Известие

Collapse
No announcement yet.

Милиционер се прави на мъж.....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Vlado_PK Покажи съобщение
    Няма начин наще полицаи (аз им викам клоуни ма те са си такива) да не се опитат да изпъкнат по-някакъв начин!Ето и коментара на момчето и маика му http://www.vbox7.com/play:64284ab3
    Мога да се хвана на бас че този тъпанар лъже, само по очите и движенията се познава.Но и куката не е много прав...

B&B Racing | bb-racingteam.com
    Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

В момента полицая говори при Росен Петров по БТВ
      166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

И все пак,когато се нуждаете от помощ...

на кого звъните ?

Не всички полицаи за бруталисти !
        Не следвай път - върви, където няма път и остави следа
        Рено Лагуна 1.8 1996 95hp
        Алфа Ромео 156 1.8 144hp(или нещо от тоя сорт беше)

Comment

Е така е, надяваме се постепенно да стават все по добри все пак
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
            В момента полицая говори при Росен Петров по БТВ
            А бе и момчето не е цвете.. Майка му я питат- той буен ли е? И тя разправя- всички деца са буйни! Аз пък как не съм чупил стъкла на коли и не съм им се катерил по предния капак. Според мен момчето си е заслужавало боя!
            Lexus IS200

Comment

Е такъв с удоволствие да го пребиеш когато не е с униформата. Лошото е, че после винаги ще се прави на мъж и ще се опитва да ти създава проблеми когато те срещне и е униформен, де... и мишока долен

Comment

Изрових това от архива-който му се чете в днешния 24 часа има статия за полицая и тая история.
                Интересна развръзка - този, дето го бият, по късно е насилил жена, 51 годишна, а накрая загива в катастрофа, логичен край за боклук, като него.Другия, който снима е се сдобива с условна присъда за шофиране в пияно състояние.Оказва се, че е имало стара вражда и историята е нагласена, като полицая се е вързал на постановката и си е изпуснал нервите.
                Не го оправдавам, за постъпаката му, но явно тия са големи боклуци тия двамата.А полицая се влачи по дела и т.н., като в крайна сметак е върнат на работа.
                Наистина, погледнато първоначално полицаят обра целия 'каймак' и аз лично бях много против постъпката му, сега нещата изглеждат по различни.

Ето статията
                http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=580080
                Last edited by fred; d.m.y г., 15:40.
                sigpic

Comment

През април т.г. районната прокуратура в Плевен прекрати наказателното производство срещу Филатов. За обидите 22-годишният Калоян го е предизвикал с агресивното си поведение в ноемврийската сутрин, произнесоха се магистратите.
                  Праволинейно погледнато мърсолите мое и да са гадове, мое и да са му правели капан, но тва не дава право на милиционера да плющи по главата седнал човек, на няколко пъти, ако ще оня и да му изрежда цялата рода.....това е употреба на физ сила, и границата между истината и своеволието е много тънка, щото въпреки че има видео, виждам че са изкарали нещата, все едно мърсола го бил предизвикал......ОК.....ами то е много трудно доказуемо дали го е предизвикал, или оня го е плющял щото му е кеф - това го пише сега във вестника, някакво разследване го е установило......аз не виждам много свидетели, освен още един милиц, и тия......по ми се чини че прокуратурата е поднесла нещата спрямо общественото мнение......то тогава всеки дето го вкарат за нещо в полицията могат да му набиват канчето без да му остават белези, и после да кажат - Ама той ме предизвикваше, псуваше очинайка ми.....Затва физически контакт между кука и такива НЕ трябва да има, за да се избегне нуждата от тълкувание......
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Препоръчвам на всички да прочетат решението на съда и после да се изказват. Пълна пародия е.

http://www.ac-pleven.org/docs/cases/...0/05571410.htm

Приятно четене.
                    Last edited by търтей; d.m.y г., 16:15.
                    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

От една страна и аз не го оправдавам, ама по делата на тия кретени става ясно, че се пълни боклуци, така, че нищо чудно, защото цялото това бе доста съмнително, и менюто на испански и т-н, явно е било нагласено.А наистина полицай не трябва по никакъв повод да посяга, спор няма..
                      Last edited by fred; d.m.y г., 17:18.
                      sigpic

Comment

Истеричената кука дори не е бил на дежурство. Забавление пичове, забавление. Прочетете решението на съда. Има невероятни неща вътре.

Comment

Забавление ама отдалеч... милиционерщината изкореняване няма.
                          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                            Забавление ама отдалеч... милиционерщината изкореняване няма.
                            Виж ми подписа

Comment

Уф тия твоите подписи ми идват в повечко да си ги преведа
                              А ницшеанеца все ми напомня за Андромеда.
                              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

На български звучи тъпо.

Престъпмисълта не предполага смърт; престъпмисълта Е смърт.

Comment

Working...
                                X