Известие

Collapse
No announcement yet.

КАТ прави хайка за колани на задната седалка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
    Професоре, с тея лади, ако ще човечето на мишелин да се вози отзад с колан, пак ще се претрепе в тая консервена кутия
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Правилно! Който не иска да се закопчае - да слиза!!!
      sigpic
      Subaru Legacy 3.0 H6
      Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
      0888 511 533 - Бонев

Comment

Дали ще се блъснеш с лада с или с волво в стена със 64 км/ч все е тая -инерционните сили който ти действат са си все същите.
        Бтв този тест руснаците го правят с 50 км/ч.
        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Поне тук псевдо бунтарите не могат да излязат с тъпото оправдание "ми въпрос на личен избор"
          Не само колани ми и каски трябва да им се заповядат на пътниците!

Comment

Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщение
            Поне тук псевдо бунтарите не могат да излязат с тъпото оправдание "ми въпрос на личен избор"
            !
            Мислиш ли? Просто още не са прочели темата. Сега ще почнат как колана спира сърцето как пречи и как при катастрофа е по-добре да излетиш през предния джамек щото на еди кой си така му се било случило. Даже знам и кои точно потребители ще го напишат
            Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
            ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
            Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Аз днес си сложих мойте задни колани

Comment

Ми аз не съм от тия, дето са по-католици от папата и карат с 10 под ограничението, ама коланът ми е такъв навик, че понякога го слагам и като местя колата на паркинга.
                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                  ......ама коланът ми е такъв навик, че понякога го слагам и като местя колата на паркинга.
                  На мен също, но никога не съм слагал колан когато съм седял отзад. Ще се наложи да придобия този навик.
                  The greatest of all scientific hobbies!

Comment

където и да седна в колата, се чуствам некомфортно ако не съм с колан, отпред, отзад няма значени, като се щракна се чуствам съвсем малко по-сигурно, поне да знам, че ако стане нещо няма да пукясам от седалка в гръдния кош
                    sigpic
                    днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                      Ми аз не съм от тия, дето са по-католици от папата и карат с 10 под ограничението, ама коланът ми е такъв навик, че понякога го слагам и като местя колата на паркинга.
                      И аз като местя колата си слагам колан. Даже някой път си викам "аре тук за 2м няма да слагам" и усещам, че не ми е комфортно и даже карам по-зле като съм без колан
                      Last edited by soldier; d.m.y г., 18:31.

Comment

Е, сега, за няколко или няколкостотин метра наистина няма смисъл, но аз го правя автоматично - преди да врътна ключа слагам колана.
                        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Ами аз наскоро се возих с едни приятели в провинцията и си сложих колана отзад и изобщо не се усеща и не пречи. За мен е пълна лигавщина, ако не искаш да си сложиш колана, защото пречел.
                          Alfa Romeo 146, 1.4 Twin Spark, 1999 г.

Comment

Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
                            И аз като местя колата си слагам колан. Даже някой път си викам аре тук за 2м няма да слагам и усещам, че не ми е конфортно и даже карам по-зле като съм без колан
                            Вече мислих че само аз съм сбъркан. Завера се усетих че като вляза да вкарам колата в гаража(1.5 метра) посягам към колана. Условен рефлекс.
                            Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                            ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                            Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                              Вече мислих че само аз съм сбъркан. Завера се усетих че като вляза да вкарам колата в гаража(1.5 метра) посягам към колана. Условен рефлекс.
                              Аз не само посягам ми го и слагам.
                              А иначе нали съм дизел и като се кача, давам на контакт и докато загреят свещите, си слагам колана
                              Last edited by soldier; d.m.y г., 18:34.

Comment

Колеги едно въпросче?На мен на Алфата са ми махнати задните колани (на някои жабар са му пречили явно) ако ме спрат куките какво ще ми се случи?
                                Fiat Punto 1.2 75 ELX
                                EX-Alfa Romeo 146 1.9JTD Diesel surprise
                                EX-Alfa Romeo 155 2.0 8V
                                EX-Fiat Bravo 1.6 16V Sx

Comment

Working...
                                X