това си е късмет .. и паркирам правилно винаги и се съобразявам .. дори с вероятни удрящи врати .. но като тръгне този до мен и дойде друг- гаранция няма
                      Alfa 159 1.9 16V JTDm Lusso (150)08'; EX Alfa 145 1.6 TS

Comment

Ами чакам те драскачо на коли .. ха ха
                        Не ми подхожда на нивото да общувам с теб.
                        На който не му харесва да сигнализира органите, но да ми прави щети ..
                        До сега не са ми я драскали и това си е късмет .. и паркирам правилно винаги и се съобразявам .. дори с вероятни удрящи врати .. но като тръгне този до мен и дойде друг- гаранция няма
                        Написах, че подкрепям хората, които драскат, а не, че аз драскам.
                        За нивото си прав, твоето е доста ниско.

---------- Post added at 13:04 ---------- Previous post was at 13:02 ----------

Първоначално публикувано от slik4eto Покажи съобщение
                        В повечето случаи тоя с колата за 1000 лева бачка повече от тоя с кола за 60 000 просто живеем в такава държава......
                        Да, живеем в държава, в която мнозинството си мисли, че пари се изкарват лесно и падат от небето.
                        И всички хора с много пари са бандити.
                        К.М.

Comment

...
                          И всички хора с много пари са бандити.
                          Колко са "много пари"?
                          ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                          ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                          ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                          ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

• Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                            Колко са "много пари"?
                            Teзи с кола за 60 000

За мен доход от над 150 000 годишно са много пари.
                            К.М.

Comment

• А дали някои от тези, които с настървение пишат тук как ще пребиват с павета този, който им одрсака колата и т.н., всъщност не се дразнят от безотговорността, безнаказаността и дебелокожието на огромната част от тези, които дерат чуждите коли с хамалското отваряне на вратите на собствените си..? Може ли това да им е проблема, само, че грамотността и богатството на изказа просто да им пречи да го изразят и да свеждат нещата до доста по-прости (като вече описаното)..?

Това ми беше мисълта, чичо Суси, а това за 60-те хиляди го казах умишлено да не е 100, защото това е някаква масова психологическа граница, над която си "мутра" по дефолт, пък аз исках да стане ясно, че не говоря за тия с гангстерски-черните-ес-класи, ами за човек, който с "бачкане" си е купил колата, така че айде нЕма нужда да търсиш повод да се заядеш с цифрата 60 хиляди (защото като че ли за последното разсъждаваме еднакво)...
                              Last edited by badmadafaka; d.m.y г., 16:58.

Comment

За мен доход от над ....годишно са много пари.
                                Ето тук всеки ще сложи различно число .
                                Сигурен съм че почти всички хора, които изкарват пари над числото, което аз ще сложа са бандити .
                                От мнозинството ли съм?

По темата бих добавил, че и аз се ядосвам на белезите оставени по паркингите, но вече ми минава по-бързо от преди пет или десет години, да речем. Приел съм го, малко или много за неизбежно.
                                ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                                ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                                ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                                ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Working...
                                X