Иска се вече копие диплома за завършено основно образование. Прието е, но уви винаги има начини.
Известие
Collapse
No announcement yet.
От 8 ноември 20 лв. глоба за забравени фарове
Collapse
X
-
Няма такъв закон! Тоест никъде в правилника за прилагането му, не се споменава, че гумите през зимата трябва да са зимни, еле пък въпросните 4мм грайфер. Проблема е в ламерските писания на журналистите, които най-обичат да пишат за неща, които са им "тъмна Индия".Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеИ аз това щях да попитам има ли въобще въведен закон или пише ли го някъде че трябва да си със зимни гуми и чак пък и под 4 мм...??? Който знае да сподели!
Зимните гуми и грайфера са препоръчителни, а не задължителни.
Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
Alfa Romeo 156, 2.0TS
Comment
-
Хубуу де , а тая глупост каква е - глоби и за под 4мм? Аз защо си мисля, че това е едва 50% от ресурса на гумата, или се лъжа ? Явно бат Бойко им е урязал сериозно премиите и им пуща аванта да си наваксат за коледа. http://www.dnes.bg/obshtestvo/2009/1...mi-50-lv.80079
Comment
-
Ами закона е въведен, и гласи че без основно образование не можеш да вземеш книжкаПървоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениевтория тест го има, но за професионална категория! Иначе май искаха да се въведе правило, според което ако нямаш 8-ки клас завършен, да нямаш право да се явавяш на шофьорски изпит, но май не е издържало, като гледам разни мангали в жигули и т.н.
Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 22:27.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Не разбрахте ли, че тия статийки всъщност са за графата - платена публикация (реклама)
- Зимни гуми като изискване в закона няма.
- мм грайфер в закона са други (колко е умно да се кара с под 2 мм е една много друга тема)
- това за мръсните коли/стъкла обаче е върха на глупоста (явно и автомивките са изгладнели) - я някой да ме светне как ще я измерят мръсотията?
Гратисния период е измишльотина ненужна, най-добре е, да се кара на светлини целогодишно, но проблема главния е в нерегулираните фарове... баси не съм вярвал, че през слънчева сутрин може бус да те заслепи с фарове
Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Ето това!!!Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеТи циганин в учебна кола виждал ли си
Наистина като се замисли човек и аз не съм виждал...
И ко прайм ся?156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Тоя дето им е правил дизайна на тия фарове е бил или пиян или сериозно друсан.Първоначално публикувано от РанобудничеНаскоро смених фаровете на моята и докато зяпах разни модели, попаднах и на фарче с LED светлини за 156-ца. Разтърсих да намеря монтирани на хавтомобил (пусто женско любопитсво) и се потресох.
Та.. ще си карам с къси.
156-цата е достатъчно атрактивна сама по себе си, за да я оКИЧвам и с подобни изгъзици.
Горното е лично мнение, ъфкорце.
Ако беше спестил края на чупката в стил Ауди - щяха да имат доста по-добър вид, а и лупите са предимство - ако се слага ксенон... но в тоя им вид, от мен също мерси ама не.
Късите включени постоянно и целогодишно... поне не можем да ги забравим светнати и да останем без тоци
Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Казано с други думи: "Малка нощна (дизайнерска) полюция".Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеТоя дето им е правил дизайна на тия фарове е бил или пиян или сериозно друсан.
Ако беше спестил края на чупката в стил Ауди - щяха да имат доста по-добър вид, а и лупите са предимство - ако се слага ксенон... но в тоя им вид, от мен също мерси ама не.
Късите включени постоянно и целогодишно... поне не можем да ги забравим светнати и да останем без тоци
Или, ако ползвам бележития израз на ленивеца от Ice Age: "Открихме полюцията на еволюцията".Last edited by Ранобудниче; d.m.y г., 19:51.
Comment

Член на клуба
Comment