Известие

Collapse
No announcement yet.

От 8 ноември 20 лв. глоба за забравени фарове

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
    ОК, така да бъде.
    Аз като си запаля габаритите, при мен свети целия фар и крушките са халогенни 6 вата.
    Вярно не свети през деня кой знае колко, ама като ме спрат и им кажа, че това са ми дневните светлини и к'во правим?
    Ми кво правим... Ако ти повярват, най-вероятно нищо не правим. Ако не ти повярват, сигурно и те ще те питат на свой ред "кво правим" Пък сигурност си е по-добре да те спрат на габарити, отколкот съвсем без пусната лампа
    Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
    Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Един авер със селика, като запали светват такива дневни светлини, свети все едно къси през деня.
      sigpic
      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
        Един авер със селика, като запали светват такива дневни светлини, свети все едно къси през деня.
        Е то само да решите и 156 може да имат дневни всетлини!
        Миля че се използваха дългите светлини но се подава по малко напрежение към тях и не заслепяват, но виждаш от далеч перфектно...
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

А защо за всяко нещо трябва да има период за предупреждение?!? Да е нововъдение, не е. И не ми казвайте, ма аз само за това ли да мисля, имам си един куп неща на главата. Който си има един куп неща за мислене да ползва ГТ

Comment

Срок за предупреждения трябва да има заради нововзелите книжки например, на който ще и е първ зима и така!
            sigpic

Comment

Хихи - ми то тъкмо те трябжва да са чели съвсем наскоро закона.
              В Закона няма нито дума за гратисен период и прочие глупотевини.
              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Ако разстрлеват нарушителите на здп то те неминуемо скоро ще изчезнат като подвид на хомо сапиенс булгарикус
                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                  Хихи - ми то тъкмо те трябжва да са чели съвсем наскоро закона.
                  В Закона няма нито дума за гратисен период и прочие глупотевини.
                  Е тоя път каквото и да кажем си прав...
                  Наистина си е така, точно те трябва да знаят защото всичко им още прясно в главата, но въпроса е друг дали въобще са прочели целия правилник!!!
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Аре стига, това не го вярвате навярно. Ми то като вземат книжка мн от знаците още не ги знаят и ги бъркат, след това с опита се научава, а камо ли това да запомнят, винаги ще има пропуснали го, затова съм за гратисен срок.
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                      Аре стига, това не го вярвате навярно. Ми то като вземат книжка мн от знаците още не ги знаят и ги бъркат, след това с опита се научава, а камо ли това да запомнят, винаги ще има пропуснали го, затова съм за гратисен срок.
                      Няма лошо от този период, но не съм съгласен ст ова да бъркат знаци и да вземат книжка ти как мислиш? Ми я си представи следната ситуация кръстовище , светофара е изключен гледа знака Пропусни движещите се по пътя с предимство, него разпознава и преминава?
                      Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Ама ясно колега, не искам дори да си го представям, но реалността е такава, найстина мн. нови шоферчета са така, бъркат знаци едно друго, съдя по примери!
                        sigpic

Comment

то пък трябва да си малоумник да бъркаш знаци, те да си приличаха........... според мен ведно с листовките трябва да има и тест за интелигентност на изпитите ... съжалявам за оф-топика

гратисен период мратисен период, нека да е 12 часа, ама цялка седмица.... който е толкова безхаберен да не се грижи за толкова елементарни неща въобще не трябва да е на пътя
                          sigpic
                          днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                            според мен ведно с листовките трябва да има и тест за интелигентност на изпитите ... съжалявам за оф-топика
                            Напълно съгласен. Да караш кола не е проста работа и незнам защо трябва всеки да взима книжка. Трябва тест за интелигентност и тест за реакция.
                            Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                              Напълно съгласен. Да караш кола не е проста работа и незнам защо трябва всеки да взима книжка. Трябва тест за интелигентност и тест за реакция.
                              втория тест го има, но за професионална категория! Иначе май искаха да се въведе правило, според което ако нямаш 8-ки клас завършен, да нямаш право да се явавяш на шофьорски изпит, но май не е издържало, като гледам разни мангали в жигули и т.н.

Даването на газ, води до пристрастяване!
                              Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                              Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                                втория тест го има, но за професионална категория! Иначе май искаха да се въведе правило, според което ако нямаш 8-ки клас завършен, да нямаш право да се явавяш на шофьорски изпит, но май не е издържало, като гледам разни мангали в жигули и т.н.
                                Ти циганин в учебна кола виждал ли си
                                Fiat Punto 1.4GT 1996
                                Hyundai Tucson 2.0 2007
                                Renault Clio 1.5 2019

Comment

Working...
                                X