If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дали ще се блъснеш с лада с или с волво в стена със 64 км/ч все е тая -инерционните сили който ти действат са си все същите.
Бтв този тест руснаците го правят с 50 км/ч.
Поне тук псевдо бунтарите не могат да излязат с тъпото оправдание "ми въпрос на личен избор"
Не само колани ми и каски трябва да им се заповядат на пътниците!
Поне тук псевдо бунтарите не могат да излязат с тъпото оправдание "ми въпрос на личен избор"
!
Мислиш ли? Просто още не са прочели темата. Сега ще почнат как колана спира сърцето как пречи и как при катастрофа е по-добре да излетиш през предния джамек щото на еди кой си така му се било случило. Даже знам и кои точно потребители ще го напишат
Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Ми аз не съм от тия, дето са по-католици от папата и карат с 10 под ограничението, ама коланът ми е такъв навик, че понякога го слагам и като местя колата на паркинга.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
където и да седна в колата, се чуствам некомфортно ако не съм с колан, отпред, отзад няма значени, като се щракна се чуствам съвсем малко по-сигурно, поне да знам, че ако стане нещо няма да пукясам от седалка в гръдния кош
Ми аз не съм от тия, дето са по-католици от папата и карат с 10 под ограничението, ама коланът ми е такъв навик, че понякога го слагам и като местя колата на паркинга.
И аз като местя колата си слагам колан. Даже някой път си викам "аре тук за 2м няма да слагам" и усещам, че не ми е комфортно и даже карам по-зле като съм без колан
Е, сега, за няколко или няколкостотин метра наистина няма смисъл, но аз го правя автоматично - преди да врътна ключа слагам колана.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Ами аз наскоро се возих с едни приятели в провинцията и си сложих колана отзад и изобщо не се усеща и не пречи. За мен е пълна лигавщина, ако не искаш да си сложиш колана, защото пречел.
И аз като местя колата си слагам колан. Даже някой път си викам аре тук за 2м няма да слагам и усещам, че не ми е конфортно и даже карам по-зле като съм без колан
Вече мислих че само аз съм сбъркан. Завера се усетих че като вляза да вкарам колата в гаража(1.5 метра) посягам към колана. Условен рефлекс.
Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment