If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Току що огледах обявите продава пълно е с Ъпове и премислени нови цени. Някой продал ли е скоро алфа 156 за над 5 000 лв. (за моделите до 2001 г.)?
То пък тези от нас със 156/147 след 2001 като сме ги запродавали Истината е, че хората не са склонни да дават повече от 5000 лева за кола и това не е от вчера, а от доста време, което пък автоматично значи да карат 10+ годишна кола със всичките последствия от това (ето затова имиджът на Алфа Ромео е толкова лош в БГ).
Това с цената си е било така винаги, Алфа Ромео никога не е държала висока цена, вероятно идва от липсата на интерес към тази кола. Ясно е , че немските автомобили държат големи цени в България, ето и просто примерче от mobile.bg Алфа Ромео 156 бензин 99-00 год. с кожа и лети джанти варира от 5000 и нагоре, докато едно Ауди А4 с кожа и лети джанти скача на 11 000 и нагоре лева също 2000 год. Като цяло колите са на едни и същи години, по екстри са едни и същи, единственото , което ми прави впечетление като бонус на Аудито е , че бордивият му комп. има функции от рода на моментен разход и прочие , с което Алфата се сдобива след 03 год. Аз лично моято си я купих от Германия на доста ниска цена за тогава ( 2007 год.), имаше проблем по двигателя , очакваше се да е лагер , но накрая стана , че и коляновият вал си е отишал и накрая ремонта излезна 3000 лева , но пак колата ми излезна г/д на същата цена даже и по-евтино от тези , които тогава се предлагаха на бг пазар с тези есктри (17ки джанти и кожен салон), обаче определно и аз съм по сервизи всеки месец, просто какви ли не неща не ми се обаждат, като почнем от лагер-помпа съединител до губене на напрежение на фаровете и съответно едвам светят, сега това ми е най-новият проблем, като цяло не се и учудвам все пак колата е на 10 год., такаче съвсем нормално е да се сменят тези неща и носачи горни също се смениха, такаче на въпроса дали алфите са по-чупливи, ще мога да отговоря след 2-3 год.
Това определени коли да са с много висока надценка си е психоза хората започват да търсят например както е сега малолитражки и познайте какво става цените на тези боклучета скачат до небесата ,а нали се сещате че малолитражката като нова струва ~20 000 лв а алфа като моята 156 2,0 ~45 000 лв
единственото , което ми прави впечетление като бонус на Аудито е , че бордивият му комп. има функции от рода на моментен разход и прочие , с което Алфата се сдобива след 03 год.
Моята е 2001 и ги има всички тези неща като моментен разход ,среден разход,разстояние което може да се размине до края на горивото...... ,като също това го има и като функция от палене до палене и Общ(до нулиране),
мисля че на 156 го има наистина само след ФейсЛифта,но на 147 го има от самото начало,та и това май не е голям плюс на Аудито.
виж цена на ново Мито е около 37 000, това ми е по интересно
Другото е за търговците и тези ,които иската да си продадат колата след година две , като цяло пазара на стари коли у нас все повече ще замира, така че който мисли да търкаля стара кола година две и да я препродава на същата цена, трябва да знае, че това вече е минало...
Т`ва е без допълнителните нещица...
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая sprint tropheo 155/1.8 156/2.0 Selespeed
Comment