Известие

Collapse
No announcement yet.

От 8 ноември 20 лв. глоба за забравени фарове

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Иска се вече копие диплома за завършено основно образование. Прието е, но уви винаги има начини.
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
      И аз това щях да попитам има ли въобще въведен закон или пише ли го някъде че трябва да си със зимни гуми и чак пък и под 4 мм...??? Който знае да сподели!
      Няма такъв закон! Тоест никъде в правилника за прилагането му, не се споменава, че гумите през зимата трябва да са зимни, еле пък въпросните 4мм грайфер. Проблема е в ламерските писания на журналистите, които най-обичат да пишат за неща, които са им "тъмна Индия".
      Зимните гуми и грайфера са препоръчителни, а не задължителни.
      Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
      Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
      Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
      Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

Хубуу де , а тая глупост каква е - глоби и за под 4мм? Аз защо си мисля, че това е едва 50% от ресурса на гумата, или се лъжа ? Явно бат Бойко им е урязал сериозно премиите и им пуща аванта да си наваксат за коледа. http://www.dnes.bg/obshtestvo/2009/1...mi-50-lv.80079

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
          втория тест го има, но за професионална категория! Иначе май искаха да се въведе правило, според което ако нямаш 8-ки клас завършен, да нямаш право да се явавяш на шофьорски изпит, но май не е издържало, като гледам разни мангали в жигули и т.н.
          Ами закона е въведен, и гласи че без основно образование не можеш да вземеш книжка
          Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 22:27.
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Не разбрахте ли, че тия статийки всъщност са за графата - платена публикация (реклама)
            - Зимни гуми като изискване в закона няма.
            - мм грайфер в закона са други (колко е умно да се кара с под 2 мм е една много друга тема)
            - това за мръсните коли/стъкла обаче е върха на глупоста (явно и автомивките са изгладнели) - я някой да ме светне как ще я измерят мръсотията?

Гратисния период е измишльотина ненужна, най-добре е, да се кара на светлини целогодишно, но проблема главния е в нерегулираните фарове... баси не съм вярвал, че през слънчева сутрин може бус да те заслепи с фарове
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
              Ти циганин в учебна кола виждал ли си
              Ето това!!!
              Наистина като се замисли човек и аз не съм виждал...
              И ко прайм ся?
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче
                Наскоро смених фаровете на моята и докато зяпах разни модели, попаднах и на фарче с LED светлини за 156-ца. Разтърсих да намеря монтирани на хавтомобил (пусто женско любопитсво) и се потресох.
                Та.. ще си карам с къси.
                156-цата е достатъчно атрактивна сама по себе си, за да я оКИЧвам и с подобни изгъзици.

Горното е лично мнение, ъфкорце.
                Тоя дето им е правил дизайна на тия фарове е бил или пиян или сериозно друсан.

Ако беше спестил края на чупката в стил Ауди - щяха да имат доста по-добър вид, а и лупите са предимство - ако се слага ксенон... но в тоя им вид, от мен също мерси ама не.
                Късите включени постоянно и целогодишно... поне не можем да ги забравим светнати и да останем без тоци
                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                  Тоя дето им е правил дизайна на тия фарове е бил или пиян или сериозно друсан.

Ако беше спестил края на чупката в стил Ауди - щяха да имат доста по-добър вид, а и лупите са предимство - ако се слага ксенон... но в тоя им вид, от мен също мерси ама не.
                  Късите включени постоянно и целогодишно... поне не можем да ги забравим светнати и да останем без тоци
                  Казано с други думи: "Малка нощна (дизайнерска) полюция".

Или, ако ползвам бележития израз на ленивеца от Ice Age: "Открихме полюцията на еволюцията".
                  Last edited by Ранобудниче; d.m.y г., 19:51.
                  Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                  My Red Love
                  AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Working...
                  X